d9Jacek Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 ??? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 A`propos Imagine Dragons Ja proponuję to , mój ulubiony ich kawałek I jeszcze to, nie pamiętam, czy już polecałem, ale fajnie mi się tego słucha I jeszcze polski akcent. Niestety na początku września zmarł 38 letni (dopiero), niezwykle utalentowany, człowiek orkiestra, czujący bluesa, obdarzony niezwykle oryginalnym głosem i charyzmą Bartek Sosnowski. Kto nie zna jego (niestety tylko dwóch wydanych płyt) koniecznie powinien nadrobić zaległości. Szczególnie pierwsza, którą nagrał na zapleczu sklepu muzycznego, całkowicie sam, korzystając ze starego kompa i ogólnie dostępnego oprogramowania robi wrażenie. Z niej pochodzi ten kawałek A z nowszej ostatniej ten kawałek (dla mnie przebój zeszłego lata) Życie nie jest sprawiedliwe, Gość się rozpędzał, mógł jeszcze sporo fajnych kawałków zagrać, a tak pozostawił tylko, albo aż dwie doskonałe płyty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 14 godzin temu, Marek_Spy napisał: Marek ; to jest dzial ; JAKIEJ MUZYKI TERAZ SLUCHASZ , a nie CO TERAZ OGLADASZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 4 minuty temu, jarek996 napisał: Marek ; to jest dzial ; JAKIEJ MUZYKI TERAZ SLUCHASZ , a nie CO TERAZ OGLADASZ. to nie słyszysz co graja ? bardzo byłam ciekaw reakcji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Konkretów trzeba słuchać panowie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Dobry numer i jeszcze lepsze wykonanie A tu Titus z nowym projektem. Obiecujące. No i jeszcze to... No dobra ostatni... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 W dniu 10.11.2021 o 17:10, paulusr napisał: (...) (...) A to? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 13 godzin temu, MASK napisał: A to? Klimat lekko "BUDGIEowski" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 10 godzin temu, jarek996 napisał: Klimat lekko "BUDGIEowski" ? Faktycznie, nie pomyślałem o tym wcześniej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Dariusz Kozakiewicz ....... lubię jego "wycinanki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Miałem to szczęście, że mój nauczyciel od muzyki w liceum starał się nas nauczyć śpiewać "Testament" Miał kompletnego fioła na punkcie tego numeru. Swoją drogą jest bardzo dobry. Natychmiast przyswoiłem resztę. A, że wychownym na Breakoucie... Wtedy Test był egzotykiem / lata 90-te/ A pamiętacie Livin' Blues? Holenderska kapela, która zrobiła "karierę" w PL i ZSRR. Trafiłem ostatnio na nagrania Teda Oberga. Dobre granie. W Pl wyszły 2 LP Blue breeze i koncertowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Piotr Kaczkowski w swojej audycji max357 często przypomina utwory które powstały równo 50 lat temu. Zmotywowany tą audycją "odkopałem" mój pierwszy prawie 50-cio letni magnetofon wraz z taśmami a tam... same "perełki" z tamtego okresu . Na początek dwa utwory ze ścieszki 1-2. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 A to fajna składanka taka jaka lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 https://www.youtube.com/watch?v=61jfm219ArA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 dwie muzyczne legendy razem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi