Robert Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Witam tak się złożyło że mam też samolocik yak 54. Model pod silnik 50 cc, zakupiony oczywiście u Kuby w F3M Warszawa jako że gdzieś ktoś już robił relację z budowy ja tylko filmik tu zainstaluję http://youtu.be/9baHsk8U5x0 pozdrawiam wszystkich miłośników Yak 54 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0n4ld1 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Bardzo fajne latadło i super zrobiony filmik ). Mam takiego samego Yaka, również zakupionego u Kuby z F3M brat bliźniak twojego Yaka w locie pozdr, Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 jeszcze ktoś w Polsce ma takiego w tym malowaniu Yaczka? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Tak Robert, ma ktoś ,chociaż być może nie będzie miał ...(model na sprzedaż ,gdyż inny z Pilota się trafił) http://pfmrc.eu/index.php?/topic/33656-yak-54-pilot-rc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 no to już trzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0n4ld1 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Rafał, co upatrzyłeś ciekawego? Pochwal się... Robert, jakim programem składałeś ten filmik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witam. Też posiadam takiego Yaka 54 tylko w malowaniu w szachownicę. Silnik SM 60 cm boxer. Na tą chwilę czeka w kolejce bo muszę skończyć Yaka 55 na DLE 30. Mam nadzieję że czas pozwoli i szybko się nim zajmę. Model rzeczywiście jest fajny. Jak go skończę to wrzucę zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Piotrek - być może Yak 55 M albo Extra 330 SC oczywiście z Pilota. Problem to dostać takie coś w Polsce, ale świat jest taki mały ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 filmik zrobiony windows movie maker, a sceny że tak powiem kręcone telefonem lg swift 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Michał jak się sprawuje ten SM 60 ? Gdzie w Łodzi można polatać takim dość dużym modelem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Michał jak się sprawuje ten SM 60 ? Gdzie w Łodzi można polatać takim dość dużym modelem ? Witam. SMy zachowują się bardzo poprawnie i nie bez powodu są stosowane w F3A. Ten boxer jest o tyle fajny że nie telepie całym modelem jak jednocylindrowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 W F3A koledzy z Łodzi stosowali SM i mieli problemy z regulacją. Teraz tylko elektryczność się stosuje. Nawet Yamady odeszły w niepamięć. Na ostatnich zawodach była tylko jedna i to tylko dlatego,że model elektryczny uległ awarii.Ja miałem SM 30 i nie byłem zadowolony.Potrfił przerwać pracę w najmniej stosownych momemntach. Bardzo trudno się regulował. Z obecnymi silnikami nie mam problemów. Może taki egzemplarz sie trafił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Może to kwestia egzemalarza. Zobaczę jak będzie się spisywał boxer w 54ce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi