Henryk S. Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Piotr wczoraj oblatał swoją P-11 zamieszczam film z oblotu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Przepiękny model. Piękny start, wydaje się, że ma zdolność niezwykle łatwego, powolnego szybowania. Gratulacje! P.S. Jak zobaczyłem lądowanie, to zadrżałem. Że też podwozie to wytrzymało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Też widać, że trzeba pomóc kierunkiem w zakrętach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.K. Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Miło że się podobał lot, model musi być jeszcze doważony Ps: dodatkowo podczas oblotu były spuszczone dwie bomby, które wbiły się 10 cm w ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Miło że się podobał lot, ... Bardzo. Po pierwsze Polski, po drugie historyczny, po trzecie jeden z najpiękniejszych samolotów, więc jak mogło by się nie podobać. Gratuluje udanego oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Gratulacje. Piękny model i pięknie lata! Jak fajnie , że jest teraz moda na Polskie maszyny, oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Brawo! Gratulacje! Model piękny, zwłaszcza że w "moim " krakowskim malowaniu. Faktycznie Piotr, trzeba mu "dorzucić do nosa" bo wisi na ogon, z wielkim niepokojem oglądałem lądowanie. A Ty Tomek nie śpij, tylko kończ Łosia! bo następca 11-stki niedługo dołączy do eskadry , Żeby tak jeszcze ktoś dużego Karasia zbudował.... to by było coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Jest już duży Karaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Jest już duży Karaś A możesz zdradzić kto go zrobił ? chętnie zapoznam się z tym modelem i jego planami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Sledzilem budowe od poczatku i jestem pod WIELKIM wrazeniem ! Zawsze strasze sam siebie strasze, ze jak bede mial wiecej czasu to TAKIE cos tez zbuduje Na szczescie nie mam duzo czasu Piekny model i widac , ze po malych ustawieniach bedzie pieknie latal . Mam tylko jedno male "ale" ( prosze mnie nie wrzucac do worka narzekaczy i macicieli , bo pewnie nie tylko mnie to razi , ale JA pierwszy odwaze sie to napisac i biore krytyke na "klate" ) : odglos silnika . Przydalaby sie tu jaka gwiazdeczka - czterosuwik ..... Pozdrawiam i zycze tylu ladowan ile startow ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 A możesz zdradzić kto go zrobił ? chętnie zapoznam się z tym modelem i jego planami Widziałem jedynie zdjęcie z jakiegoś lotniska modelarskiego. Chyba nawet na naszym forum, ale nie pamiętam teraz gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Dźwięk, jak na dwuktakt, jest bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Widziałem jedynie zdjęcie z jakiegoś lotniska modelarskiego. Chyba nawet na naszym forum, ale nie pamiętam teraz gdzie. Tak widziałem ale to "plankton" ma chyba mniej jak 2m ładny ale mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Dźwięk, jak na dwuktakt, jest bardzo fajny. Bartek ; nie idz ta droga ........ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 No i ten Karaś to nielot, stoi w muzeum w Dęblinie. Także temat nadal otwarty. Za Łosia biorę się od następnego tygodnia , po oblocie Iskry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Tak widziałem ale to "plankton" ma chyba mniej jak 2m ładny ale mały Bodajże 1,7m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Czyli są 2 karasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Jeżeli to jest oblot to ten "plankton" jest bardzo udanym modelem. Start super a lądowanie jeszcze lepsze. Może na emeryturze się do takiego przymierze a puki co będę czekał aż pojawi się jakiś KIT..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpval53 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Dzien dobry, Jestem bardzo zainteresovany przes zestaw PZL P24 od pana Suchockiego. Czy możecie mi powiedziec o tresci i jakosc tych zestawow (zestaw completny ? musi kupic dodatkowe deski/ belki balsa ) ? Przepraszam za blendy , polski nie jest moj ojczysty jezyk dzienkuje za informacje. Jean-Pierre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi