Kamil2000 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam w linku poniżej znajduje się aukcja na której ktoś (kto polskiego się chyba nie uczył) sprzedaje najprawdopodobniej znalezionego phantoma 2 http://allegro.pl/zestaw-phantom-2-zenmuse-hd3d-z-gopro3-i5117236855.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 No i bardzo dobrze, tyle te shitu lata ostatnio i sprawia kłopotów, że bardzo cieszy mnie gdy głupota innych doprowadza do utraty modelu. Wiadomo, model samolotu to jeszcze bo pofrunie hejże daleko i wtedy nie ma co się śmiać bo może zawieść elektronika i nie ma się wpływu na to gdzie doleci, można latać samemu w bezpiecznej strefie a po utracie zasięgu model może przelecieć parę albo i więcej kilometrów i znaleźć się w nieodpowiednim miejscu. Model ma gps'a, stabilizację, RTH ... zgubić coś takiego to tylko z własnej głupoty i nic więcej albo z brawury. Zagubiony niekoniecznie, gość jakieś małe pojęcie ma a model wygląda całkiem ok. Działa też pakiet czyli musiał być tylko trochę lub do połowy rozładowany a kij wie ile mógłby gdzieś leżeć w krzakach. Nie wiem jak wygląda ładowarka do Phantoma ale tak czy siak gość musi posiadać jakąś bardziej modelarską jeśli napisał, że po podpięciu do niej pakiet się ładuje. Płozy wyglądają na całe wiec musiałby naprawdę delikatnie opaść na jakiś krzak albo w trawsko co nie jest takie proste, dla mnie to po prostu gość kupił i nie umie latać a kij wie co z radiem, może dostał gdzieś w za granicą za grosze model i sprzedaje w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2000 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Z tego co wiem fail safe w phantomach ma 2 tryby 1.Return to home a 2.Lądowanie możliwe że koleś poprostu nie znalazł modelu. Co do tego czy phantom jest znaleziony jeszcze sie okaże są posty na kilku forach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toofast Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Kazdy pakjet bedzie sie ladowal (zalezy od ladoearki) co nie znaczy ze nie moze nadawac sie tylko do utylizacji :lol; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Jak na znalazce ,to ma dobre pojęcie, do jakiego programu go podłączyć, żeby się zaktualizował i skąd wiedział, że po przechyleniu stabilizuje jeden punk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toofast Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja wiem a nie mam phantoma - jak myslisz, zkad? Wiem nawet jak wyglada phantom choc quada zadnego nawet na oczy nie widzialem. Wyglada jak "dron" po wpisaniu tego magicznego slowa wyskoczy mnustwo phantomow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2000 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 znalazł pewnie na youtubie poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja wiem a nie mam phantoma - jak myslisz, zkad? Wiem nawet jak wyglada phantom choc quada zadnego nawet na oczy nie widzialem. Wyglada jak "dron" po wpisaniu tego magicznego slowa wyskoczy mnustwo phantomow to google Ci się jeszcze przydadzą by sprawdzić jak się pisze "skąd" oraz "mnóstwo" .. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toofast Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Wez sie lepiej zarejestruj na forum "poprawnej polszczyzny" [...] czemu 90% watkow na tym sie konczy co drugi to miodek ale tylko kozaczki z grammar check To ci odpisze i powiem ze Tobie tez sie przyda do sprawdzenia zasad interpunkcji. Jak chcez kogos pouczac to sam nie sadz [...] bykow ! Edytowane 15 Marca 2015 przez bart07 Słowa uznane za niecenzuralne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toofast Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Nie zartuje to sie nawet ladnie nazywa "przyganial kociol garnkowi" klade na to lage a ty mozesz co najwyzej sie pozloscic i wypluc swoja frustracje na forum sobie tylko krwi napsujesz bo mojego chumoru dzisiaj napewno nie! Jesli poprawna polszczyzna jest warunkiem aby byc czlonkiem forum to przyjme bana bez gadania, jesli nie to -> zmien forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maca111 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 no CHumoru to na pewno nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Sorki Adam, ale nie masz 10 lat żeby byki sadzić. Pamiętaj, że dajesz przykład młodszym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Nie zartuje to sie nawet ladnie nazywa "przyganial kociol garnkowi" klade na to lage a ty mozesz co najwyzej sie pozloscic i wypluc swoja frustracje na forum sobie tylko krwi napsujesz bo mojego chumoru dzisiaj napewno nie! Jesli poprawna polszczyzna jest warunkiem aby byc czlonkiem forum to przyjme bana bez gadania, jesli nie to -> zmien forum ! Polecam zapoznanie się z regulaminem. "2. Ostrzeżenie- punkty karne ( czerwony pasek ) użytkownik otrzymuje za : (...) - pisanie w sposób niezrozumiały, niechlujny i w dużym pośpiechu (niepoprawna pisownia, popełnienie licznych błędów ortograficznych, używanie slangu), żadne dysfunkcje nie zwalniają od poprawnego i logicznego formułowania swoich wypowiedzi." 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Nikt tutaj nikogo nie trzyma siłą, jeśli brak komukolwiek energii do tego, żeby poprawnie napisać parę zdań ... to język angielski jest znacznie łatwiejszy, rcgroups czeka ... chyba, że jesteście przedstawicielami futuryzmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Tufast piszesz nie używając w ogóle polskich znaków. To nie są błędy przy szybkim pisaniu tylko działanie zamierzone. Nie śwadczy to dobrze o Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 a co "zkad" ma wspólnego z polskimi znakami, poza "ą" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi