a74BACK Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Wy tu gadu gadu, a ja sobie popijam zasłużone piwko na Węgrzech jutro zaczynają się zawody w Kecskemet Wy tu gadu gadu, a ja sobie popijam zasłużone piwko na Węgrzech jutro zaczynają się zawody w Kecskemet Zgodnie z zasadą: Więcej latanie, mniej pier... na forum ! Pozdrowienia z Grudziądza .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Wojtku powodzenia i zmień piwo na wino Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka P.S. chyba że zabrałeś piwo ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 A nas 16tu siedzi sobie przy piwie i grilu i tak sobie pier... o forum również Michał stwierdził ze zostaniemy zauważeni bo nikt nie będzie mógł spać do 3ciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys20000 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Wojtek ty masz mi keson na Toldik zrobić a to już za tydzień A nie jakieś piwko popijać i to na Węgrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 A Krzys co pije? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys20000 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Siedzi o suchym pysku bo w pracy (tzn wodę pije jak zwierze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Ogromne gratulacje dla Wojtka. Na Węgrzech zaliczył 103 pkt. jak znajdę kabelek do telefonu to wstawię zdjęcia wyników i podium. EDIT Te 103 pkt oznaczają że w eliminacjach Wojtek zajął pierwsze miejsce. Za pierwsze miejsce dostaje się 100pkt. A te 3pkt oznacza że w finałach też zajął pierwsze miejsce. Tak to trochę i dziwne i śmieszne ale taka jest punktacja. To dla tych trochę mniej zorientowanych. Wyniki.Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Czerwca 2019 przez Konrad_P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Jordan Stefan to chyba junior. Ojciec to, zdaje się Silvulu. Nasz kolega z ME w Bułgarii. Tez ciekawy wynik. ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 No i trzeba koniecznie dodać, że Wojtek wylatał ten wynik swoim nowym modelem. Nowy Jantar spisał się rewelacyjnie, zresztą tak jak wszystkie wersje Jantarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 No. W końcu ich rozjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 No. W końcu ich rozjechał To była tylko kwestia czasu. Że to zrobi to było pewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Widziałem i na to czekałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 No i trzeba koniecznie dodać, że Wojtek wylatał ten wynik swoim nowym modelem. Nowy Jantar spisał się rewelacyjnie, zresztą tak jak wszystkie wersje Jantarów. Ciekawe co za młody, przystojny i pociągający pan inżynier tak dobrze aerodynamikę policzył, że model już na drugich swoich zawodach jest konkurencyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Dobrze liczą słabo przystojni panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Ja bym zrozumiał, że młody. Nawet to, że przystojny. Ale pociągający? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Ja bym zrozumiał, że młody. Nawet to, że przystojny. Ale pociągający? Tego się nie rozumie, to się czuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Mnie tam do facetów nie ciągnie. No to słabo czuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys20000 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zaraz młody, dobry inżynier to policzył i akurat pytający dobrze wie który A model już na 1 zawodach latał bardzo dobrze. Na tyle dobrze że ten co nie czuje już zdążył zamówić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zamówiony był już w marcu. Do kolejki zapiałem się już w grudniu. ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 A ja mam przeczucie ze bez problemu udowodnię ze model i tak nie lata. Obiecuje ze będę się bardzo starał i latał bardzo sumiennie. Ale coś czuje ze lepiej jak zabójcze 60 miejsce w zawodach nie będzie co i tak by było wielkim sukcesem Ale ... niech wszystkie polskie ptaki czy to Sokoly czy Jastrzębie latają wysokooo i wspaniale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi