Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Konrad_P napisał:

Jo mieszka na stałe w USA na bodaj zachodnim wybrzeżu.

gdzie niby mieszka to jedno, ale gdzie miał te loty to drugie. Aktualnie jest w NZ ? i tam lata

ja pewnie będą, choć nie wiem czy o 10. Raczej celuje na 11

Opublikowano
Godzinę temu, Konrad_P napisał:

Jo mieszka na stałe w USA na bodaj zachodnim wybrzeżu...

Nie. Już jest na stałe w NZ. Mam z nim kontakt. ?

Opublikowano
Teraz, Wiesiek1952 napisał:

Nie. Już jest na stałe w NZ. Mam z nim kontakt. ?

No to szybko poszło od sierpnia zeszłego roku.:) Cóż pewnie na emeryturze wrócił do domu.

PS

Fajnie że utrzymujesz z nim kontakt.

Opublikowano
24 minuty temu, Konrad_P napisał:

Dla zainteresowanych lataniem w sobotę to zaczynamy o 10 godzinie.

Latamy tyle ile kto będzie w stanie.:)

Czekaj, czekaj... jutro może być stan wyjątkowy i...    no jakieś takie plotki chodzą po Szczecinie.

Opublikowano

Bujdy. Też na początku marca u nas chodziły że zamkną Wrocka na amen. Nic takiego się nie stało.

Wszystko spowodowane tym 10 maja.

Opublikowano

Wiesław Konrada nosi nic do niego nie dociera poza głodem spotkania kumpli i tak trzymać????

Opublikowano
13 minut temu, Wiesiek1952 napisał:

Czekaj, czekaj... jutro może być stan wyjątkowy i...    no jakieś takie plotki chodzą po Szczecinie.

Wiesiu Ty się ino uspokuj, bo w sobotę we Wrocku mam odebrać od Wojtka Jantara, więc wiesz jak jestem naładowany dodatnio, co nie.

Opublikowano

Szansa na jakiś stan niepewności jest niestety duża :(

Jako że w naszym kraju żyjemy w jednej wielkiej niewiadomej, to jedyne co nam pozostaje to poczekać, co nie-mądrego wymyślą "wspaniali" "rządzący" ?

Opublikowano

Kolejny. Korona Cup odwołany (był przeniesiony na październik).

Dear All,

Please be informed that we have cancelled the F5J Korona Cup 2020, planned on 04-05 April. 2020.

Best regards,

Laszlo Marko

Hungary

Opublikowano

Kolejne odwołanie:

Dear friends

Please be informed that South Moravia Cup -Kavi Hora this year is canceled

Best regrds

Juraj Dudáš

Opublikowano

Przybywających do Wrocka na latanie uprasza się o zabranie ze sobą stolików i krzesełek, tak żeby było można obiad zjeść wygodnie. Napoje we własnym zakresie.:)

Opublikowano

Wszystko zapięte na ostatni guzik przed jutrzejszym lataniem. Obiady zamówione tym którzy się opowiedzieli co chcą, pogoda zamówiona oraz mega atrakcja również. Będzie przerwa 30min w naszym lataniu ponieważ samolot będzie podejmował banera a pod wieczór go odda.:)

A i ważna sprawa przybywający proszeni są jeszcze zabrać ze sobą gadaczki.

Opublikowano
5 minut temu, Konrad_P napisał:

...

A i ważna sprawa przybywający proszeni są jeszcze zabrać ze sobą gadaczki.

Spoko. Krzyś wziął ode mnie duża. 

Opublikowano

Kurde trochę szkoda że Cię nie będzie.

Wiesławie w maju i czerwcu robimy zawody we Wrocku zastanów się który termin byłby dla Ciebie dobry.

Opublikowano

Jako jedyny na świecie producent gadaczek (nawet w Nowej Zelandię używają moich) jestem niezmiernie zadowolony z Twojego „tylko z gadaczkami”.   Hmmmmm... spoko w końcu mam alibi żeby cenę podnieść. NZ to nawet miało „specjalne życzenia”. Z tego co wiem są zadowoleni i nawet podróby robią - za moją zgodą i poradą ale to dalej podróba. ???

Edit: 4 godziny w maseczce w aucie Krzysia jest dla mnie ponad siły. 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.