Konrad_P Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Dla zainteresowanych lataniem w sobotę to zaczynamy o 10 godzinie. Latamy tyle ile kto będzie w stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Godzinę temu, Konrad_P napisał: Jo mieszka na stałe w USA na bodaj zachodnim wybrzeżu. gdzie niby mieszka to jedno, ale gdzie miał te loty to drugie. Aktualnie jest w NZ ? i tam lata ja pewnie będą, choć nie wiem czy o 10. Raczej celuje na 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Godzinę temu, Konrad_P napisał: Jo mieszka na stałe w USA na bodaj zachodnim wybrzeżu... Nie. Już jest na stałe w NZ. Mam z nim kontakt. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Teraz, Wiesiek1952 napisał: Nie. Już jest na stałe w NZ. Mam z nim kontakt. ? No to szybko poszło od sierpnia zeszłego roku. Cóż pewnie na emeryturze wrócił do domu. PS Fajnie że utrzymujesz z nim kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 24 minuty temu, Konrad_P napisał: Dla zainteresowanych lataniem w sobotę to zaczynamy o 10 godzinie. Latamy tyle ile kto będzie w stanie. Czekaj, czekaj... jutro może być stan wyjątkowy i... no jakieś takie plotki chodzą po Szczecinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Bujdy. Też na początku marca u nas chodziły że zamkną Wrocka na amen. Nic takiego się nie stało. Wszystko spowodowane tym 10 maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Wiesław Konrada nosi nic do niego nie dociera poza głodem spotkania kumpli i tak trzymać???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 13 minut temu, Wiesiek1952 napisał: Czekaj, czekaj... jutro może być stan wyjątkowy i... no jakieś takie plotki chodzą po Szczecinie. Wiesiu Ty się ino uspokuj, bo w sobotę we Wrocku mam odebrać od Wojtka Jantara, więc wiesz jak jestem naładowany dodatnio, co nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Szansa na jakiś stan niepewności jest niestety duża Jako że w naszym kraju żyjemy w jednej wielkiej niewiadomej, to jedyne co nam pozostaje to poczekać, co nie-mądrego wymyślą "wspaniali" "rządzący" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Kolejny. Korona Cup odwołany (był przeniesiony na październik). Dear All, Please be informed that we have cancelled the F5J Korona Cup 2020, planned on 04-05 April. 2020. Best regards, Laszlo Marko Hungary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Czyli co odwołali Korona Cup kwietniową czy i październikową też bo jakoś tak nie kapuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Do tej pory Korona Cup było "postponed" teraz jest "cancelled" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Korona odwołano, Tisza przeniesiona na wrzesień 3-4. I gdzie tu jechać? a może Tisza i Szczecin na jednym wdechu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Kolejne odwołanie: Dear friends Please be informed that South Moravia Cup -Kavi Hora this year is canceled Best regrds Juraj Dudáš Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Pier...ny wirus. Przepraszam musiałem. Przy takim meteo to możemy latać od 5:00 do 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Przybywających do Wrocka na latanie uprasza się o zabranie ze sobą stolików i krzesełek, tak żeby było można obiad zjeść wygodnie. Napoje we własnym zakresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Wszystko zapięte na ostatni guzik przed jutrzejszym lataniem. Obiady zamówione tym którzy się opowiedzieli co chcą, pogoda zamówiona oraz mega atrakcja również. Będzie przerwa 30min w naszym lataniu ponieważ samolot będzie podejmował banera a pod wieczór go odda. A i ważna sprawa przybywający proszeni są jeszcze zabrać ze sobą gadaczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 5 minut temu, Konrad_P napisał: ... A i ważna sprawa przybywający proszeni są jeszcze zabrać ze sobą gadaczki. Spoko. Krzyś wziął ode mnie duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Kurde trochę szkoda że Cię nie będzie. Wiesławie w maju i czerwcu robimy zawody we Wrocku zastanów się który termin byłby dla Ciebie dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Jako jedyny na świecie producent gadaczek (nawet w Nowej Zelandię używają moich) jestem niezmiernie zadowolony z Twojego „tylko z gadaczkami”. Hmmmmm... spoko w końcu mam alibi żeby cenę podnieść. NZ to nawet miało „specjalne życzenia”. Z tego co wiem są zadowoleni i nawet podróby robią - za moją zgodą i poradą ale to dalej podróba. ??? Edit: 4 godziny w maseczce w aucie Krzysia jest dla mnie ponad siły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi