Daniel1978 Opublikowano 9 Września 2020 Opublikowano 9 Września 2020 Latanko co prawda nie na Chwarznie.... Ale jeszcze pomorskie? VID-20200909-WA0001.mp4
Sage Opublikowano 14 Września 2020 Opublikowano 14 Września 2020 Niedzielne popołudnie na Chwarznie. Tadziu odkurzył swoją Kasamę a Piterek robił loty pokazowe dla dzieci. Dzieci nie chciały wracać do domu . 2 2
P.i.o. Opublikowano 14 Września 2020 Opublikowano 14 Września 2020 super, plose pana, plose pana .. ale daliśmy radę 1
Sage Opublikowano 19 Września 2020 Opublikowano 19 Września 2020 Dzisiaj było trochę inaczej niż zwykle ? .
darod07 Opublikowano 19 Września 2020 Opublikowano 19 Września 2020 11 minut temu, ahaweto napisał: Regulator, silnik czy pakiet ? Model chyba przepadł dynamicznie bo zachciało mi się latania 3D... no i dynamicznie przyglebił. Zapalił się pakiet, dobrze że od razu a nie w bagażniku auta...
Krzysiek67 Opublikowano 20 Września 2020 Opublikowano 20 Września 2020 Piękna pogoda, więc trzeba korzystać póki można?. Nie zawaham się stwierdzić, że dziś na Chwarznieńskim niebie królowały spaliny, zamieszczam parę fotek z tego wydarzenia. Niewiele tego, więcej mam nadzieję załączy Piotr, czekamy więc Panie "rezyseze"? 1
RAFALR30 Opublikowano 20 Września 2020 Opublikowano 20 Września 2020 23 godziny temu, darod07 napisał: Model chyba przepadł dynamicznie bo zachciało mi się latania 3D... no i dynamicznie przyglebił. Zapalił się pakiet, dobrze że od razu a nie w bagażniku auta... Szkoda maszyny. Latam takim samym modelem i wg. mnie ma świetne właściwości nawet przy małych prędkościach.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sage Opublikowano 20 Września 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Września 2020 Jeszcze kilka moich fotek. Wspaniay dzień, taki Pawnee dzień Gratulacje dla Tadzia i Matiego za kapitalny lot synchroniczny 2 metrowymi modelami benzynowymi ! Na zdjęciach widać już nadchodzącą jesień. 3 2
darod07 Opublikowano 21 Września 2020 Opublikowano 21 Września 2020 15 godzin temu, RAFALR30 napisał: Szkoda maszyny. Latam takim samym modelem i wg. mnie ma świetne właściwości nawet przy małych prędkościach. Zgadza się, ma świetne właściwości także przy dużych prędkościach. Przez parę lat wykorzystywałem ten model do ścigania się w wyścigach wodnosamolotów i na śmigle 10x9 był równorzędnym partnerem nawet dla szybkich modeli ze skrzydłami typu delta. Chyba zaszalałem z zakresem wychyleń sterów, nie opanowałem modelu i w konsekwencji uderzył pionowo w ziemię. Szkoda że nie miałem przy sobie chociaż butelki z wodą bo patrząc na zdjęcia to uszkodzeniu uległ tylko kołpak ze śmigłem. Przypominam sobie że w przedniej części komory na pakiet była taka plastikowa krawędź od wręgi silnikowej i to chyba ona uszkodziła pakiet. Cóż, nauczka na przyszłość. W przyszłym sezonie chyba sprawię sobie drugi taki sam bo mam do niego wielki sentyment.
Sage Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 To już chyba ostatni tak ciepły i bezwietrzny wrześniowy dzień na Pomorzu. Wyskoczyliśmy z Tadzikiem na godzinkę po pracy żeby polatać na tle kończącego sie dnia. Gdy kończyliśmy było juz ciemno. Czekamy teraz co pokaże pażdziernik. Ciągle jeszcze pamietam pażdziernikowy Borsk sprzed 2 lat. 2 1
P.i.o. Opublikowano 17 Października 2020 Opublikowano 17 Października 2020 Pogoda nie rozpieszcza , wiec postanowiłem umieścić kilka "surowych" wspomnień z Borska . Nie chciałem "kadrować" modeli , tak fajnie chmury pomalowały niebo. 1 2
Sage Opublikowano 17 Października 2020 Opublikowano 17 Października 2020 Hej, ale tego natrzaskałeś ... A ja latam, 'już się mylą nazwy miast i kto gra'
ahaweto Opublikowano 17 Października 2020 Opublikowano 17 Października 2020 Niektóre zdjęcia to jak kadry z filmu.
Sage Opublikowano 29 Października 2020 Opublikowano 29 Października 2020 Trochę historii. Przedwojenne szybowiska i szybowce. 1
Andrzej Klos Opublikowano 29 Października 2020 Opublikowano 29 Października 2020 Godzinę temu, Sage napisał: Trochę historii. Przedwojenne szybowiska i szybowce. Glassowki sa bardzo pouczajace ale trzeba byc bardzo wytrwalym i zapalonym bo maja tylko jeden stacjonarny mikrofon i czesto nie da sie tego sluchac. 2
Sage Opublikowano 24 Listopada 2020 Opublikowano 24 Listopada 2020 Jakaś taka cisza tu nastała Panowie ... Chyba czas wracać ?. Przeglądając dzisiaj telefon w poszukiwaniu zdjęć Wilgi dla Krzyśka, znalazłem taki oto film z lata . 2 1
S.Papa Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Opublikowano 26 Listopada 2020 Rzeczywiście cichutko. Krzychu walczy z Wilgą , Piter dopinguje, kapitan zarządza z oddali... A ja skleciłem krótki filmik: 1
d2f Opublikowano 7 Grudnia 2020 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Coś się wyjaśniło z modelem ze znaleziska? Czy to model niezwiązany z pilotami z lotniska?
Rekomendowane odpowiedzi