Sage Opublikowano 21 Września 2022 Opublikowano 21 Września 2022 Również jestem chętny jeżeli tylko termin nie będzie kolidował z inymi terminami spotkań modelarskich w czerwcu .
Irek M Opublikowano 21 Września 2022 Opublikowano 21 Września 2022 Qrde! Jestem zaskoczony ale i bardzo cieszę się, że jest przynajmniej wola. Co roku mamy festyn rodzinne sportowy. Jako organizator wyszukuję nowe możliwości. Przez dwa ostatnie taką atrakcją był występ grup rekonstrukcyjnych, mundury musztra strzelanie. Dosłownie dziś pomyślałem o modelach. Sam też mogę wystawić trzy ale moje już znają. Szkoła Podstawowa Nr 17. Jest to zwykle początek czerwca, w tym roku było to 4.06. Coby nie wyszło to bardzo dziękuję.
Krzysiek67 Opublikowano 21 Września 2022 Opublikowano 21 Września 2022 Cześć. O ile do tego czasu nie wydarzy się nic nieprzewidzianego ja też się przyłączam do tej inicjatywy?
Irek M Opublikowano 21 Września 2022 Opublikowano 21 Września 2022 Cieszę się bardzo ? Zapomniałem dodać, że dniem tym jest zawsze sobota. Na 90% pozyskałem też naszego kolegę makieciarza wielkich makiet ? Oczywiście gdyby lało lub padał śnieg to impreza odwołana ale tak jeszcze się nam nie zdarzyło. Zaproszeni goście są też częstowani ciepła przekąską zwykle kiełbaska lub bigos. Na fotce z google map wspomniane boisko wspomnianej szkoły:-) Dodam też fotkę z perspektywy okna.
darod07 Opublikowano 22 Września 2022 Opublikowano 22 Września 2022 9 godzin temu, Irek M napisał: Na 90% pozyskałem też naszego kolegę makieciarza wielkich makiet Tak myślałem żeby "zwerbować" Irka ale widzę, że już załatwiłeś
P.i.o. Opublikowano 29 Września 2022 Opublikowano 29 Września 2022 Pierwsze kołowania. simpson.mp4 wilga.mp4 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sage Opublikowano 4 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 Października 2022 Już wiele razy oglądałem. Każdy powinien obejrzeć. Prawdziwy człowiek z Pasją. 30 min, ale warto w całości, najlepiej przy kawie. 5 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek67 Opublikowano 23 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 Października 2022 Cześć. Dziś z ekipą byliśmy na gościnnych występach w Kornym. Jak wyjeżdżałem z Gdańska kropił deszcz, ale na miejscu pogoda okazała się łaskawsza. Później nawet wyszło słonko i wiaterek się uspokoił, warunki stały się wręcz idealne, trzeba było więc korzystać z dobrodziejstw aury. Trochę fotek ode mnie, później mam nadzieję Piotr coś dorzuci? 5 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sage Opublikowano 23 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 Października 2022 Kilka moich i Piterka fotek. Nie dużo tego mam bo dużo sam latałem . Stinson Tadzika poleciał. Tadziu musi poćwiczyć jeszcze lądowania. Wilga Piterka też poleciała. 'Dopieścić' trzeba amortyzację wleczonego podwozia Wilgi i wykłon silnika. Panowie, dziękuje za spotkanie i emocje związane z oblotem nowych modeli . 8
dyra63 Opublikowano 24 Października 2022 Opublikowano 24 Października 2022 Cześć. Fajna miejscówka, wygląda na inną niż ta na której na ogół latacie. Będzie jakiś filmik z Stinsonem ?
jarek996 Opublikowano 24 Października 2022 Opublikowano 24 Października 2022 W dniu 20.08.2022 o 14:02, Sage napisał: Środa, godzina 1900 czasu Polska północna . Czwartek, godzina 0620. Czwartek, godzina 1200 czasu Polska południowa. Piątkowy wschód słońca na lotnisku . No i powrót ... Ten Pan ktory lata Corsairem, to Lech Walesa ? Nie wiedzialem, ze para sie modelarstwem ?
Francka Opublikowano 24 Października 2022 Opublikowano 24 Października 2022 No Piotr ładny model. Jakaś nowa miejscówka bo nie ma śladu po dzikach . Pozdrawiamy ? Godzinę temu, jarek996 napisał: Ten Pan ktory lata Corsairem, to Lech Walesa ? Nie wiedzialem, ze para sie modelarstwem ? Zgadłeś tylko nie mów nikomu
Sage Opublikowano 24 Października 2022 Opublikowano 24 Października 2022 6 godzin temu, dyra63 napisał: Cześć. Fajna miejscówka, wygląda na inną niż ta na której na ogół latacie. Będzie jakiś filmik z Stinsonem ? 3 godziny temu, Francka napisał: No Piotr ładny model. Jakaś nowa miejscówka bo nie ma śladu po dzikach . Pozdrawiamy ? Zgadłeś tylko nie mów nikomu Ta fajna miejscówka to szybowisko w Kornem koło Kościerzyny. Na nasze lotnisko zaczęły zaglądać dziki a za nimi w kolejce już stoi deweloper. Kończy się nasze Chwarzno . Krzysiu wrzuci filmik z oblotu trochę póżniej. Ja mam tylko słabą jakościowo wersję z Watsup'a. Franku, Adamie, pozdrawiamy Was ciepło z pólnocnych stron. Progozy dobre, wygląda na to, że się spotkamy z Chłopakami za kilka dni w 'Krainie szybowisk' .
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek67 Opublikowano 24 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 Października 2022 Dodaje krótki film ze startu i lotu Tadzia Stinsona. Nie wiem jaka będzie jakość, oryginalny nie chciał się zmieścić?. IMG_1514.MOV 4 1
Krzysiek67 Opublikowano 27 Listopada 2022 Opublikowano 27 Listopada 2022 Korzystając z fajnej pogody koledzy pośmigali dziś na Chwarznie 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sage Opublikowano 7 Stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Stycznia 2023 Ahoj, Po dluższej przerwie powracam z kilkoma zdjęciami Zlina z dzisiaj. 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sage Opublikowano 9 Stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 Stycznia 2023 Z cyklu: 'fajny film dziś widziałem'. 9
Rekomendowane odpowiedzi