Vesla Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Miałem podobnie. Wymieniłem drut 2mm w sterze wysokości na twardy pręt aluminiowy 3mm średnicy. Jak ręką odjął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intrep1d Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Szkoda ze linki do fotek juz nie aktualne właśnie kupiłem ten model i sporo by pomogły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Kupiłeś wersję z pojedynczym czy podwójnym wzniosem skrzydeł? Ostatnio dostałem ten drugi (kolega miał pierwszy) i zastanawiam się czy "kliny" zostawić czy usunąć.. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Postaram się odratować fotki w wolnej chwili i podmienić. Mój miał podwójny wznios. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Nie mam czasu podmieniać fotek we wszystkich postach więc poniżej wrzucam link do albumu ze zdjęciami modelu: http://imgur.com/a/KbWX3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intrep1d Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Miałem kiedyś wersje cyber fly z jednym wznosem tutaj była wersja z podwójnym ale nie bawiłem sie w ustawianie kątów itd skleiłem tak ze jest pojedynczy wznios i zastanawiam sie jak rozwiązać problem z kabinką to mój pierwszy model NPN poprzednie z cybekfly nie miały zdejmowanej kabinki Dzięki za link widzę ze kabinkę podzieliłeś na dwie części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Kiedys w JAku 9 zrobilem tak: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/24865-jakowlew-jak-9/ (fotki sa nadal w poscie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 W moim Migu kabinka była przyklejona na stałe, zaś klapka na akumulator z jednej strony miała dwa patyczki wchodzące w rurki z długopisu, a po przeciwległej stronie magnes neodymowy. Działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi