Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyłączam się do gratulacji.

Niech świeżo upieczony dziadek od najmłodszych lat czyta wnukowi do poduszki lektury obowiązkowe tak poważanych autorów jak Schier, Elsztein czy Niestoj co by go właściwie kształtować już od pierwszych dni  :D.

Opublikowano

Gratuluję, ktoś musi w końcu pracować na nasze emerytury

No akurat Ty Pawel , to masz emeryture w swoich silnikach. Sprzedasz 1 tygodniowo i zyjesz jak krol !!!

Opublikowano

Gratulacje , kolejny ciekawy etap życia :)

Teraz trochę funduszy zamiast na hobby popłynie do wnuka jak to dziadki zwykle lubią czynić ;)

Opublikowano

na kazdego z nas  przychodzi taki moment ,że zostaje Dziadem a nawet Pra-dziadem :rolleyes:

Gratulacje dla nowego Dziada :)  :)

ps. w tym przypadku dziad to nie jest pejoratywne określenie...... to jedno z pierwszych słów wypowiedziane do mnie przez mojego wnuka :D

Opublikowano

Tomasz- serdeczne gratulacje! Zazdraszczam Ci, bo u mnie kompletna posucha, a czas leci...

nie wiem z ktorej strony jestes dziadkiem , ale musisz powaznie z zieciem pogadac ( albo syna wziac na rozmowe !!! )

Opublikowano

A z nadajnikiem od młodego przyuczaj.Syn zaczął uczyć córkę programowania Futaby od trzeciego miesiąca. Efekty są bo mówi tata radio.

Gratulacje dla rodziców i ciebie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.