Tomasz D. Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 I jestem szczęśliwy! Wnuk ma 4 kg i jest zdrowy jak ryba. Mamusia (córka) też! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Gratulacje. Noo, i powoli szykuj się do takich "akcji", bo może wnuk też będzie miał zapędy artystyczne : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Yeager Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Przyłączam się do gratulacji. Niech świeżo upieczony dziadek od najmłodszych lat czyta wnukowi do poduszki lektury obowiązkowe tak poważanych autorów jak Schier, Elsztein czy Niestoj co by go właściwie kształtować już od pierwszych dni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fordson Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Gratulacje chłopie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Gratuluję, ktoś musi w końcu pracować na nasze emerytury ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Gratuluję, ktoś musi w końcu pracować na nasze emerytury No akurat Ty Pawel , to masz emeryture w swoich silnikach. Sprzedasz 1 tygodniowo i zyjesz jak krol !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Gratulacje , kolejny ciekawy etap życia Teraz trochę funduszy zamiast na hobby popłynie do wnuka jak to dziadki zwykle lubią czynić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 na kazdego z nas przychodzi taki moment ,że zostaje Dziadem a nawet Pra-dziadem Gratulacje dla nowego Dziada ps. w tym przypadku dziad to nie jest pejoratywne określenie...... to jedno z pierwszych słów wypowiedziane do mnie przez mojego wnuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Tomasz- serdeczne gratulacje! Zazdraszczam Ci, bo u mnie kompletna posucha, a czas leci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Graulacje! To znaczy, ze teraz spisz z Babcia . Tak jak ja zreszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Tomasz- serdeczne gratulacje! Zazdraszczam Ci, bo u mnie kompletna posucha, a czas leci... nie wiem z ktorej strony jestes dziadkiem , ale musisz powaznie z zieciem pogadac ( albo syna wziac na rozmowe !!! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Gratulacje! Witaj w klubie . Dziadostwo też ma swoje uroki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 A z nadajnikiem od młodego przyuczaj.Syn zaczął uczyć córkę programowania Futaby od trzeciego miesiąca. Efekty są bo mówi tata radio. Gratulacje dla rodziców i ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Gratuluję. Wnuki to sama radość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Gratuluję Tomku! Oby się zdrowo chował...!! Mniemam, że już za parę lat pod czujnym okiem dziadka przybędzie modelarskiej braci nowy zdolny narybek... ?billy_bully_teasing_child_lg_wm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rawen 75 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Gratuluję! Mnogo radości z wnuka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Po oczach widać, że to urodzony pilot-modelarz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Cały dziadek ! Od pasa w dół ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Taaa, tylko jemu jeszcze urośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster222 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Gratulacje! Przede wszystkim zdrówka życzę dla wnuczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi