Marcin_Matejko Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Pięknie lata, gratuluję wykonania tak efektownego modelu. Brawo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Gratulaje! A ladowanie bylo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Czy jeszcze w powietrzu !?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 3 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Model złapał noszenie , ciągle lata i nie daje się sprowadzić na ziemię. ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Co za model, co za lotnisko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 21 godzin temu, robas69 napisał: Graupnerze powinieneś mieć sekwensery do serw. Przydadzą się do goleni podwozia. Oj przydadza sie ! Podwozie strzela jak Aircobrowe dzialko ? Jednak nigdy nie nalezy pisac recenzji, przed obejrzeniem filmu (co chcialem uczynic). Chcialem napisac, ze do pelni szczescia fajnie byloby zamienic dwuuuwa czterosuwem. Zapomnialem, ze Lucjan zmienil na ELEKTRYKA ? 51 minut temu, Grifon napisał: Co za model, co za lotnisko! Co za pogoda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Piękny model i pięknie lata. Szkoda że nie warczy. ? Podwozie zdaje sie pneumatyczne więc raczej żadne sekwencery chyba nic nie zmienią...? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horn3t Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Gratulacje z oblotu, mi dźwięk silnika elektrycznego ładnie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Gratulacje Lucjanie, pięknie lata - mocy chyba aż za dużo ,wystrzelił do góry jak jet. Odnośnie typu napędu ,to myślę że każda spalina psułaby piękną sylwetkę Cobry .Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 11 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Bardzo dziękuje wszystkim kolegom za gratulacje i miłe komentarze . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 W dniu 29.04.2020 o 04:55, Lucjan napisał: Dodałem mechanizm zamykania pokryw przedniego koła i gotowe. Lucjan, Jakiej firmy sa te zawiasy do pokryw podwozia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Pewnie rodzaj zawiasu do klap, np. taki https://modelemax.pl/pl/zawiasy-inne/10342-zawias-klapowy-339-mm-t-max-00501 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 W dniu 11.11.2022 o 09:30, dyra63 napisał: Odnośnie typu napędu ,to myślę że każda spalina psułaby piękną sylwetkę Cobry No chyba, ze chowac gdzies jak w oryginale ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 30 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Andrzeju , ja zastosowałem takie oto zawiasy :http://modelpartner.ig.pl/sklep/?1422,pl_zawias-klapy-ii Pozdrawiam Lucjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 17 minut temu, Lucjan napisał: Andrzeju , ja zastosowałem takie oto zawiasy :http://modelpartner.ig.pl/sklep/?1422,pl_zawias-klapy-ii Pozdrawiam Lucjan Godzinę temu, robas69 napisał: Pewnie rodzaj zawiasu do klap, np. taki https://modelemax.pl/pl/zawiasy-inne/10342-zawias-klapowy-339-mm-t-max-00501 Dziekuje kolegom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Mała aktualizacja do tematu . Ponieważ w trakcie użytkowania pojawiły się problemy z zamykaniem klap podwozia głównego , zrezygnowałem z napędu serwem i wykonałem mechaniczny napęd wzorowany na prawdziwym samolocie. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 18 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 W sobotę polatałem Cobrą u nas w Bobrownikach. 13 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi