jarek996 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 1 godzinę temu, d9Jacek napisał: no ale ogólnie wiadomo że mieszkańcy Skandynawii mają? lewoskrętne DNA? Jacek , mysle , ze gdyby NAJBIEDNIEJSZEMU obywatelowi Polski , zylo sie tak jak NAJBIEDNIEJSZEMU obywatelowi Szwecji , to WSZYSCY oni byliby lewakami , biegaliby z teczowymi flagami i chcieli wiecej Syryjczykow ? Bartek ma racje ; CIAC polityke ( po moim poscie ) i wracamy do tego paskudztwa ............ Bartek ; BRON BOZE ( widzicie ; w tej sytuacji nawet ja ateista uzyje tych slow ?). ZADNEGO przyzwolenia na POLITYKE , bo rozwalimy forum !!! Jakas tam wstawka od czasu do czasu jest niegrozna , ale GASIC wszelkie "bitki" w zarodku , bo inaczej juz po nas . Do TERAZ zyjemy na tym forum w miare zgodnie ( lewacy , prawacy i " inne " ) , ale jak sie zaczna tworzyc "podgrupy" , jak brat skoczy bratu do oczu !!! ZADNEJ POLITYKI ( nawet w HP ) !!! Rozumien gdyby to byla Szwecja. Gdybyscie zobaczyli JAK ( czasem , bo tutaj nie mamy politykow w TV 24 h/dobe ) politycy rozmawiaja ze soba , to byscie nie uwierzyli . Wydawaloby sie Wam , ze im dano jakies srodki uspokajajace . Nacjonalista nie przerwie NIGDY lewakowi , gdy ten prawi swoje farmazony , ale i lewak nie przerwie nacjonaliscie ( najwyzej wody sie napije trzesaca sie reka ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 5 minut temu, Bartek Piękoś napisał: Kuba, jesteś zbyt tolerancyjny. Dałeś przyzwolenie na kulturalną dyskusje o polityce i w kilka postów się to rozkręciło. Politykę tu na forum trzeba ciąć zdecydowanie. Albo stworzyć dział tylko na nią. I za tym bym był. Ale z dwojga złego, lepiej żeby jej ne było wcale. Lata upłyną, zanim nauczymy się rozmawiać o polityce bez nienawiści i zajadłości, a internet jest do tego najgorszym medium z możliwych. Napisałem to zbyt ogólnie, tutaj nie oddzielisz tematu polityki bo to co się dzieje jest z nią nierozerwalnie związane, mimo to przez 26 stron tematu udało się trzymać jako taki fason a chwilkę po moim poście szambo się rozlało. Jak ktoś ma ochotę pogadać o dupie Maryni to proszę zakładać klub o wszystkim i droga wolna. Jeszcze raz proszę w na forum ogólnym odpuścić takie przepychanki polityczne, religijnie itp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Tolerancja Kuby swiadczy o jego kulturze , bo zdaje sobie sprawę ,że założenie knebla czy gipsowanie kogokolwiek , jak chcą niektórzy jest rozwiązaniem najgorszym z mozliwych....jak to sie kończy ->>>>patrz przemyslenia Rafała Kuba, nie mogę Ci przyznać +++ bo mi ich zabrakło ale pełen szacun dla Ciebie edit : a PT Kolegów mających moderatorskie zapędy i chęć kneblowania wszystkiego co im z różnych powodów nie odpowiada proszę o powsciagliwość i większą merytoryczność swoich wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 11 minut temu, qpa napisał: Jeszcze raz proszę w na forum ogólnym odpuścić takie przepychanki polityczne, religijnie itp Kuba , ale jak jakis debil ( niewazne z JAKIEJ partii , lub JAKIEGO wyznania ) napisze , ze jednak MOZNA sie calowac z jezyczkiem , lub pic wode z tego tam gdzie sie palce macza , to MOZNA to zacytowac , czy nie ? Jest to zwiazanie 100% z tematem koronki ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 3 minuty temu, jarek996 napisał: Kuba , ale jak jakis debil ( niewazne z JAKIEJ partii , lub JAKIEGO wyznania ) napisze , ze jednak MOZNA sie calowac z jezyczkiem , lub pic wode z tego tam gdzie sie palce macza , to MOZNA to zacytowac , czy nie ? Jest to zwiazanie 100% z tematem koronki ...... no nie, to urazi czyjeś odczucia religijne? albo inne , zaraz KTOS odbierze to personalnie do siebie, bo wiesz "picie wody z języczkiem " hmmmm...to takie no,no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Jako założyciel tematu już raz prosiłem żeby było bez polityki i obecnie ponawiam wcześniejszą prośbę ??? Ale każdą głupotę należy piętnować!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Jarek chodzi o zdrowy rozsądek, chciałbym żeby polityki na forum nie było wcale, tutaj każda informacja ma podtekst ale to nie oznacza że możemy temat polityki ciągnąć bo to prowadzi tylko do eskalacji problemu. Jest tu nas dużo i każdy jest inny dlatego wiadomo że taka dyskusja nam na 100% nie wyjdzie a wojenki można prowadzić na przysłowiowym już forum onetu Banda inżynierów, złotych rączek, pasjonatów lotnictwa nie powinna taplać się w politycznym gównie na forum ogólnodostępnym. Nie wszystko co można powiedzieć w gronie swoich znajomych można napisać tutaj, warto o tym pamiętać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 No muszę to napisać: A ZA CO JA JAKO JEDYNY w tym temacie dostałem punkty od mojego ulubionego moda? I to przed tym co tu zostało napisane!!? Proponuję, żeby była możliwość przyznawania punktów karnych poszczególnym moderatorom. Po przekroczeniu jakiejś granicy punktów od forumowiczów taki delikwent moderator powinien być zawieszany na jakiś czas. A jeżeli notorycznie będzie je dostawał, to za przeproszeniem : Na zbity dziób... Jeden z nich powinien już dawno stracić uprawnienia, bo rozwali to FORUM prędzej niż się Kolegom zdaje. Ilu forumowiczów już odeszło.. A ilu odejdzie? Temat do przemyślenia Znów się naraziłem, ale mam to głęboko w ... I abyśmy zdrowi byli? Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 3 godziny temu, jarek996 napisał: Robert , powiedz to PISdzielcom i POpaprancom ? Jarek. Miałem Cię za normalnego człowieka......... wielkie rozczarowanie... poziom dna w tojtoju... Kuba, proszę o zamknięcie wątku..... te polityczne wycieczki i obelgi pod adresem tych i owych ...... to już idzie za daleko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-23 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 apel https://streamable.com/vhv4m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 ? 13 minut temu, J-23 napisał: apel https://streamable.com/vhv4m ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 ojjjjjjjjjjjjjjjjjj....grubo zaczyna się robić , a co będzie jak epidemia , na co się zanosi , potrwa jeszcze parę miesięcy ??? tu przynajmniej wirtualna wymiana ciosów następuje?? ale co to będzie w domach? mojej Starej juz w dekiel wali , a tylko 10 dni w chałupie siedzi, chyba musze jej dać jakąś robotę w polu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Ja właśnie już 12-ty dzień na kwarantannie...jestem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 9 minut temu, Paweł Praus napisał: Ja właśnie już 12-ty dzień na kwarantannie...jestem??? no BRAWO TY??? , ale NAPEWNO masz dobrze przepłukane nerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 I nie tylko ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 rozumiem , to takie selfie...koszulka tylko lekko przykurzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 40 minut temu, Paweł Praus napisał: Ja właśnie już 12-ty dzień na kwarantannie...jestem??? Ktoś ostatnio rzucił taki tekst... -Jacku o zacytowanym tekście można powiedzieć wiele między innymi że jest prymitywny, wulgarny i ochydny ale na pewno nie śmieszny... Myślałem że masz lepszy gust- Dla mnie jest taka właśnie wklejona przez Ciebie fota... (ale może jestem w mniejszości...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 ??? Ja mam czarną koszulkę. A ile dni już jesteś w kwarantannie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Dwa dni . Jutro do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi