Grzesiek Opublikowano 28 Stycznia Autor Opublikowano 28 Stycznia Przepraszam wszystkich kibicujących,ale troszke sie dalszy ciąg budowy przedłuży.Niestety mama mi odeszła i nie bardzo mogę się pozbierać.😪 Ale napewno wróce do tematu.
ZKA Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Również wyrazy współczucia dla Ciebie i Twoich bliskich . 1
young Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia W życiu każdego człowieka jest taki moment, dasz radę . 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grzesiek Opublikowano 11 godzin temu Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 godzin temu Troszke się ogarnołem,chociaż nie ukrywam że mam dni które mnie dobijają.Ale życie toczy się dalej więc i robić coś trzeba.No i wstępnie wydrukowalem napisy sprawdzajac skale. Wersja bedzie SP-KTT oraz zaprojektowałem i druknołem pudełko na akumulator do podrzażanoa świecy. 5 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grzesiek Opublikowano 4 godziny temu Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 godziny temu Napisy maskujące powycinane z folii na laserze.Wyszło nieżle 5 1
Rekomendowane odpowiedzi