mmodel Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Witam, czy któryś z kolegów jest posiadaczem planów do Gawrona? I czy mógłby się podzielić? Chciałbym zacząć prace nad holownikiem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodzusik1 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam ja posiadam plany do gawrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam. Chętnie się załapie na te plany. mail wladek-s1@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Budowa od zera może okazać się niewiele tańsza niż gotowy kit rodzimej produkcji np. tu Może warto zapytać o cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubels Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Budowa od zera może okazać się niewiele tańsza niż gotowy kit rodzimej produkcji np. tu Może warto zapytać o cenę. Oj Marku przejrzałem twoją stronę z dorobkiem modelarskim i jest tak imponujący że ta sugestia o zakupie gotowca to chyba chwila słabości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Miło, że tam ktoś jeszcze zagląda . Wycinanie ręczne według planów czy składanie laserowej wycinanki różni się głównie nakładem pracy. Co innego, jak się tą wycinankę projektuje samemu od zera, ale tu chyba nie o to chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ja też bym poprosił o plany. Mój @ tomekmgr0@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Witam, temat stary, ale się podepnę. Czy ktoś z Was koledzy posiada plany Gawrona i mógłby się nimi podzielić? Jakby co to proszę na maila krol676@wp.pl Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio72 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Ja posiadam, ale w wersji papierowej (Plany Modelarskie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Mam plany JAKA 12 PDF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 poprosze o te plany Grzesiek miroer@tlen,pl i tego Gawrona plan jesli mozna to tez, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Podesle popoludniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 dzięki dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Grzegorz czy ja też mógł bym prosić o te plany , radziu45@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Proszę bardzo na poczte żuć okiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Proszę bardzo na poczte żuć okiem Dotarło . Dzięki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan001 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Witam można plany Gawrona tytan001@onet.pl Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan001 Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Można prosić o plany ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszardg Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Witam Czy możliwe jest jeszcze załapać się na plany ,jeśli tak to bardzo proszę .r.gogol@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi