madrian Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 No i mnie się udzieliło, na odległość... Trafka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Coś w tym stylu Ci, którzy udostępnili filmik powinni wprowadzić nową, płatną usługę: "(pod)jaranie na odległość"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Coś w tym stylu Ci, którzy udostępnili filmik powinni wprowadzić nową, płatną usługę: "(pod)jaranie na odległość"... z browarkiem (widziałem tam przewijające się w kadrze Faxe). A tak swoją drogą to nie ważne jak się lata można czerpać z tego hobby przyjemność czego przykładem są uczestnicy z filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 "Krety" " Wiewióry" czy jak to tam zwą to da niektórych na lepsza część modelarskiej zabawy poczucie humoru nie tylko u Holendrów Tyle pomysłów dawno nie widziałem. Miłego oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Goście naprawdę świetnie się bawią , zupełnie inna mentalność gdyby ktoś się odważył wrzucić na forum takowy film nagrany ze swoją paczką szalonych pilotów myślę że nie zostało by na nim suchej nitki... hmm przecież też jesteśmy zabawni czy jak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Miałem pójść spać przed północą... ale jak odpaliłem pierwszy filmik, to się po prostu nie dało. Latające ryby, choinki, szmaty, dopalacze i najczęściej używane słowa to "uuuuuuu" oraz "oooooo" jak już coś się zetknie gwałtownie z ziemią :) Mają naprawdę niezłą zabawę ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Wszystko zależy od skali i ceny modelu. NIkt się nie śmiał jak ten jet się roztrzaskał w lesie. Piankę kupią sobie nową i znów w powietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Prawidłowe podejście do hobby traktowanego jako zabawa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bynek Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Chyba największy model, który lądował na drzewie...... https://www.youtube.com/watch?v=mcvwZQdUc4Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavano Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Zabawa , zabawą , ale jeśli cokolwiek się kupuje , za własne ciężko zarobione pieniądze , to szacunek do takiego przedmiotu ma się większy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi