Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten model ma lotki. Lata się nim bardzo przyjemnie. Przyklaskiwał nieodpowiedzialnej osobie nie będę bo wymyśli jeszcze coś mniej odpowiedzialnego jak się nakręci ogólnymi zachwytami nad tym co robi ;-)

Opublikowano

Dzięki takim ludziom widzimy rzeczy o których nam się nie śniło a czy to legalne czy nie niech się martwą ci którym za martwienie i poprawianie świata płacą. :)  

Opublikowano

"Jest ryzyko jest zabawa" - do pierwszego wypadku chciałob się powiedzieć. Tu chodzi bardziej o bezpieczeństwo innych, które fakt, było w większości przelotów zachowane. No i nie wszystko co jest nielegalne jest niebezpieczne i odwrotnie ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zostałem zniszczony przez kolegów modelarzy z mojego miasta,po opublikowaniu filmu podobnej treści.

Filmik wymiata,jestem pod ogromnym wrażeniem.

Co do bezpieczeństwa,to gdzie by nie spojżeć czycha licho.

Pozdrowienia dla kolegów z Bydgoszczy-Fordonu.

Opublikowano

"Jest ryzyko jest zabawa" - do pierwszego wypadku chciałob się powiedzieć. Tu chodzi bardziej o bezpieczeństwo innych, które fakt, było w większości przelotów zachowane. No i nie wszystko co jest nielegalne jest niebezpieczne i odwrotnie ;)

Dokładnie i ja to zauważyłem, w większości przypadków bezpieczeństwo było zachowane i pilotowi groziła co najwyżej utrata modelu.

Czy w takim przypadku można kogoś ganić?

Przecież Red Bull Team też lata pod mostami i w innych dziwnych miejscach.

Opublikowano

Wydaje mi się że lekko przesadzamy z tym bezpieczeństwem, bo wiadomo coś tam raz po raz się przytrafi może częściej Użytkownikom Sprzętu

Modelarskiego niż doświadczonym modelarzom, ale za kilka lat a może miesięcy latający niebezpiecznie będzie powszechnie tępiony.

W weekend Bożego Ciała na drogach zginęło 48 osób a kilkaset zostało rannych.......nie dogonimy.

• Lubię to 1
Opublikowano

Ogólnie bardzo ładny widok z fotela z którego oglądałem film...lecz czy było bezpiecznie, nie do końca, przelatywanie nad głowami przechodniów, nie było mądre, ale co ja tam wiem.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.