Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że koledzy z forum są bardzo cierpliwi do Ciebie :P masz włączone dopasowanie do strony. Po pierwsze wybierasz skalowanie na 100% a później wydruk na wielu stronach.

Jak chcesz możesz do mnie zadzwonić to pokieruje Cie krok po kroku. Jak chcesz pisz na pw, podeślij mi swój nr telefonu

Opublikowano

Ja z tymi plikami idę na ksero A0 i za wydruk na pełnym formacie płaciłem 8zł. W efekcie mam plan w jednym kawałku i w oryginalnej wielkości.

Opublikowano

W pełni ze sklejki raczej nie,nawet ażurowany będzie po prostu za ciężki  (rozumiem że to nie profil a płaska płytka)

Najlepiej kratownica z balsy,sosny, innego drewna.

Może też być płytka styropianowa oklejona balsą wzmocniona dźwigarkiem.

Możliwości jest sporo...

Opublikowano

obrazowo, działa na wyobraźnię:

kazdy dodatkowy gram z tyłu to konieczność dołożenia 3 - 7 gramów z przodu (zalezne od proporcji modelu) tylko kilka nielicznych kkonstrukcji wymaga dowazania ogona... Może to taka własnie?

Opublikowano

Witam koledzy nabyłem model Cessna 747 Pianka epp cała gotowa do lotu waży około 700 gram i zabieram się za naukę latania :) 

Opublikowano

Gratulacje :)! Trochę mi szyję skręciło... :D

Lata całkie fajnie, lądowanie też udane... Nie obawiasz się tak nisko cały lot ? Wyżej jest bezpieczniej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam koledzy mam takie pytanie zmieniłem dorobiłem owiewkę silnika o trochę innym kształcie i nagle samolot zaczął wariować czyli samoczynnie leci góra dół czy to może być ta owiewka??? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.