wojcio69 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Też se taki w przyszłym roku zrobie Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Latalismy z Wiesław em kolejka po kolejce. Ja 103 i 40 za ladowanie Wiesław 95m i 45 za ladowanie. Ja byłem w połowie stawki a Wiesław ze 3-4 od dołu. Nasze najlepsze loty na tych zawodach. Wiesława forma rośnie co cieszy przed MŚ. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Musze się pochwalić ze nasz namiot bije rekordy odwiedzin. To że Nowozeladczycy to już przjaciele to jedno ale co chwile mamy gości. Cóż Wiesław jest bardzo towarzyską osobą i co ktoś przechodzi to się zatrzymuje na pogawentke. Naprawde bardzo milo. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Cyt: "Wiesław jest bardzo towarzyską osobą..." Tiaaa... a reszta tej ekipy, to takie samoluby, co? Jak bym Was nie znał Pamiętajcie, że do kulturalnych ludzi, kulturalni ludzie lgną jak muchy do lepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 W sensie, że z całego świata przychodzą i rozmawiają po polsku? Niebywałe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Widzisz cuda jednak się zdarzają. Przychodzą z całego świata a jakże. No może poza Amerykanami. Oni trochę słabo się integrują. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Niechcem ale muszem. Czarek starasz się byś zgryźliwy, uszczypliwy czy złośliwy bo wychodzi ci to dość dobrze. Widzisz skoro ty nie znasz angielskiego to nie znaczy że Kapitan Żeglugi Wielkiej z 30 letnim stażem jako pierwszy oficer tego języka nie zna. Bardzo cie proszę jeśli twoje komentarze mają się ograniczać tylko do złośliwości to sobie daruj bo inaczej sobie juz nie popiszesz za bardzo w tym watku. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Drobne sprostowanie: Mam tylko 15 lat stażu jako St.Off ale też 15 lat jako Kapitan na dużych tankowcach. @Czarek. Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Oczekuję przeprosin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Przepraszam, że nie rozumiesz. Chciałem sparafrazować pewną wypowiedź z tego forum, która zawierała oczekiwanie, że jak się na zawodach międzynarodowych chce porozmawiać z zawodnikiem z danego kraju, to należy mówić w jego języku. Nie wiem czy pogadamy sobie w Szczecinie to sa zawody Miedzynarodowe .Ja jestem zawodnikiem Niemieckim bede z kolegami moimi ,jesli umiesz niemiecki to moze pogadamy Tyle i tylko tyle. Nie miałem zamiaru oceniać znajomości żadnego z języków obcych u forumowiczów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Aaaaaaa.... tej wypowiedzi nie znałem. Dość ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Wręcz bardzo ciekawa. Mój Top10 na forum! Polecam cały wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Konrada przygrzalo i nie lapie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Kolejni goście w naszym obozie. Kurde z niewiadomych powodów bijemy rekordy powodzenia. Ps. Mnie nie przygrzało bo to są jeszcze nie moje temperatury. Chodzę dość często w polarze. Ja odżywam powyżej 35 stopni w cieniu. Dopiero wówczas zakładam krutkie spodnie. A co do wypowiedzi Czarna to nie tylko ja jej nie zrozumiałem. Wystarczyło żeby Czarek napisał jedno słowo "parafrazuja". Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Kto ma FB dzień drugi w skrócie https://m.facebook.com/groups/332833164809?view=permalink&id=10157558264684810&anchor_composer=false Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Ja juz po swoich dwóch dzisiejszych lotach. Trochę niestety słabe loty bo było stanowczo za wysoko. W pierwszym Adaś znalazł mi taki komin ze po wyłączeniu silnika zabrał mnie komin ze 40m w gore w ciągu tych 10 s. Zresztą drugi lot bardzo podobnie. Od 5 min juz schodziłem żeby zdążyć wylądować. Jak jutro wrócę to napisze trochę więcej ale ogólnie jestem zadowolony. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 ogólnie jestem zadowolony.I o to chodzi. Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 http://www.mcttrnava.sk/cms/news.php?extend.111.3&fbclid=IwAR0CtdvyvlAOkqzwcKnnB2pSufjuC-3Hm0IfCeN946rLEEA7jpd0oa7tGR0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Admin, czyszczenie proszę.Takie wpisy jak wyżej z zaczepkami ad persona idą w tym wątku do kubła. Piotr, swoje problemy rozwiązuj na PW. Cytat z Marka Twaina „ lepiej czasem siedzieć cicho i udawać głupiego, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Wieje. Rano o 6.30 jeszcze trochę kropiło. Wojtek i Adaś trenują ciężkimi modelami. Powiem tak, jak Adaś dorośnie a w zasadzie dojdzie do 18 lat będziemy mieli jedna z najsilniejszych drużyn na Świecie. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 dla zainteresowanych Mistrzostwami Świata F5J w Trnavie, SK dostępne kanały FB do obserwacji bieżących wydarzeń. http://mcttrnava.sk/cms/news.php?extend.114.3&fbclid=IwAR3I109IhMLDDpGPszcTIuhcaQk1B0h2fwgv_bIFwcNenB6a0D5dwicZPdM Liczę bardzo, że nasz ekipa podzieli się także akualnymi wrażeniami z rywalizacji. Dzisiaj processing - sprawdzanie modeli. Życzę naszej 4 osobowej reprezentacji mega sukcesu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Admin, czyszczenie proszę.Takie wpisy jak wyżej z zaczepkami ad persona idą w tym wątku do kubła. Ten też? Czarek starasz się byś zgryźliwy, uszczypliwy czy złośliwy bo wychodzi ci to dość dobrze. Widzisz skoro ty nie znasz angielskiego to nie znaczy że Kapitan Żeglugi Wielkiej [...] Post pisany w afekcie, kiedy Konrad myślał, że atakuję jego kompana. Moderator powinien świecić przykładem, czyż nie? Inaczej, "oczekuję przeprosin". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Dzięki za link. Kibicujemy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi