Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nakretka lub inne łoże z gwintem przyklejona do kadłuba np na żywice i wzmocniona tkaninką. Na to Twoj pasek z pakietem. śruba stalowa lub nylonowa zamyka układ. Możesz takim paskiem wsunąć pakiet dalego wgłąb kadłuba. Mocowanie jest w części dostępnej dla palców.

A Konrad szybszy :)

Opublikowano

no to mam z tworzywa taki pasek. ale pakiet do tego mam na rzepach przyczepiony. A rzepy sie po czasie odklejają od pakietu i tego paska. Jednak w czasie treningu dość często zmienia sie taki pakiecik 800mah

jest jakiś inny patent na przyczepienie pakietu do tego paska??

Opublikowano

A jaki masz problem z tym rzepem na pasku z pakietem. Od wielu lat takie pakiet u mam na pasku z tworzywa lub węgla i rzep trzyma pakiet jak cholera. Jak się rzepy odklejają od pakietu lub paska to użyj cjano. Sam rzep nie do ruszenia nawet przy dziabnięciu.

Znów Konrad szybszy :)

Chyba Jurek nas podpuszcza z tymi pytaniami ?

Opublikowano

no może. Choć w wielu innych sytuacjach mi się sprawdzały. bardzo mocno się rzepią ?, ale może klej trochę za słaby do tej siły rozrywania :)

kupie se te od MMM

Opublikowano

Ja zauważyłem, że te ogólnodostępne rzepy z klejem właśnie bez pomocy CA sobie nie radzą. Wcześniej stosowałem tradycyjne rzepy i CA bezproblemowo, te z klejem i tak w konsekwencji raz albo dwa razy podklejałem na CA i problem znikał.

Opublikowano
1 minutę temu, cZyNo napisał:

no ale te ze słabym klejem i z dodatkiem CA na elastycznym pasku z tworzywa chyba i tak się odkleją

Serio pytasz?

Opublikowano

e...te rzepy 3M to gorsze od moich. Ach to forum :)

Wciąż sie zastanawiam czy te modele wyważa sie z naładowanym aku, czy z rozładowanym ?

Opublikowano

Ciebie chyba pokręciło. Podróbę jakąś kupiłeś albo nie takie jak trzeba.

Mam  z HK i uważałem je za najlepsze na świecie potem dostałem te 3M i te z HK się nie umywają.

W czym masz problem?

PS

Tylko na rozładowanych.;)

Opublikowano

Z rzepem jest jak z wyważaniem. Rozładowany akumulator łatwiej się odrzepia. Ale musi być poniżej 3,3V żeby zobaczyć różnicę.

• Haha 1
Opublikowano

A to zwrócę szczególną uwagę na to rozrzepianie, bo z zasady moje aku tak mają po wylądowaniu ?

Ostatnio miałem tylko pierwsze testy bez męczenia aku no i tylko rozrzepiał się klej łączący coś z rzepem :D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.