TommyTom Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 To nakretka lub inne łoże z gwintem przyklejona do kadłuba np na żywice i wzmocniona tkaninką. Na to Twoj pasek z pakietem. śruba stalowa lub nylonowa zamyka układ. Możesz takim paskiem wsunąć pakiet dalego wgłąb kadłuba. Mocowanie jest w części dostępnej dla palców. A Konrad szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 no to mam z tworzywa taki pasek. ale pakiet do tego mam na rzepach przyczepiony. A rzepy sie po czasie odklejają od pakietu i tego paska. Jednak w czasie treningu dość często zmienia sie taki pakiecik 800mah jest jakiś inny patent na przyczepienie pakietu do tego paska?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Daj 3M i zapomnisz o odklejaniu. Ja już 3 sezon tak mam i nic się nie dzieje. PS Jakieś badziewie stosujesz a nie rzepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 A jaki masz problem z tym rzepem na pasku z pakietem. Od wielu lat takie pakiet u mam na pasku z tworzywa lub węgla i rzep trzyma pakiet jak cholera. Jak się rzepy odklejają od pakietu lub paska to użyj cjano. Sam rzep nie do ruszenia nawet przy dziabnięciu. Znów Konrad szybszy Chyba Jurek nas podpuszcza z tymi pytaniami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 no może. Choć w wielu innych sytuacjach mi się sprawdzały. bardzo mocno się rzepią ?, ale może klej trochę za słaby do tej siły rozrywania kupie se te od MMM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek:D Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Ja zauważyłem, że te ogólnodostępne rzepy z klejem właśnie bez pomocy CA sobie nie radzą. Wcześniej stosowałem tradycyjne rzepy i CA bezproblemowo, te z klejem i tak w konsekwencji raz albo dwa razy podklejałem na CA i problem znikał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 no ale te ze słabym klejem i z dodatkiem CA na elastycznym pasku z tworzywa chyba i tak się odkleją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 1 minutę temu, cZyNo napisał: no ale te ze słabym klejem i z dodatkiem CA na elastycznym pasku z tworzywa chyba i tak się odkleją Serio pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 bardziej stwierdzam mój pasek jest słabo podatny na CA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Jak się na Jocker-erku jedzie, to droga do szczęcia krótka Loctite próbowałeś? Zrób sobie paseczek z karbonu, to problemie zapomnisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 zrobiłem se z korytka. za darmo, lekkie, wytrzymałe, elastyczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 e...te rzepy 3M to gorsze od moich. Ach to forum Wciąż sie zastanawiam czy te modele wyważa sie z naładowanym aku, czy z rozładowanym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Ciebie chyba pokręciło. Podróbę jakąś kupiłeś albo nie takie jak trzeba. Mam z HK i uważałem je za najlepsze na świecie potem dostałem te 3M i te z HK się nie umywają. W czym masz problem? PS Tylko na rozładowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Najlepiej do połowy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Rafał Konrad ma rację, na rozładowanych, a jak do połowy, to bez wtyczek. Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Z rzepem jest jak z wyważaniem. Rozładowany akumulator łatwiej się odrzepia. Ale musi być poniżej 3,3V żeby zobaczyć różnicę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 A to zwrócę szczególną uwagę na to rozrzepianie, bo z zasady moje aku tak mają po wylądowaniu ? Ostatnio miałem tylko pierwsze testy bez męczenia aku no i tylko rozrzepiał się klej łączący coś z rzepem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 A którą stronę rzepa masz przy pakiecie? Męską, czy żeńską? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 tym razem tą podobną do Czarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Czyli złą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi