Konrad_P Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 No właśnie szukam alternatywy. Byłem wczoraj w jednym miejscu ale już pszenica rośnie. Jak ktoś ma jakieś propozycje to bardzo proszę jestem otwarty na każdą. Pojadę oglądnę i zrelacjonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 A może w Szczecinie - nie na lotnisku aeroklubu tylko Przęsocinie. U nas nie ma problemu. W Przęsocinie jest oficjalna strefa modelarska - jest na wszystkich mapach lotniczych. Nic tylko przyjeżdżać i latać. EDIT: Tak wiem. Z Wrocławia do szczecina jest daaaaaaleko. Ze szczecina do Wrocławia to około 4 godz. jazdy - całość po autostradach i expresówkach. EDIT2: 53.500229, 14.552840 - pole ok 160x60m może być całe nasze na cały weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Ja bym przyjechał. najlepiej na dwa dni bo w jeden to ciężko. Ale nie wiem co na to południe, no i Grzesiców pewnie też by zabrakło bo oni to i w soboty i niedziele pracują. Tak we 3-4 to trochę mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Chłopaki dajcie mi jeszcze chwilę. Ogarne ze 2-3 miejscówki to wówczas ustalimy czy we Wrocku lub obok czy jedziemy do Szczecina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zapraszam do Michałkowa.lotnisko przyjazne dla modelarzy.https://michalkow.pl/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Znam je doskonale. Tam zaczynałem swoją przygodę po długiej przerwie. To było w zasadzie jedyne lotnisko aeroklubowe które tolerowało modelarzy. Bardzo miło słyszeć że nic się nie zmieniło i nadal możecie latać Kto wie czy nie wrócę. PS Gdzie teraz macie miejsce do latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Przemek jak się trochę ogarnę to pogadamy bo szukamy miejsca na lokalne zawody. Być może i dałoby się zrobić coś na kształt PP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 https://www.facebook.com/rcostrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 ja nie wiem czy mnie wypuszczą, ale jak wypuszczą to tylko okolice Wro wchodzą w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Jurek staram się żeby właśnie tak było ale idzie ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 SAMBA CUP Wiadomość od Vostrela: Mandatory information: Last name, First name, FAI licence, email. On line-registration will be open 4.7. 2020 at 7:00pm https://stoupak.cz/sorgair/index.php?id=77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Międzynarodowe Mistrzostwa Polski 2020 5-6 września w Szczecinie. Będzie Międzynarodowy Mistrz Polski w tym roku. Kto chętny? Na 95% wrześniowe zawody w Szczecinie będą MMP. Pozostały naprawdę niewielkie uzgodnienia bo zgoda "wszystkich świętych" już jest. Oczywiście jeszcze coś się może "śliznąć" bo, jak zwykle, tak jak Konrad pisał, wszystko rozbija się o mur pt. kasa. Pierwszym Mistrzem Niemiec był Tomek F. ? Kto zostanie pierwszym Międzynarodowym Mistrzem Polski ? rc-szczecin.pl - zapisywać się póki nie jest za późno - ilość miejsc ograniczona. EDIT: W północnej części lotniska (ok. 1km od nas) będzie druga spora impreza "Baja Poland" - zlot terenówek. Z pewnością będzie tłok w hotelach w Marinie i tych najbliżej lotniska. Rezerwować miejsca jak najszybciej. Miejsc w hotelach pewnie nie zabraknie ale po co jeździć 10 km od lotniska skoro dość tani hotel jest "po drugiej stronie ulicy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 W dniu 2.07.2020 o 11:34, Wiesiek1952 napisał: Będzie Międzynarodowy Mistrz Polski w tym roku. Kto chętny? Skoro jest taka potrzeba, a chętnych brak, to mogę przyjąć to na klatę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Zostało tylko kilkanaście miejsc na SAMBA CUP. Jak ktoś planuje się wybrać to trzeba się bardzo spieszyć. https://stoupak.cz/sorgair/index.php?id=77&fbclid=IwAR0si0ywZVDnwRn7n09yg0KhKF9NRrBUvJXfE6PGR4ZfJ5R6CclYebVMj0c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 a jeżeli ktoś w pośpiechu wprowadził dane, które trzeba zmienić, to w mailu z potwierdzeniem zapisu jest link do modyfikacji/edycji zapisu. Można już na spokojnie zmienić/uaktualnić. Np. rozmiar koszulki BTW, ja już pod flagą PL. Dzięki Konrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Kurde nie dostałem maila potwierdzającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 kurde, pewnie wpisałeś zły mail kurde, jest też zarejestrowanych dwóch Jarków G - ale na szczęście z Czeskiej Republiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Jarka to ja rejestrowałem i system coś się zawiesił w momencie kliknięcia rejestruj. Nic nie znikło tylko cały czas stał ekran rejestracji to kliknąłem jeszcze raz rejestruj. I tym sposobem jest dwóch Jarków. Ale to może i dobrze bo nie ma Tomka więc jakby co będzie dla niego miejsce. A że flaga czeska to chudy pikuś wie dla czego. Rejestrowałem też Tomka M. i Bundka i w zasadzie ode mnie flagi były czeskie. Tomek se poprawił ale Jarka nie mogę bo nie mam potwierdzenia. Moje potwierdzenie przyszło następnego dnia, Jarka do dziś nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi