Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie szukam alternatywy. Byłem wczoraj w jednym miejscu ale już pszenica rośnie.

Jak ktoś ma jakieś propozycje to bardzo proszę jestem otwarty na każdą. Pojadę oglądnę i zrelacjonuje.

Opublikowano

A może w Szczecinie - nie na lotnisku aeroklubu tylko Przęsocinie. U nas nie ma problemu. W Przęsocinie jest oficjalna strefa modelarska - jest na wszystkich mapach lotniczych. Nic tylko przyjeżdżać i latać.

EDIT: Tak wiem. Z Wrocławia do szczecina jest daaaaaaleko. Ze szczecina do Wrocławia to około 4 godz. jazdy - całość po autostradach i expresówkach.

EDIT2: 53.500229, 14.552840 - pole ok 160x60m może być całe nasze na cały weekend.

Opublikowano

Ja bym przyjechał. najlepiej na dwa dni bo w jeden to ciężko.

Ale nie wiem co na to południe, no i Grzesiców pewnie też by zabrakło bo oni to i w soboty i niedziele pracują.

Tak we 3-4 to trochę mało.;)

Opublikowano

Znam je doskonale. Tam zaczynałem swoją przygodę po długiej przerwie. To było w zasadzie jedyne lotnisko aeroklubowe które tolerowało modelarzy. Bardzo miło słyszeć że nic się nie zmieniło i nadal możecie latać

Kto wie czy nie wrócę.:)

PS

Gdzie teraz macie miejsce do latania. 

Opublikowano

Międzynarodowe Mistrzostwa Polski 2020   5-6 września w Szczecinie.

Będzie Międzynarodowy Mistrz Polski w tym roku. Kto chętny? 

Na 95% wrześniowe zawody w Szczecinie będą MMP. Pozostały naprawdę niewielkie uzgodnienia bo zgoda "wszystkich świętych" już jest. Oczywiście jeszcze coś się może "śliznąć" bo, jak zwykle, tak jak Konrad pisał, wszystko rozbija się o mur pt. kasa. 

Pierwszym Mistrzem Niemiec był Tomek F.  ? Kto zostanie pierwszym Międzynarodowym Mistrzem Polski ?

rc-szczecin.pl  - zapisywać się póki nie jest za późno - ilość miejsc ograniczona.

EDIT: W północnej części lotniska (ok. 1km od nas)  będzie druga spora impreza "Baja Poland" - zlot terenówek. Z pewnością będzie tłok w hotelach w Marinie i tych najbliżej lotniska. Rezerwować miejsca jak najszybciej. Miejsc w hotelach pewnie nie zabraknie ale po co jeździć 10 km od lotniska skoro dość tani hotel jest "po drugiej stronie ulicy".

Opublikowano
W dniu 2.07.2020 o 11:34, Wiesiek1952 napisał:

Będzie Międzynarodowy Mistrz Polski w tym roku. Kto chętny?

Skoro jest taka potrzeba, a chętnych brak, to mogę przyjąć to na klatę :D

• Haha 2
Opublikowano

a jeżeli ktoś w pośpiechu wprowadził dane, które trzeba zmienić, to w mailu z potwierdzeniem zapisu jest link do modyfikacji/edycji zapisu. 

Można już na spokojnie zmienić/uaktualnić. Np. rozmiar koszulki :)

BTW, ja już pod flagą PL. Dzięki Konrad :)

Opublikowano

kurde, pewnie wpisałeś zły mail :)

kurde, jest też zarejestrowanych dwóch Jarków G - ale na szczęście z Czeskiej Republiki :)

Opublikowano

Jarka to ja rejestrowałem i system coś się zawiesił w momencie kliknięcia rejestruj. Nic nie znikło tylko cały czas stał ekran rejestracji to kliknąłem jeszcze raz rejestruj. I tym sposobem jest dwóch Jarków. Ale to może i dobrze bo nie ma Tomka więc jakby co będzie dla niego miejsce.

A że flaga czeska to chudy pikuś wie dla czego. Rejestrowałem też Tomka M. i Bundka i w zasadzie ode mnie flagi były czeskie. Tomek se poprawił ale Jarka nie mogę bo nie mam potwierdzenia. Moje potwierdzenie przyszło następnego dnia, Jarka do dziś nie.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.