elpazo Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Jakoś mi to nie wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 W dniu 14.08.2021 o 09:00, Wiesiek1952 napisał: Wiesz to jest dość ciekawe podejście. Ci co manipulują z wynikami i akceptują oszustwa są OK. Ci co zwracają uwagę na nieprawidłowości to "robią gówno". Gratuluję. Ponoć tak wspaniale znasz sie na regulaminach i masz wsparcie w CIAM i AP ?, a nie rozumiesz prostego pojęcia protestu jaki składa sie w czasie zawodów, ani jego formy, jak i procedur z tym związanych (które są bardzo wyraźnie opisane w regulaminach i biuletynach zawodów). Gdy upływa czas złożenia protestu, to wyniki zostają uznane. I to nie dotyczy tylko modelarstwa ale i wszystkich zawodów sportowych. Jeśli ktoś widział, że coś było nie tak to powinien złożyć protest we właściwej formie i czasie. Zawodnik musi znać przepisy! A potem jest po ptakach. Nie ważne czy ja to pochwalam czy nie, czy tak było czy nie. Regulamin to regulamin. Stety czy niestety. Do tego wpieprzanie się do wyników innej klasy modelarskiej, gdy się nie było na zawodach a jedynie zna się jakieś tam relacje ustne, jest co najmniej śmieszne i zalatuje dziecinadą. A forma pisma była... nie skomentuję. Kto wiedział, to wie o czym piszę. Poza tym jest to naprawdę przykre że jako "opiekun klasy" (sic!) czepiasz sie Konrada, który zajmuje się popularyzacją tej zabawy na poziomie podstawowym - co jest bardzo istotne i na pewno zaprocentuje w przyszłości. To przez zabawę wiele osób trafia do sportu. Ja popieram tych którzy chcą coś robić, starają sie rozwiązać problemy aby zrobić zawody, spotkania, treningi. Najgorzej jak problemy generują zapatrzeni we własne ego jajogłowi, którzy będąc formalistami czy starając sie wszystko sformalizować, zamiast pomagać, to wszystko psują i komplikują. I to nazywam "robieniem gówna we własnym ogródku". Weź się zresetuj i wróć do Wieśka jaki był kiedyś! Bo teraz turlasz sie nie w tą stronę co trzeba. KONRAD!!! DZIAŁAJ!!! I PROPAGUJ TO F5J!! Mimo że jest nudne ? 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 dla zainteresowanych zawody w Czeskiej Republice TÁBORSKÉ F5J, 25-26 września https://stoupak.cz/souteze/kalendar-soutezi/detailudalosti/413/-/taborske-f5j zapisy już dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Z zapisami proszę się chwilkę wstrzymać, tak do końca sierpnia. Może i my coś w kraju jeszcze na jesień zrobimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 o! i to jest całkiem dobry termin tylko szkoda że tak daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Termin koliduje z moim terminem. Myślę o zrobieniu zawodów właśnie w terminie albo 24-26 wrzesień albo 1-3 październik. Ale to jak pisałem jeszcze chwilę mi zajmie. Na pewno będę wiedział do 29 sierpnia czy w ogóle, gdzie i kiedy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 1-3 to bardzo zły termin dla tych co parają sie zboczem bo ponoć mają być wtedy MP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekGTI Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 24-26 byłby idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 To też termin który mi najbardziej pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Na razie mała zajawka odnośnie kolejnych zawodów F5J. Bardzo proszę o zaklepanie sobie terminu 24-26 wrzesień 2021. Po weekendzie napiszę więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekGTI Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 12 godzin temu, Konrad_P napisał: Na razie mała zajawka odnośnie kolejnych zawodów F5J. Bardzo proszę o zaklepanie sobie terminu 24-26 wrzesień 2021. Po weekendzie napiszę więcej. dla mnie termin idealny , biorę jak rolnik dotacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 No dobra panie i panowie. Zaczynamy nową zabawę w F5J. Tym razem we Wrocławiu, no może nie w samym tylko delikatnie obok ale nie daleko. Tu jest oficjalne ogłoszenie o zawodach. Bardzo proszę wszystkich zainteresowanych czy mają sprzęt czy nie mają aby się przełamali i przyjechali. Widzieliście jakim modelem latał Andrzej Pikosz. Da się naprawdę polatać wszystkim kwestia tylko dobrego nastawienia a gwarantuję mnóstwo radochy. Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie, na pewno znów będzie kapitalna atmosfera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 A koledzy po cichu latają w Holic i po pierwszym dniu można powiedzieć wow! Dwóch w pierwszej czwórce, trzech w dziesiątce ? I to nie Wojtek. cos wydaje mi się ze dwóch kolegów z Vertigo Team spać dziś nie mogło ? Ciekaw jestem jak to wszystko się skończy ???????? Trzymam mocno kciuki! A Konrad tez wysoko z kosmicznymi punktami i wygraną rundą ? no Panie szefie! Szacun 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Trening czyni mistrza. Gratuluję udanych lotów i oby tak do końca.Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 5 godzin temu, cZyNo napisał: I to nie Wojtek Bo ja w domu. ?♂️☹️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 6 godzin temu, cZyNo napisał: A koledzy po cichu latają w Holic i po pierwszym dniu można powiedzieć wow! Dwóch w pierwszej czwórce, trzech w dziesiątce ? Bo trzeba latać, a nie drzeć łacha na forum Trzymam kciuki. Oby tak dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Wynik naszej Polskiej ekipę moim zdaniem jest zaje...fajny.Po finalach wstawię wyniki.Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Wyniki rewelka! treningi i wyjazdy za granice na zawody to jest to!! Widać to pięknie u Was! A ciułacze punktów niech siedzą w domach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Właśnie wracamy. Jak dojadę to wstawię wyniki i z eliminacji bo są sensacyjne i z finałów. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 A gdzie są wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi