Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ciekawy film. Jako młody chłopak w 70-latach oglądałem z "wypiekami na twarzy", reportaż w TVP z "wyprowadzki" Prząśniczki z domu p. Jarosława. Najbardziej utkwiła mi scena jak z drugiego piętra przez okno wysunięto kadłub podczepiony na linie. Kadłub nie mieścił się na klatce schodowej i została tylko taka droga. Program "Progi i Bariery" z p. Jarosławem również oglądałem.

• Lubię to 2
Opublikowano
5 godzin temu, ahaweto napisał:

Bardzo ciekawy film. Jako młody chłopak w 70-latach oglądałem z "wypiekami na twarzy", reportaż w TVP z "wyprowadzki" Prząśniczki z domu p. Jarosława. Najbardziej utkwiła mi scena jak z drugiego piętra przez okno wysunięto kadłub podczepiony na linie. Kadłub nie mieścił się na klatce schodowej i została tylko taka droga. Program "Progi i Bariery" z p. Jarosławem również oglądałem.

Tak samo bylo ze mna; byl to moj bohater lat mlodzienczych.  Mialem przyjemnosc poznac go ~1991.

Tu sa zdjecia z wyprowadzania samolotu z mieszkania i proby silnika; tez w mieszkaniu!

http://epll-net.pl/cms3/aktualności/1528-jarosław-janowski-konstruktor-amator.html

A tu kilka filmow J1B zbudowanch w roznych czesciach swiata:

Ten juz kiedys pokazywalem, ma dodatkowe skrzydelko przed kabina.

A takze modele computerowe X-Plane:

• Lubię to 1
Opublikowano

Tutaj na zdjęciu Prząśniczka z Lipowej. Zdjęcie zrobione w 17 Śierpnia 2023. 

Rok póżniej spadła.

20230817_120058.thumb.jpg.fdc8f910facb607f3213f23cb61fc1bf.jpg

PS.

Andrzej, jak przygotowania do spotkania z "Alfredem". 

Trzymajcie się mocno. 

Mi "on" już od paru dni psuje zdrowie w drodze do Gladstone.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.