mecenas Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja He... ciekaw jestem czy mu włączyli AI ... czy wyłączyli?
RomanJ4 Opublikowano 23 Sierpnia Autor Opublikowano 23 Sierpnia Krótki film o jakości wody butelkowanej...
dariuszj Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Tak czułem, że jesteśmy oszukiwani. A dzisiaj dzięki AI już jestem tego pewien. I od razu czuję się dużo młodziej 1
pepcio Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Awaria pompy do nadmuchiwania? Może jakaś dziura? Sflaczała makieta Su-33 w tle.🤣 Po ZAPADZIE na Białorusi zapadło się! Wpadka w rosyjskiej telewizji.😁
witold_pi Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Nasze dzielne WP tylko z tym SU ma szanse 🙂
Market Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 godzinę temu, witold_pi napisał: Nasze dzielne WP tylko z tym SU ma szanse Hmmm. Brzmi jak sianie defetyzmu. I kto się z tego cieszy?
RomanJ4 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu A co za to groziło w w czasach dobrego wojaka Szwejka? Płukanie żołądka i podwójna lewatywa! I już nie było chętnych do siania defetyzmu...
witold_pi Opublikowano 5 minut temu Opublikowano 5 minut temu 4 godziny temu, Market napisał: Hmmm. Brzmi jak sianie defetyzmu. I kto się z tego cieszy? i smieszno, i straszno
Rekomendowane odpowiedzi