302_Osh Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Ciekawe, czy przypadkiem w związku z jakością koreańskiej stali teraz belka nie ma większej wytrzymałości. Jakby bardziej rozsunął opaski, to na pewno by miało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Trytytki mają moc. Nasz kolega znany ortodoks jeżdzi Polonezem .Tak sobie jeździł aż przyjechał z Warszawy na zawody w Poznaniu z urwanym tłumikiem .Owinął był rury blachą z jedynie słusznej puszki złotego napoju ,ściągnął toto trytytkami no i wrócił do domu . Tydzień później były zawody w Fano (Włochy środkowe) no to modele poszykował i pojechał ,wrócił a na następnych zawodach spytany czy dojechał z Poznania do Warszawy machnął ręka i oznajmił że wczoraj naprawił tłumik. Ile zrobił kilometrów na trytytkach i puszce piwa to tylko on wie .No i niech ktoś mi powie że PA6.6 jest liche . P.S. Zięć mojego przyjaciela Tadka zespawał a własciwie zesmarkał w żony samochodzie drążek kierowniczy z dwóch kawałków .Tadek mało nie dostał zawału . Rzecz miała miejsce w AUTORYZOWANYM warsztacie który zięć prowadzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Twojej żony czy Tadka. Bo jak w aucie żony Tadka czyli swojej TEŚCIOWEJ to czego nie rozumiesz... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Bo nieautoryzowany pewnie by wymienił a co do naprawy to pewnie klient stał nad nim i marudźił żeby panie tanio było bo panie to stare auto a on kasy nie ma ... Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 18 godzin temu, Deem napisał: Twojej żony czy Tadka. Po co komplikować proste sprawy? Jak byk pisze, że w samochodzie żony, czyli córki Tadka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Marku czytaj ze zrozumieniem.Klientem był on sam ,naprawiał auto własnej żony ,sam nim jeździł i woził własne dzieci . O te dzieci i córkę Tadek się wściekł bo że tuman się zabije to trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Rany ... A kto jest autoryzowany ? Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Jakby ktoś narzekał że pralka mu nie dopiera ? : 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Święta, święta, i po świętach... czas do roboty... Z cyklu "trzeba sobie radzić" - ruchome rusztowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Jakby ktoś narzekał że pralka mu nie dopiera : Pralka super, żonie nie pokaże bo stwierdzi że ma gorzej.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Coś w tym jest... teraz wiadomo skąd się bierze pasja modelarska... W dniu 5.04.2021 o 11:20, grzegor napisał: Jakby ktoś narzekał że pralka mu nie dopiera ? : A skąd my taką zimę weźmiemy...? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Z instrukcji użytkowania urządzenia: Cytat ...bardzo intuicyjna obsługa... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 No comment ................................................................ "Tania myjka" Złomowisko Nie zmieścił się... Doładuj POPa... Самоделка.. Ratrak niskobudżetowy... Bryka full wypas... MINI w wersji amfibia Ten się błota nie boi... Dziś w Zakopanem... Head & shoulders.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Odpoczynek... Będzie powódź?... Porządek... A jak się, blacha przetrze...? Mógł nie parkować... Kto powiedział, że za mały parking...? Jak to "stoi w miejscu niedozwolonym"..? Lej krasowy... Chory na rozdwojenie jaźni... Parking na maluchy.. Jak się nie ma własnego kanału.. Ach te szkody górnicze... Tajna baza... Jeszcze się zmieszczę... Nie zmieścił się do kubła... A gdzie tabliczka "Świeżo betonowane"..? Sposób na tłok... "Marynarz"... co mi tam jakieś Renówki... Chyba wczoraj było wesoło... ............................................................................ Ee.. głucha jesteś? ! No, i... no i... A potem piszą o jakimś Yeti... Latawce, dmuchawce, wiatr... ♫ ♪ Jak lockdown, to laba z nauką... Hmm... co by tu jeszcze... Propagacja wirusa... Znajdź jelenia... Nie znalazłeś..? Nie znalazł.. A mnie też nie maa... Surfer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Z tymi "snieznymi malpami " w Japonii , to kiedys fajny film ogladalem. Hierarchia w stadzie jest taka , ze te ktore stoja najnizej NIE MOGA sie "moczyc" w cieplych zrodlach !!! Siedza na kamieniach i tylko patrza jak wiekszosc stada sie grzeje w wodzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 W dniu 15.03.2021 o 15:48, robertus napisał: Napiszcie, że to fejk? Dokładnie - to jest fake, a Wy to łykacie jak dzieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Gratuluję refleksu szachisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Teraz, robertus napisał: Gratuluję refleksu szachisty No teraz zobaczyłem. Tzn. wchodzę w temat, pokazuje mi posty, a nie pokazało mi najnowszych Niemniej - bardzo ładny przykład był, jak niektórzy rzucą się na każdy tekst, który tylko przystaje im do poglądów... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Niestety bardzo dużo jest fejk kont w sieci i trzeba wiedzieć co jest manipulacją a co prawdziwą wypowiedzią danej persony. W paincie wszystko da się zrobić. Wspominał o tym już Ignacy Paderewski w SMSie do żony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi