mecenas Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 ???..... Chłopaki! Co wy palicie!? Albo zakręćcie te słoiki z butaprenem?, bo odlecieliście już na ciemną stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 bo to klasyka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 13 godzin temu, Marek_Spy napisał: Puszcza zaworowo znaczy Rozencwajgowa???? a co z tym tartakiem ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Jacek po co Tobie ten tartak? Zleź z tego tartaka!!! Tak samo mogłem powiedzieć... ja wiem... tu leży pies pochowany.Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 39 minut temu, d9Jacek napisał: znaczy Rozencwajgowa???? a co z tym tartakiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Co prawda,po olimpiadzie aleee. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 2 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 6 godzin temu, tytan12 napisał: Co prawda,po olimpiadzie aleee. Stare i nowe dyscypliny olimpijskie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 4 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Jak poprawić wydajność w biurze... Harley-Wooden - silnik, dwa kółka, paleta, i... jedziemy! Gaz drożeje, trzeba sobie radzić..! Nie trzeba lusterka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Ubawił mnie translator Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 psychiatra pokazuje pacjentowi czystą białą kartkę papieru -"z czym to się panu kojarzy ? " -pacjent "a z .... " psychiatra "czemu ? " a bo mi się wszystko z .... kojarzy" "psychiatra "pan to jednak nienormalny jesteś ! " pacjent " -panie doktorze ja ??? -a kto mi te świństwa pokazał ? " i to jest raczej zgodne z regulaminem... i może służyć rozładowaniu atmosfery. (albo -zależnie od podejścia wręcz przeciwnie.) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Ja tam pruderyjny nie jestem ale ta "żywa wycieraczka" w tym temacie zupełnie nie przystoi, nawet nie wnikając w regulaminy Powoli temat zjeżdża z relaksującego do lekko żenującego poziomu ... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Jak nic coś do wody dolewają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Lepiej działa surówka z kiszonej kapusty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Moderatorzy stojący na straży moralności i dobrego smaku .... dziwnie się tu dzieje.... tyle że akt zniesmacza a biegunka nie ...... zawieszę swoja obecność na forum i tylko będę przeglądał parę działów bo ..... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 7 godzin temu, Marek_Spy napisał: Moderatorzy stojący na straży moralności i dobrego smaku .... dziwnie się tu dzieje.... Ale jaki problem założyć sobie grupę erotomanow gawedziarzy i tam komentować, prezentować filmy i foty 18+ ? Nikt Ci tam nie będzie bruździł... Publicznie jednak zachowujmy jakieś granice dobrego smaku i kultury ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi