mecenas Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 ???..... Chłopaki! Co wy palicie!? Albo zakręćcie te słoiki z butaprenem?, bo odlecieliście już na ciemną stronę.
d9Jacek Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 13 godzin temu, Marek_Spy napisał: Puszcza zaworowo znaczy Rozencwajgowa???? a co z tym tartakiem ? 1
wojcio69 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Jacek po co Tobie ten tartak? Zleź z tego tartaka!!! Tak samo mogłem powiedzieć... ja wiem... tu leży pies pochowany.Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka
tytan12 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 39 minut temu, d9Jacek napisał: znaczy Rozencwajgowa???? a co z tym tartakiem ?
RomanJ4 Opublikowano 2 Września 2021 Autor Opublikowano 2 Września 2021 6 godzin temu, tytan12 napisał: Co prawda,po olimpiadzie aleee. Stare i nowe dyscypliny olimpijskie...
RomanJ4 Opublikowano 4 Września 2021 Autor Opublikowano 4 Września 2021 Jak poprawić wydajność w biurze... Harley-Wooden - silnik, dwa kółka, paleta, i... jedziemy! Gaz drożeje, trzeba sobie radzić..! Nie trzeba lusterka...
latacz Opublikowano 9 Września 2021 Opublikowano 9 Września 2021 psychiatra pokazuje pacjentowi czystą białą kartkę papieru -"z czym to się panu kojarzy ? " -pacjent "a z .... " psychiatra "czemu ? " a bo mi się wszystko z .... kojarzy" "psychiatra "pan to jednak nienormalny jesteś ! " pacjent " -panie doktorze ja ??? -a kto mi te świństwa pokazał ? " i to jest raczej zgodne z regulaminem... i może służyć rozładowaniu atmosfery. (albo -zależnie od podejścia wręcz przeciwnie.) 1
Shock Opublikowano 9 Września 2021 Opublikowano 9 Września 2021 Ja tam pruderyjny nie jestem ale ta "żywa wycieraczka" w tym temacie zupełnie nie przystoi, nawet nie wnikając w regulaminy Powoli temat zjeżdża z relaksującego do lekko żenującego poziomu ... 3
dimmus Opublikowano 9 Września 2021 Opublikowano 9 Września 2021 Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2
robertus Opublikowano 9 Września 2021 Opublikowano 9 Września 2021 Lepiej działa surówka z kiszonej kapusty.
Marek_Spy Opublikowano 9 Września 2021 Opublikowano 9 Września 2021 Moderatorzy stojący na straży moralności i dobrego smaku .... dziwnie się tu dzieje.... tyle że akt zniesmacza a biegunka nie ...... zawieszę swoja obecność na forum i tylko będę przeglądał parę działów bo ..... 1
Shock Opublikowano 10 Września 2021 Opublikowano 10 Września 2021 7 godzin temu, Marek_Spy napisał: Moderatorzy stojący na straży moralności i dobrego smaku .... dziwnie się tu dzieje.... Ale jaki problem założyć sobie grupę erotomanow gawedziarzy i tam komentować, prezentować filmy i foty 18+ ? Nikt Ci tam nie będzie bruździł... Publicznie jednak zachowujmy jakieś granice dobrego smaku i kultury ...
Rekomendowane odpowiedzi