Marek_Spy Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Jestes pewny ze to prostactwo? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Andrzeju PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Godzinę temu, idfx napisał: mozesz wyjasnic co znaczy "Chinole" ? Sorry ; CHINCZYCY ! Tak jakos mi sie "wypsknelo" ( choc slowo Chinol nie ma dla mnie wydzwieku pejoratywnego ) . Nie mialem na mysli NIC zlego , bo nie oceniam ludzi po ukladzie oczu , czy kolorze skory , tylko po tym co w glowie maja. Na Czecha mowi sie potocznie KNEDLIK , na Francuza ZABOJAD , a na Wlocha MAKARONIARZ . Nie popadajmy w jakies paranoje i skrajne poprawnosci ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 36 minut temu, idfx napisał: Nieudolna i zenujaca proba usprawiedliwienia naszego prostactwa .... No widzisz ,drogi Kolego Kacper...Moim zdaniem czas najwyższy pozbyć się kompleksów, To nie jest tak, że my nie szanujemy innych nacji. Szanujemy. Ja osobiście nie mam uprzedzeń do innych narodowości. Ale też oczekuję,żeby i mnie jako Polaka traktowano z szacunkiem. A tak nie jest. Akurat w moim modelarstwie Polaków traktują z szacunkiem od momentu kiedy zobaczyli, ze my tez jesteśmy normalnymi ludźmi, a co najważniejsze, zaczęli na zawodach w dupę brać. My nie jesteśmy prostakami, tak jak nie są nimi Inne nacje,. Szacunek należy się każdemu, ale też nie tylko my o Niemcach mówimy "Szwaby", czy o Chińczykach Chiniole O nas mówią równie obrażająco (vide Koreańczycy). Mam tam swojego człowieka , więc moja wiedza jest z pierwszej ręki... I dlatego napisałem, że kij ma zawsze dwa końce. A.C. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Czołem ekipa!!! Jeszcze żyję i to bez objawów korony... Choć przed chwilą dostałem telefon od gościa z pracy z pretensjami że go zarażam...a on ma rodzinę...jakbym ja nie miał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Papier do d wykupili cały, jak za komuny normalnie. Na co im tyle tego papieru - ten wirus powoduje biegunkę? Poważnie pytam, nie robię se jaj - bo jak powoduje to wtedy zrozumiem irracjonalne zachowanie. Ateizm to też wyznanie, więc byłbym ostrożny z zakazywaniem wiary w jakichkolwiek Bogów. Ateiści wierzą że żadnych Bogów nie ma, a też nie mają na to naukowych dowodów że ich nie ma - jest jakiś dowód naukowy wykluczający istnienie Walhalli na przykład ? ? Hierarchowie też mogliby wytłumaczyć wiernym żeby sobie oglądnęli w tv lub radiu wszystkie uroczystości - bo to jednak jest stan wyższej konieczności i jak wszyscy to wszyscy się kwarantannujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Z tym papierem jest tak: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr33 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Z tym papierem niby jest tak,że mają być uzupełnione sklepowe magazyny a potem tylko dostawy do punktów medycznych i szpitali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Szef KPRM Michał Dworczyk: Możliwe jest, że kwarantanna obejmie całe miasta. to tak w nawiązaniu do mojego pierwszego wpisu. A widzę że wy tu już ze 6 stron wygenerowaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 2 godziny temu, grzegor napisał: Ateizm to też wyznanie, więc byłbym ostrożny z zakazywaniem wiary w jakichkolwiek Bogów. Ateiści wierzą że żadnych Bogów nie ma, a też nie mają na to naukowych dowodów że ich nie ma - jest jakiś dowód naukowy wykluczający istnienie Walhalli na przykład ? ? Hierarchowie też mogliby wytłumaczyć wiernym żeby sobie oglądnęli w tv lub radiu wszystkie uroczystości - bo to jednak jest stan wyższej konieczności i jak wszyscy to wszyscy się kwarantannujemy. Oj jak bym chetnie odpowiedzial , ale obiecalem Kubie i Rafalowi , ze w to "bagno" juz nie wdepne .............. Pawel ; kupilem Ci kG ryzu ( najlepszy BASMATI jaki znalazlem - w sklepie u Hindusa ) , ale jednak w paczke z Twoimi silnikami sie NIE ZMIESCI , tym bardziej , ze Wloch , to kawal silnika , a nie jakis "Koksik" .... Na dowod przesylam zdjecie. P.S Tego ryzu nie bede otwieral , jak Cie juz glod przydusi to pisz , wtedy jakos dosle ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 19 godzin temu, ArabaT napisał: zakaz powrotu obywateli z Chin, żeby się dziadostwo nie rozprzestrzeniało. Hej moderator z wrocławia.! Na to już nie reagujesz? Czysty rasizm.;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 2 minuty temu, maxiiii napisał: zakaz powrotu obywateli z Chin, żeby się dziadostwo nie rozprzestrzeniało. W tym zadaniu chyba chodzi o to , zeby sie WIRUS nie rozprzestrzenial , a nie Chinczycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Nie czepiajcie się słówek bo niedługo wszędzie będzie trzeba chodzić z osobistym prawnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Najskuteczniejszy na koronawirusa jest... humor ! wzrasta produkcja antidotum... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Wygląda na to, że Smerfy to nie rusza... https://www.youtube.com/watch?v=s85xG9Ol3Po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Andrzej piszesz prawdę. Szczepionka w niedługim czasie się znajdzie i nie będzie tania. Wszyscy już wiedzą, że wirusa wyprodukowała korporacja umbrella tylko po to aby w najbliższej przyszłości sprzedać też szczepionkę. Tyle, że pierwotnie wirus ten miał nazwę roboczą T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 8 minut temu, AndyCopter napisał: Wygląda na to, że Smerfy to nie rusza... https://www.youtube.com/watch?v=s85xG9Ol3Po bo piją sok z gumijagód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Damy radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Najskuteczniejszy na koronawirusa jest... humor ! ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 15 godzin temu, jarek996 napisał: Oj jak bym chetnie odpowiedzial , ale obiecalem Kubie i Rafalowi , ze w to "bagno" juz nie wdepne ..... Ale powiedz o co chodzi? Przecież jak nie będziesz mnie wyzywał od fanatyków jak to tradycyjnie robią tolerancyjni ludzie to może to jakoś przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi