Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 15 Września 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Września 2020 Katastrofa, groźny incydent na lotnisku w Raciborzu. Rozbiłem się P-40. Film z lotu i na końcu analiza. 6 8 3
Bartek Piękoś Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Świetny dźwięk silnika i śmigła. Super efekt! P.S. A, zapomniałem: Robert nie masz odwagi przeanalizować swojego lotu
d9Jacek Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 24 minuty temu, robertus napisał: Katastrofa, groźny incydent na lotnisku w Raciborzu. Rozbiłem się P-40. Film z lotu i na końcu analiza. hmmm.....co by nie powiedzieć.....rzeczowa ta analiza.....model super?
a2j Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Dziękujemy za głęboką analizę, brakuje tu tylko slow mo ? Stałem z tyłu nawet na filmie na ułamek sekundy się załapałem. Pozdrawiam
FockeWulf Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Krótko i na temat, adekwatnie do skali
wiktoreksz Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Jak ktoś potrafi projektować, budować i latać, co w przypadku Roberta wszyscy na tym forum bezapelacyjnie potwierdzają, to nie potrzebuje pisać pseudoreferatów, albo nagrywać audycji, bazujących na analizach poklatkowych... Takich ludzi szanuję. ? 2 1
cZyNo Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Ewidentnie podmuch od lewej pod prawe skrzydło spowodował zblokowanie lewych zwojów w silniku, co wywołało nieprzewidziany moment odśrodkowy, który spowodował odwrócenie modelu na plecy, co wywołało nieprawidłowy przepływ elektronów, który to nie pozwolił na otworzenie podwozia w stronę przeciwną niż zwykle. No i model wylądował na ogonie. Proste. To wszystko widać na zwolnionym tempie odtwarzania filmu. 5
FockeWulf Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Aż się boję co jeszcze można by wyczytać z filmu, gdyby był 4k... Pewnie jakieś info o pilocie... Postęp Panie, postęp
Gość Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 15 minut temu, FockeWulf napisał: info o pilocie RODO się kłania.
modelpiotrek Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Robert Twoja analiza genialna niektórzy powinni brać z Ciebie przykład
robertus Opublikowano 15 Września 2020 Autor Opublikowano 15 Września 2020 8 godzin temu, Bartek Piękoś napisał: A, zapomniałem: Robert nie masz odwagi przeanalizować swojego lotu No przecież przenalizowałem, jak zawsze jest to - "human error".
Francka Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 To proste Robert jak byłeś na pleckach , trza było oddać wysokość i lecieć dalej
Bartek Piękoś Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Godzinę temu, robertus napisał: No przecież przenalizowałem, jak zawsze jest to - "human error". Eeee... Innym to zajmuje dziesiątki postów, a Ty tak w dwóch słowach?
robertus Opublikowano 15 Września 2020 Autor Opublikowano 15 Września 2020 Bo to jest streszczenie analizy z filmu, tam są trzy słowa.
latacz Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 trzy słowa -ale krótko, zwięźle i na temat. I prawdziwie. Uśmiałem się jak fretka . Brawo. -podziwiam lot i zwłaszcza dźwięk silnika śmigła...
Exu Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Jedno słowo, miszcz. ? Analiza jak najbardziej właściwa ??? Sam tytuł filmu gwarantuje ci już z 300.000 tyś wyświetleń, możesz podziękować w robocie i żyć z YouTube ??
Bartek Piękoś Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 4 godziny temu, robertus napisał: ... tam są trzy słowa. O, pardon...
zipp Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Żeby jeszcze kolega, który bierze hobby za poważnie i zamęcza swoimi dętymi analizami chciał wziąć przykład z tej precyzyjnej analizy katastrofy lotniczej..(choć film z latania można by spokojnie przyciąć o połowę lub 2/3 , zdecydowanie poprawiłoby to odbiór katastrofy) PS. kolega czasem nie ma ochoty na aplikację do Komisji Badania Wypadków Lotniczych? Stawiam by kolosalnie podniósł jej poziom merytoryczny.. 1
Rekomendowane odpowiedzi