Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 15 Września 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Katastrofa, groźny incydent na lotnisku w Raciborzu. Rozbiłem się P-40. Film z lotu i na końcu analiza. 6 8 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Dziwna kraksa - wyglada jak CGI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Świetny dźwięk silnika i śmigła. Super efekt! P.S. A, zapomniałem: Robert nie masz odwagi przeanalizować swojego lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 24 minuty temu, robertus napisał: Katastrofa, groźny incydent na lotnisku w Raciborzu. Rozbiłem się P-40. Film z lotu i na końcu analiza. hmmm.....co by nie powiedzieć.....rzeczowa ta analiza.....model super? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a2j Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Dziękujemy za głęboką analizę, brakuje tu tylko slow mo ? Stałem z tyłu nawet na filmie na ułamek sekundy się załapałem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Krótko i na temat, adekwatnie do skali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Super rzeczowa analiza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktoreksz Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Jak ktoś potrafi projektować, budować i latać, co w przypadku Roberta wszyscy na tym forum bezapelacyjnie potwierdzają, to nie potrzebuje pisać pseudoreferatów, albo nagrywać audycji, bazujących na analizach poklatkowych... Takich ludzi szanuję. ? 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Ewidentnie podmuch od lewej pod prawe skrzydło spowodował zblokowanie lewych zwojów w silniku, co wywołało nieprzewidziany moment odśrodkowy, który spowodował odwrócenie modelu na plecy, co wywołało nieprawidłowy przepływ elektronów, który to nie pozwolił na otworzenie podwozia w stronę przeciwną niż zwykle. No i model wylądował na ogonie. Proste. To wszystko widać na zwolnionym tempie odtwarzania filmu. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Aż się boję co jeszcze można by wyczytać z filmu, gdyby był 4k... Pewnie jakieś info o pilocie... Postęp Panie, postęp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 15 minut temu, FockeWulf napisał: info o pilocie RODO się kłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Robert Twoja analiza genialna niektórzy powinni brać z Ciebie przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 8 godzin temu, Bartek Piękoś napisał: A, zapomniałem: Robert nie masz odwagi przeanalizować swojego lotu No przecież przenalizowałem, jak zawsze jest to - "human error". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 To proste Robert jak byłeś na pleckach , trza było oddać wysokość i lecieć dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Godzinę temu, robertus napisał: No przecież przenalizowałem, jak zawsze jest to - "human error". Eeee... Innym to zajmuje dziesiątki postów, a Ty tak w dwóch słowach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Bo to jest streszczenie analizy z filmu, tam są trzy słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 trzy słowa -ale krótko, zwięźle i na temat. I prawdziwie. Uśmiałem się jak fretka . Brawo. -podziwiam lot i zwłaszcza dźwięk silnika śmigła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exu Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Jedno słowo, miszcz. ? Analiza jak najbardziej właściwa ??? Sam tytuł filmu gwarantuje ci już z 300.000 tyś wyświetleń, możesz podziękować w robocie i żyć z YouTube ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 4 godziny temu, robertus napisał: ... tam są trzy słowa. O, pardon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Żeby jeszcze kolega, który bierze hobby za poważnie i zamęcza swoimi dętymi analizami chciał wziąć przykład z tej precyzyjnej analizy katastrofy lotniczej..(choć film z latania można by spokojnie przyciąć o połowę lub 2/3 , zdecydowanie poprawiłoby to odbiór katastrofy) PS. kolega czasem nie ma ochoty na aplikację do Komisji Badania Wypadków Lotniczych? Stawiam by kolosalnie podniósł jej poziom merytoryczny.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi