Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 13.10.2025 o 08:21, samolocik napisał:

Może to podróbka 😞 Dobrego produktu nie zmienia się ot tak.

Nie do końca Piotruś. To samo jest z Oratexem.

Opublikowano
W dniu 13.10.2025 o 07:29, mirolek napisał:

Do oblotu jeszcze trochę ale małymi kroczkami do przodu...

AP1GczPLfrMlR6e7CgQhd6lTfZFXE1UJk7psfkIl

Stateczniki i prawe skrzydło pokryłem koveralem jeszcze ze starych zasobów.

Aby kontynuować prace otwarłem nowe opakowanie jakie kupiłem na e-bay-u i trochę sie zdziwiłem ... to inny materiał a różnica widoczna gołym okiem.

AP1GczMx5Kb7slOJpzlcLwzcA7JE5JLSYDSnQuV7

Inna gęstość materiału, wydaje się cieńszy ale gęściej tkany i gorzej się przesącza lakierem .... czy ktoś miał już takie doświadczenie?

Brakło mi lakieru aby dokończyć lewe skrzydło i jeszcze tego nowego nie prasowałem. Mam nadzieję, że naciągnie się jak zawsze.

ms

Płótno było w oryginalnym opakowaniu od SIG? Ściągam Koverall z USA i sam również używam, nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości i nigdy nie przytrafiło mi się żeby ktoś po zakupie narzekał. Duża szansa że to nie Ori koverall tylko inny zamiennik. 

Opublikowano

Etykieta z nowej paczki odpowiada tekstem tej sprzed kilku lat ... ale czarno-biała nie budzi zaufania wyglądem jak z kserokopoiarki 😂

AP1GczPKZ8J2puLEV9ZEQwkPAYJI1swZBT3kBHsI

Na szczęście materiał naciągnął się jak ... koveral zatem nie ma sensu drążyć tematu.

Przyjmuje, że to firma dokonała ulepszeń własnego produktu i "celem zachowania najwyższej jakości usług" poprawiła, skorygowała, ulepszyła itp. .... z ta myślą łatwiej mi zaakceptować wydatek związany z zakupem 😉

ms 

• Lubię to 4
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.