Atomizer Opublikowano wczoraj o 19:00 Autor Opublikowano wczoraj o 19:00 9 minut temu, Shock napisał: No Michał czytając takie Twoje wywody zastanawiam się kto tu myśli logicznie... 9 minut temu, Shock napisał: No Michał czytając takie Twoje wywody zastanawiam się kto tu myśli logicznie... Ale ja mam dowód zakupu diesel verva po 6,43 zł a tydzień później zwykły diesel po 7,53 zł A poza tym dziś nie mam nastroju bo rozbiłem mój ulubiony model ! Niech będzie, że moja to była wina...
dariuszj Opublikowano wczoraj o 19:53 Opublikowano wczoraj o 19:53 Dzisiaj taki widok pod Lidlem. Chyba butelkomat się zepsuł. 1 1
d9Jacek Opublikowano wczoraj o 20:26 Opublikowano wczoraj o 20:26 mam pytanie , i nie jest to żart. Jak rozliczane kaucyjnie sa, i czy są, puszki po piwie warzonym i puszkowanym w innym kraju niż Polska ? A sprzedawane w Polsce 1
pietrku Opublikowano wczoraj o 20:38 Opublikowano wczoraj o 20:38 .. W dniu 21.03.2026 o 00:44, Market napisał: Albo jeszcze lepiej: niech wszyscy oburzeni oddadzą butelki, odbiorą kaucję i w ten sposób pozbawią zarobku tych beneficjentów Ale to oddawanie nie działa. Miałeś przecież powiedziane, że to nie działa. Jakby to działało to jeszcze ta kpina z rzeczywistości by pewnie przeszła bez echa.
Market Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 2 godziny temu, pietrku napisał: Ale to oddawanie nie działa. Jak nie działa jak działa U mnie nie uświadczysz ani w śmietniku, ani porzuconej luzem butelki zwrotnej, bo królowie okolicznych ławeczek wszystko skrzętnie wyzbierali i skutecznie oddali. 1
d9Jacek Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 10 godzin temu, d9Jacek napisał: mam pytanie , i nie jest to żart..... ponawiam pytanie skierowane do forumowych specjalistów od systemu kaucyjnego..smialo Panowie.....
pietrku Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 7 godzin temu, Market napisał: Jak nie działa jak działa U mnie nie uświadczysz ani w śmietniku, ani porzuconej luzem butelki zwrotnej, bo królowie okolicznych ławeczek wszystko skrzętnie wyzbierali i skutecznie oddali. Taa Ty się śmiej 😄. Widziałem jegomościa co miał papierek za te butelki kałcjowe i chciał sobie kupić kolejną piwną za nie. I mu brakło parę groszy. Jaka to musiała być trauma. Tak się zdenerwował, że poszedł w siną dal zostawiając ten świstek, a panie ekspedientki mówiły, że niewiele mu brakło. Na kaucję 😃 brakło. 1
ahaweto Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Już był film o zakupie butelki wody na lotnisku. Po przylocie do celu nie można jej oddać. Tego nie przewidziano.
jarek996 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Przedstawicielka sieci Lidl w rozmowie z o2.pl ujawnia szczegółowe dane dotyczące systemu kaucyjnego. Okazuje się, że dotychczasowy rekordowy voucher wydany w butelkomatach sieci Lidl opiewał na kwotę 460 zł. "To oznacza, że jednorazowo klient oddał aż 920 opakowań" - mówi nam Aleksandra Robaszkiewicz, Dyrektorka ds. Relacji Korporacyjnych Lidl Polska. I tak czytajac powyzsze bicie piany, zastanawiam sie, czy niektorzy nie powinni najpierw odwiedzic lekarza, a nie skup butelek😂
a74BACK Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 7 godzin temu, ahaweto napisał: Już był film o zakupie butelki wody na lotnisku. Po przylocie do celu nie można jej oddać. Tego nie przewidziano. Na lotnisko to przechodzisz ze swoją pustą butelka i napełniasz ją w wyznaczonym miejscu. Przecież kupowanie wody na lotnisku za gruba kasę to też jakiś spisek, a jak wiemy spiskowców trzeba unikać 😁 1
Rekomendowane odpowiedzi