bogusław Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 http://sklep-modelarski.eu/pzl-p11c-laser-cut-kit-ep-p-2379.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Grzesiek się cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Panowie Szacun, piszą o Was Siły Powietrzne. https://www.facebook.com/Si%C5%82y-Powietrzne-Polish-Air-Force-116138688398834/timeline/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Instrukcja gotowa, można zasysać Edit: Instrukcja wymagała kilku kosmetycznych poprawek. uploadowałem poprawioną 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotomichal Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witam, Pytanie: czy w zestawie KIT znajdują się wszystkie dodatkowe elementy modelu, które pokazane są w instrukcji np: - listwy balsowe 3x5, - bowdeny do steru kierunku i wysokości, - nakrętki kłowe - balsa na pokrycie 1,5 mm - pręt stalowy na podwozie 3mm - kieszenie na bagnet - zastrzały itp. Jeżeli w zestawie znajdują się tylko wycięte elementy konstrukcyjne z balsy i sklejki może warto rozważyć drugą opcję zestawu gdzie dołączone były by te wszystkie wymienione rzeczy oraz folia na pokrycie ?? Oczywiście cena poszłaby wtedy w górę... ale mamy komplet materiałów w jednym pudełku potrzebny do zbudowania modelu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magilla Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Przecież Lech pisał w poście że jest to wersja short a kit będzie w przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 To jest odwieczny problem: czy montować zestaw full, wkładać dobra wszelakie do pudełek, a potem zostajesz z ośmioma z dziesięciu pudełek bo modelarze powiedzieli: "eee, 1000 za zestaw, strasznie drogo..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 I tak trzeba te wszystkie dodatki i drobiazgi kupić, to wygodniej zrobić to od razu. Nic mnie tak nie denerwuje, jak sytuacja gdy w jakiś wieczór, czy weekend akurat mam czas, zasiadam nad dłubaniem i niespodzianka, bo o czymś zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 bez przesady, zaraz będziecie się dopominać o ARFy albo RTF. To raczej nie zestaw dla początkującego modelarza co ma goły warsztat i wszyściutko MUSI być w pudełku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Poza tym można zrobić po swojemu. Bez przesady - i tak trzeba zamówić mnóstwo klocków to i listewki czy folię też można. .. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Dlatego pomysłodawcy przewidzieli dwa zestawy, ja wolę pełny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Zestaw bogatszy oznaczony V2 jest już skompletowany i wyceniony. Dostępny będzie niestety dopiero około 20-go jak dostawca pudełek wywiąże się ze zlecenia. Zestaw V1 http://sklep-modelarski.eu/pzl-p11c-laser-cut-kit-ep-v1-p-2379.html Zestaw V2 http://sklep-modelarski.eu/pzl-p11c-laser-cut-kit-ep-v2-p-2380.html Obydwa zestawy można już zamawiać z tym,że wysyłka V1 jest możliwa od jutra a V2 około 20-go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 O i to jest, dobra wiadomość. Czekałem tyle, to jeszcze tydzień wytrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 a skąd będzie wiadomo, że się zamawia jeden z dwudziestu, czyli zestaw drewna z naklejkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 a skąd będzie wiadomo, że się zamawia jeden z dwudziestu, czyli zestaw drewna z naklejkami? Dwudziestu? Coś chyba pomyliłeś Sprawa jest dziecinnie prosta, jak kupisz zestaw , otworzysz pudełko i nie będzie naklejek to znaczy ,że się nie załapałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 pomyliłem się. Dziesięciu. Mój błąd. Ale co do Twojej odpowiedzi, to szczerze mówiąc odnoszę wrażenie, że jej nie przemyślałeś chyba. Mało elegancka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Więcej wiary w ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 A czemu w zestawie jest brak owiewki pilota ? Samemu trzeba tłoczyć czy jest ramka owiewki i tylko płaskie płytki przyklejać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackTheMac Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 A gdy się nie zmieszczę w 10-ątce, to te naklejki gdzie będzie można nabyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 A czemu w zestawie jest brak owiewki pilota ? Samemu trzeba tłoczyć czy jest ramka owiewki i tylko płaskie płytki przyklejać? PZL P11 ma "ciosaną" owiewkę same kształty proste - wystarczy mieć ramkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi