robertus Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Coś się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zapowiada się ciekawie. Będzie washing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 No i finito. Washingu jednak nie zrobiłem, taki prosto z fabryki podoba mi się. I trochę z bliska I zdjęcie rodzinne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Odwaliłeś kawał modelu. Ty nie jesteś książę depronu, Ty jesteś królem depronu !!! Piękny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Piekne wykonanie. Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Pamiętam jak mi taki jeden prawił, że w deproniakach uproszczenia są nie tyle naturalne, co wręcz mile widziane. Ale wy się chyba nie znacie . Mnóstwo pracy włożyłeś i teraz już wiesz, że warto. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 He he. Do Twojego poziomu to mi jeszcze sporo brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 1 egzemplarz MiG-23 by Robertus zamawiam . Prezentuje się makietowo. Napisy eksploatacyjne sam wykonywałeś, masz jakiś szablon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Kupiłem kalkomanię 1:48 do miga i odczytałem napisy. Znalazłem czcionkę szablonową i wydrukowałem na folii samoprzylepnej. Poleciałem dzisiaj nim, filmu nie będzie bo napatoczyły się dziewczyny na koniach i głównie robiłem kółka wysoko w oczekiwaniu aż sobie pójdą. Guzik widać, wyciągnąłem jako takie dwie klatki z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Lepsza pogoda i święty spokój, nikt nie łaził w pobliżu Małe podsumowanie. Model wychodzi z ręki sam. Ze trzy kroczki podbiegu i wyrzut. MiG-23 jest szybki, tnie powietrze jak strzała. Na pełnym gazie latałem ze dwa przeloty, reszta to głównie 50%-80%. Na 100% wydaje mi się, ze już nie wyrabiają serwa na sterze płytowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Świetny ten twój odkurzacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Bardzo ładny model, widziałem z bliska, robi wrażenie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Mało powiedziane, jest SUPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Piękna maszyna! Świetnie wygląda i świetnie lata Mam pytanie czy ostatecznie używasz wyposażenia takiego jak z postu #6? Czy zmieniałeś coś np. silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 W sumie wszystko EDF to combo FMS 70mm z silnikiem pod 4S, wg mnie rewelacja, o wiele lepsze niż to co chciałem użyć w poście #6. Pakiet Zippy 4S 3000mAh 40C, niestety już go nie robią, a chciałem dokupić sobie do pary ESC 70A Blueseries, Mam inne tej serii i sobie chwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Dzięki za odpowiedź btw. dobry filmik o turbince, bez problemów udało Ci się ją zakupić z przez bang good? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Bez problemu, banggood to dobry sklep, a zestaw kosztuje 122zł teraz. Kupiłem wtedy dwa to poszło na cło i wyszło po 150 za sztukę, ale i tak uważam, że warto było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Wklejam plany dla chętnych. canopy.pdf mig-23-fuselage1.pdf mig-23-fuselage2.pdf mig-23-fuselage3.pdf mig-23-wing.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Ciekawe czy się znajdzie ktoś odważny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Takich szaleńców jak Robert to za dużo nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi