Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Oko 007 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 Stycznia 2023 Mam nadzieje że Piotr i reszta kolegów mnie nie ochrzani za zaśmiecanie, ale pewno znajda się uczestnicy forum którzy nie widzieli filmu o szybowcach Diana. Oglądałem go kilka razy ze łzą w oku.. 5
Sage Opublikowano 10 Stycznia 2023 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Cześć Tomasz, Tu nikt nikogo nie ochrzania, wręcz przeciwnie. Fajnie, że tylu Kolegów modelarzy zagląda do naszego skromnego trójmiejskiego wątku i bierze w nim udział. Tak trzymać. Diana. Smutna historia ... Tak przy okazji, chciałbym bardzo podziękować Kolegom za tyle 'polubień' moich wątków.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Andrzej Klos Opublikowano 11 Stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 Stycznia 2023 W takim razie jeszcze ja ?. Zdjecie podczas wizyty o sp Bogumil Beres w 2004, Diana 2 jeszcze w budowie. Kadlub bardzo lekki, nawet ja go podnioslem. 7 1
Sage Opublikowano 11 Stycznia 2023 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Cześć Andrzej, Narobiłeś tym zdjęciem apetytu . Może masz więcej ?
Andrzej Klos Opublikowano 11 Stycznia 2023 Opublikowano 11 Stycznia 2023 3 minuty temu, Sage napisał: Cześć Andrzej, Narobiłeś tym zdjęciem apetytu . Może masz więcej ? Tzn wiecej jakich zdjec?
Ares Opublikowano 11 Stycznia 2023 Opublikowano 11 Stycznia 2023 26 minut temu, Andrzej Klos napisał: Tzn wiecej jakich zdjec? Również proszę o wiecej takich fotek. Jeśli oczywiście nie masz nic przeciwko temu.
Krzysiek67 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Cześć. Zachęcająca prognoza na dziś sprawiła że spotkaliśmy się na naszym polu w większym gronie. Było pochmurno i marzły palce, ale za to bezwietrznie. Polataliśmy, pogadaliśmy, kretów nie odnotowano? 1 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sage Opublikowano 28 Stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Stycznia 2023 Już tradycyjnie kilka fotek, które wyszły z mojego aparatu. 8
merlin71 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Opublikowano 28 Stycznia 2023 No i tradycyjnie - fotki obłędne! ?? 1
young Opublikowano 28 Stycznia 2023 Opublikowano 28 Stycznia 2023 3 godziny temu, merlin71 napisał: No i tradycyjnie - fotki obłędne! ?? Szczególnie ta ostatnia! 1
Sage Opublikowano 29 Stycznia 2023 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Z cyklu "fajny film dziś widziałem" : Ludzie i ich historie - Szybowce - TVP rekonstrukcja - Telewizja Polska S.A. 1
cujo Opublikowano 30 Stycznia 2023 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Cześć, zauważyłem siebie na zdjęciu z dwójką dzieci. Jestem z Białorusi, kilka miesięcy temu przeprowadziłem się do Gdańska. Przyjechaliśmy do Chwarzna w zeszłą sobotę, aby odbyć pierwszy lot moim małym czarnym samolotem. Przez jakiś czas nie latałem samolotami RC, więc poszliśmy trochę na bok, żeby spróbować. Niezbyt udany, ale następnym razem będzie lepiej. Ucieszyłem się widząc taką różnorodność modeli, szczególnie zrobiły na mnie wrażenie szybowce. Chciałem zapytać, czy ktoś z Was mówi po angielsku, bo mój polski jest jeszcze słaby. Rozumiem to całkiem dobrze, ale jak dotąd prawie nie mogę mówić. Chętnie następnym razem porozmawiam osobiście i może nauczę się kilku nowych słów po polsku związanych z modelingiem
Sage Opublikowano 30 Stycznia 2023 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Cześć Vasil, Zapraszamy do nas na pole. W zimowe weekendy, jak pogoda jest lotna, to przed południem zawsze ktoś jest / lata na Chwarznie. W okresie letnim latamy praktycznie codziennie. O język bym się nie martwił, na pewno się dogadamy .
Krzysiek67 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Cześć Vasil Zapraszamy, miło powitać nowego kolegę, służymy pomocą jakby co i nie martw się o język jak napisał Piotr?
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. S.Papa Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Lutego 2023 Piękna, śnieżna niedziela. Koledzy "popełnili" skromny filmik z dzisiejszych lotów. 5
Francka Opublikowano 5 Lutego 2023 Opublikowano 5 Lutego 2023 Super _ latanie zimą dozwolone jak ma się odpowiedni sprzęt kółka trzeba wybudować i dać narty . 8 lat temu lałem zima , teraz jest za zimno ? Jednak wolimy na hali patrz Piotrek co wymyślaja . przeloty miedzy halami.mp4 WhatsApp Video 2023-02-05 at 11.00.07.mp4 POZDRAWIAMY 3
Sage Opublikowano 5 Lutego 2023 Opublikowano 5 Lutego 2023 34 minuty temu, Francka napisał: Super _ latanie zimą dozwolone jak ma się odpowiedni sprzęt kółka trzeba wybudować i dać narty . 8 lat temu lałem zima , teraz jest za zimno ? Jednak wolimy na hali patrz Piotrek co wymyślaja . Cześć Franku, Już widziałem dzisiaj wcześniej. Jestem na bierząco z tym co wyprawiacie. Powiedziałbym, że mam prawie transmisję on-line . Tak jak by się Chłopaki na tej sali nudziły trochę i wymyślają z tych nudów. A tak na poważnie, taki trening przyniesie rezultaty jak sie trawa zazieleni . Pozdrawiam z Koper, w Słoweni.
Sułek Opublikowano 6 Lutego 2023 Opublikowano 6 Lutego 2023 17 godzin temu, S.Papa napisał: Piękna, śnieżna niedziela. Koledzy "popełnili" skromny filmik z dzisiejszych lotów. Czad, nie video! Szacun Miki!
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darod07 Opublikowano 7 Lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Lutego 2023 Jedna fotka z ubiegłego roku...z cyklu "ostatnie wskazówki przed lotem"? 7 1
kesto Opublikowano 8 Lutego 2023 Opublikowano 8 Lutego 2023 Darek - super czapeczka i model ci urósł.
Rekomendowane odpowiedzi