Skocz do zawartości

PZL 38 Wilk - Tylko dla cierpliwych

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Może by to zalać żywicą odlewniczą elektroizolacyjną zalewową (pod tym hasłem można znaleźć produkt na popularnym portalu aukcyjnym). Można zrobić foremkę i zalać. Nie wiem jaka jest konzystencja, ale może i pędzlem się da nałożyć?

• Lubię to 1

Ja pie....., panowie kombinujecie a sprawa prosta. Koszulka, wkładasz dwa kable, równolegle obok siebie , przesuwasz aby nie stopić i dolutowujesz trzeci kabel równolegle od czoła. Nasuwasz koszulkę i obkurczasz. Wszystko.

• Lubię to 2

6 godzin temu, f-150 napisał:

Ja pie....., panowie kombinujecie a sprawa prosta. Koszulka, wkładasz dwa kable, równolegle obok siebie , przesuwasz aby nie stopić i dolutowujesz trzeci kabel równolegle od czoła. Nasuwasz koszulkę i obkurczasz. Wszystko.

Tak chcialem na poczatku zrobic oczywiscie ale w instrukcji pisalo jak blisko maja byc kondensatory do ESC i obkurczylyby sie koszulki. 

11 godzin temu, FockeWulf napisał:

Może by to zalać żywicą odlewniczą elektroizolacyjną zalewową (pod tym hasłem można znaleźć produkt na popularnym portalu aukcyjnym). Można zrobić foremkę i zalać. Nie wiem jaka jest konzystencja, ale może i pędzlem się da nałożyć?

Dzieki, byc moze sprobuje.

10 godzin temu, TomekP napisał:

Dzieki, nie wiedzialem, ze cos takiego istnieje.  Teraz juz za pozno ale bede pamietal na przyszlosc.

• Lubię to 1

Jeżeli kolega potrzebuje złącze na planie litery "T" , to otrzymuje odpowiedzi, jak to zrobić.

Inna sprawa jest taka, czy musi to być tak połączone, bo można pościej... Ale skoro padło pytanie to padła odpowiedź.

• 2 miesiące temu...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.