d9Jacek Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 16 minut temu, robertus napisał: Gratuluję refleksu szachisty to się nazywa...l'esprit de l'escalier....?? ale Patryk czasami ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 12 minut temu, d9Jacek napisał: to się nazywa...l'esprit de l'escalier....?? ale Patryk czasami ma? Refleks szachisty się przydaję. Dzięki temu mogę się trzy razy zastanowić zanim łyknę bzdurę z internetu, tylko dlatego, że mi dobrze brzmi. Tak więc wiesz - zastanów się, czy sam byś tak nie wolał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Godzinę temu, jarek996 napisał: Z tymi "snieznymi malpami " w Japonii , to kiedys fajny film ogladalem. Hierarchia w stadzie jest taka , ze te ktore stoja najnizej NIE MOGA sie "moczyc" w cieplych zrodlach !!! Siedza na kamieniach i tylko patrza jak wiekszosc stada sie grzeje w wodzie . Tez to oglądałem. W którymś z dokumentalnych filmów o tym miejscu była taka scena, gdzie obok siebie z zamkniętymi oczami w tym basenie siedział stary Japończyk i stary makak. I tak sobie razem siedzieli.. Ujęcie pierwsza klasa... Szkoda, że można go znaleźć... Ciepła?... "Pokaż, jak wyszedłem...?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Na piatym zdjeciu siedzi jeden suchy na brzegu. Musi byc z "nizin spolecznych" stada ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Trzeba sobie radzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Uzbrojenie defensywne... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Znalezione ogłoszenie. Silnik się kręci...?Fajna baza na odbudowę modelu...https://www.olx.pl/oferta/samolot-spalinowy-rc-uszkodzony-CID767-IDJqwN3.htmlWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Niby 1 Maja a modelarzy nie pozdrowił ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1925 Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 1 godzinę temu, Francka napisał: Niby 1 Maja a modelarzy nie pozdrowił ???? Zabawnie tego się słucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 teraz to ( podobno) tryndy?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Jarku dzięki za filmik, w 14:04 jest Stanisław Mikulski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Nie polecam? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 pewnie Opel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Odczepcie się od Opli. To były porządne samochody. Tylko niektóre mniej lub bardziej rdzewiały. Ale i tak lepsze od żabojadzkich wynalazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 O Błażej to jest pomówienie ? W 2000 kupiłem Citroena Saxo 1,5D przejechałem 211000 w jedenaście lat. Raz wysiadło wspomaganie hamulców. Sprzedałem po sąsiedzku, jeździ do dziś. Patrzę na niego z sentymentem. Coś było przy nim robione tak dokładnie to nie wiem co. Na pewno nie karoseria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 12 minut temu, Granacik napisał: Odczepcie się od Opli. To były porządne samochody. Tylko niektóre mniej lub bardziej rdzewiały. Ale i tak lepsze od żabojadzkich wynalazków. Luzik, miałem trzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 17 minut temu, Granacik napisał: To były porządne samochody. Tylko ..... bardziej rdzewiały. i to jest kluczowe ...były np OPEL BLITZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 No tak muszę się przyznać że jeden z modeli opla to jest auto które najlepiej wspominam , po prostu był wspaniały mimo że miał kilka wad, np jadąc nocą nie za wielką różnicę robiło to czy swiatła włączyłeś czy nie i tak nic nie było widać. Mimo że był bardzo wygodny to kiepsko się do niego wsiadało i z niego wysiadało , ale żadnego auta tak nie lubiłem jak tego Opla. A była to Calibra , naprawdę tak kiedyś jak dziś lata mi koło ptaszka co tam sobie kto myśli o tym aucie , dla mnie był idealny , był szybki , bardzo wygodny, bardzo przestronny , niezawodny i śmiesznie tani w utrzymaniu, do tego podobał mi się wizualnie. To było auto po zakupie którego w jeden tydzień zarobiłem 21 punktów karnych. Gdybym dziś miał to auto nie miał bym problemu z wrzuceniem do auta extry 2,7m, chodziły plotki że do tego auta można załadować tyle samo co na Kamaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 5 minut temu, enter1978 napisał: jadąc nocą nie za wielką różnicę robiło to czy swiatła włączyłeś czy nie i tak nic nie było widać. też miałem Calibrę, V6 W Calibrze przewiozłem kiedyś wannę 140x70 i to z zamknięta klapą. I materac 2x2,2m, ale tu juz klapa sie nie domykała. I zgodzę się, że była bardzo przestronna. Później miałem Omegę sedan MV6 i byłem bardzo zdziwiony, że miejsca w środku było mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi