Marek_Spy Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Czyli cała medycyna chińska jest bzdurą ? A co do Chin hmmm naiwni sądzą że są zacofani zobacz samochody, latają w kosmos a elektronika ? Już część dokumentacji jest tylko po chińsku.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Musze az zajrzec w ten ePrudnik . W GFS juz zajrzalem Moim zdaniem , czytanie miesiecznika WIEDZA I ZYCIE ( zamiast "periodykow" typu WROZKA ITP ) powinno byc OBOWIAZKOWE ! Wtedy czesc "oszolomow" daloby sie uratowac , ale jak znam zycie , powstalaby zaraz grupa "alternatywna" twierdzaca , ze to jest "ICH" wiedza i "ICH" zycie ..........Zajrzyj i jak zawsze następny wie lepiej od innych Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Badz jednym z NAS kochaniutki !!!A tak ogólnie to co to znaczy jednym z nas ?Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 9 minut temu, Marek_Spy napisał: Zajrzyj i jak zawsze następny wie lepiej od innych Marek , spokojnie ! Jeszcze nie zajrzalem , a z GFS sam sie przeciez smiales ..... 10 minut temu, Marek_Spy napisał: A tak ogólnie to co to znaczy jednym z nas ? No jednym z NAS , jednym z "kochaniutkich" Zieby , Rydzyka ITD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Marek , spokojnie ! Jeszcze nie zajrzalem , a z GFS sam sie przeciez smiales .....Ja tam spokojny jestem a czy się śmiałem raczej zastanawiałem się nad tym jak można takie rzeczy wymyślić ale zakładając że w każdej bzdurze może być ziarenko prawdy kto wie ? Muszę odpocząć od tego tematu na razie się świetnie bawię .Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 13 minut temu, Marek_Spy napisał: Czyli cała medycyna chińska jest bzdurą ? A co do Chin hmmm naiwni sądzą że są zacofani zobacz samochody, latają w kosmos a elektronika ? Już część dokumentacji jest tylko po chińsku. Wtf... Nikt tu nie powiedział, że Chiny są zacofane ? Marku wciąż czekam na Twoją odpowiedź, jak przekonałbyś niezdecydowanego czemu nie powinien wierzyć w Galaktyczną Federację Światła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Widzisz z wiarą to jest tak że teza nie wymaga dowodu więc wierz w co tam chcesz tylko nie że ziemia jest płaska Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 10 minut temu, Marek_Spy napisał: Widzisz z wiarą to jest tak że teza nie wymaga dowodu więc wierz w co tam chcesz tylko nie że ziemia jest płaska Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Ok, to może choć tyle. Jakbyś przekonał niezdecydowanego, ze ziemia nie jest płaska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 16 minut temu, Marek_Spy napisał: ale zakładając że w każdej bzdurze może być ziarenko prawdy kto wie ? Serio tak zakladasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Tymczasem w Rosji... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 3 godziny temu, Patryk Sokol napisał: Ok, to może choć tyle. Jakbyś przekonał niezdecydowanego, ze ziemia nie jest płaska? dobre pytanie a odpowiem na nie jak tylko cie przekonam że nie należy sie szczepić ?? 3 godziny temu, jarek996 napisał: Serio tak zakladasz ? A dlaczego nie jeszcze 30 lat temu nikt nie przewidywał internetu, telefonów komórkowych i innych takich jak wszędobylskie mikrokontrolery a teraz nie mozesz światła zgasić bez udziału takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 To musi byc jakis blad Marcin . Kolega Rosjanin mowil mi , ze 42 minuty i dlatego on ( i wiekszosc jego znajomych ) rezygnuje ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Jakby kto chciał rozszerzyć swoją wiedzę o Flocie Galaktycznej, to tu jest jakby wstęp do tematu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 13 minut temu, mjs napisał: Jakby kto chciał rozszerzyć swoją wiedzę o Flocie Galaktycznej, to tu jest jakby wstęp do tematu: Mirek , Ty to na powaznie , czy sobie jaja z nas robisz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Godzinę temu, MASK napisał: Tymczasem w Rosji... ? tymczasem w Rosji...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 54 minuty temu, mjs napisał: Jakby kto chciał rozszerzyć swoją wiedzę o Flocie Galaktycznej, to tu jest jakby wstęp do tematu: W Australii mowi sie aby nie ufac, miedzy innymi, facetom z pony tail (konski ogon). Chyba cos tym jest... 41 minut temu, jarek996 napisał: Mirek , Ty to na powaznie , czy sobie jaja z nas robisz ??? Wyglada na to, ze tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 5 godzin temu, jarek996 napisał: No jednym z NAS , jednym z "kochaniutkich" Zieby , Rydzyka ITD ? no i nie wytrzymał a byłem ciekaw kiedy to igliwie wypłynie, nie wiecie ze flota kosmiczna istnieje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Tych filmów jest więcej, znalazłem teraz nr 4, który rozwija tematykę... Ogólnie, jak sięgam do zeszłego roku, to w Austrii w lipcu zebrała się po raz pierwszy w historii Konferencja Galaktyczna. Wybrano przedstawicielkę Ziemi do Rady Galaktycznej (w tym filmie wzmiankują o tym) i otrzymała ona niezwykłe uprawnienia oraz technologię. W sierpniu była pierwsz bitwa kosmiczna w naszym Układzie Słonecznym i Galaktyce. Później były jeszcze cztery bitwy, ale to już w styczniu i lutym br. (czyli tuż przed pandemią). Generalnie przyleciała do nas Flota Galaktyczna składająca się z 2 mln. statków, by bronić życia na naszej planecie. Wojna z Reptylianami, a teraz z ich ziemskimi poplecznikami, którą prowadzą siły naziemne (Earth Alliance) z pomocą sił zewnętrznych. Podobno już jest finał, dla nas pozytywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 W Australii taj bo sa odwrotni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Nie wierzę że facet to pisze na serio. Niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 A jak chciałbym tę flotę zobaczyć, to gdzie muszę swój teleskop skierować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 3 minuty temu, mjs napisał: Generalnie przyleciała do nas Flota Galaktyczna składająca się z 2 mln. statków, by bronić życia na naszej planecie Nie wyobrażam sobie takiej ilości statków kosmicznych. W każdym niech będzie 1000 załogantów to już jest 2 mld "ludzi" Jakby było 200 byłoby to o wiele bardziej realne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi