BRoman Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Śliczny dzieciaczek, pogratulować! To po dziadku ,po dziadku Jako uzupełnienie tematu Wielkanocnego https://gazetakrakowska.pl/w-krakowie-przez-prawie-100-lat-nie-wolno-bylo-malowac-pisanek-dlaczego/ar/c1-14065061 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Jak nie mogę na coś patrzeć, to najczęściej w takiej sytuacji, po prostu - zamykam oczy. Co zaś się tyczy dietetyki, to osobiście polecam marchewkę, kalarepkę /świeżutka i soczysta, dostępna w Lidlu/, paprykę czerwoną i ogórki zielone. Do tego pomidorki mix dostępne tamże w wiadereczku. Stosuję osobiście i w ciągu dwóch m-cy zjechałem z wagą całe 6 kg. Nie twierdzę, że to wielki sukces, ale te zwykle biorą się z małych kroczków. A jutro nadal "świąteczna wyżerka" w wersji mini, mini... Ale pokropione jajko znowu zaliczę... A fotka prześlicznej dziewczynki powyżej - wprost kapitalna! Te oczy... Czy zdajecie sobie sprawę, jaka piękna kobieta to będzie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 A fotka prześlicznej dziewczynki powyżej - wprost kapitalna! Te oczy... Czy zdajecie sobie sprawę, jaka piękna kobieta to będzie ??? Nie dla psa kiełbasa, nie dla kota spyrka ! Swoją drogą ten fotograf ma rękę i oko do dobrych ujęć. Mam kilka wręcz konkursowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Napisałem do Tomka Odpisał coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Jesli chodzi o "dziewczyny" i Tajlandie , to przypomniala mi sie historia chyba sprzed 25 lat .Bylismy wieksza ekipa na PhiPhi ( nurkowalismy w Szkole nurkowej Pana Jacka ) i pewnego wieczoru poplynelismy na impreze na Phuket . Wracajac juz do "noclegowni spotkal - ( a ? ) nas pewien (pewna) ladyboy i "zaczelo" z nami konwersowac. Po kilku pytaniach padlo ( z naszej strony ) oczywiscie klasyczne JAK masz na imie . Ladyboy odpowiada : LINDA , a moj kolega na to : ale chyba BOGUSLAW LINDA Pokladalismy sie ze smiechu ladnych pare minut . Do dzisiaj uwazam , ze do Tajlandii nalezy udac sie z druga polowa , a nie TYLKO z grupa kolegow. Tam po duzej wodzie , mozna sie obudzic w WIELKIM szoku ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 I właśnie dla tego jest pół jajka a nie całe. Bo to tak poprawnie obyczajowo jest. Takie pół jajko znosi pół kurka, pół kogucik ! Bo całego nie może. I dowiedziałem sie skąd te nagromadzenie dziwacznych dziwaków. Okazuje sie , że w Indiach jest takie bóstwo pół baba, pół chłop. Ma specjalne moce do błogosławieństwa i w niektórych części Indii trans są traktowani jako nawiedzeni i świętobliwi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Transy , eunuchy i inne "dziwy" odgrywaly od zawsze wazna role w wielu odleglych kulturach , dlatego nie sa tam traktowane jak jakies "zjawiska" ( jak przez znaczna wiekszosc w Polsce ) , albo zboki ( jak to powiedzial wczoraj ksiadz homoseksualiscie ) , tylko jak czesc ich kultury . Byli , sa i beda i zaden Hitler i Rydzyk tego nie zmienil i nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Tylko to tak jakby temat o jedzonku ... Romek miał swoje 5 minut o rodzince i wracajmy do wędzonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 No ale to jest o jedzonku ! Ja mam zawsze na "te" sprawy apetyt !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 A Kim Dzong dał radę... I ma najszczęśliwsze społeczeństwo na świecie. W ogień by za nim wskoczyli. Podobno tam żadnych dziwaków nie uświadczysz A fotka prześlicznej dziewczynki powyżej - wprost kapitalna! Te oczy... Czy zdajecie sobie sprawę, jaka piękna kobieta to będzie ??? No ja bym uważał na takie wypowiedzi bo Wielki Brat i Gumowe Ucho tylko czyha I filtr jakiś może to potraktować opacznie i kuku będzie. Dzielnicowy zapuka....Z rana . A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Cały czas pokazujemy, chwalimy sie końcowym efektem kulinarnych zmagań. A przecież takie są początki.. Gdzieś na Pomorzu Zachodnim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Cały czas pokazujemy, chwalimy sie końcowym efektem kulinarnych zmagań. A przecież takie są początki.. Gdzieś na Pomorzu Zachodnim. To w innych regionach nie ma już hodowli?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 A ja myślałem że kotlety i szynka to na drzewach rosną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 A ja myślałem że kotlety i szynka to na drzewach rosną... A figa, robi się je... ze złomu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Są oczywiście w innych regionach hodowle ale te są specjalne świnki. Przed przerobem na smakołyki TE świnki maja dietę dyniową . To pomysł kuzyna hodowcy . Mięsiwo o specjalnym smaku i cenie . Każda z tych świnek już ma odbiorcę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 A czy szynkę z biedronki kosztowaliście? No, coś wspaniałego :-((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Ja to nawet wino z biedronki piłem ???????????????????????? Iii jeszcze żyję ???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Lis Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Ja to nawet wino z biedronki piłem Iii jeszcze żyję Z biedronki to mało oktanowe , spróbuj wysokooktanowego wina F16 lata się szybciej https://demotywatory.pl/1175389/Wino-F-16 https://www.youtube.com/watch?v=gNA4QgIfnhs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zapewniam, że najmniejszego pojęcia nie mam, czy po takim "wysokooktanowym ?winie?" lata się szybciej, czy wolniej, ale z tego drugiego filmiku wynikają dla mnie zupełnie inne wnioski, niekoniecznie akceptowalne przez ogół Szanownego Koleżeństwa. Po pierwsze posiadacz, czy właściciel, tak "wypasionej" fury z chowanymi reflektorami, raczej nie powinien niczego szukać w śmietnikach, a tym bardziej spożywać znalezionej tam zawartości butelki, bo ta zawartość to nie koniecznie mogło być to "wysokooktanowe wino", a np. zwykłe,najzwyklejsze szczynyPo drugie, tak charakterystyczne "uczesanie" tego "pilota" od F-16 raczej , w mej osobistej, bardzo subiektywnej ocenie, nie plasuje go zbyt wysoko w hierarchii prestiżu poszczególnych grup zawodowych, czy stratyfikacji społecznego poważania. Ot tak coś koło zawodowego "kibola",a pewnego Patryka, bez wdawania się w szczegóły. No i to jakże charakterystyczne pozbycie się opakowania po spożytej zawartości... Spożyłem - w krzaki wyrzuciłem. Teraz za kółko i będę "królem szos",czy innym "Gniewnym"- jakimś tam. A ja spożywam tradycyjnie białe winko z lidla i dobrze mi tak, że mi dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Marku, błagam, popraw tę "chierarchię"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi