d9Jacek Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 23 minuty temu, jarek996 napisał: Papier toaletowy ? bardzo blisko...ale nie toaletowy? niestety Jarku pudło?? a toaletowego w okolicy nie brakuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Chciałem jeszcze raz serdecznie podziękować Radkowi RMa za zrobienie zdjęć i pomoc przy elektrycznym zagospodarowaniu kabiny MissMorava. Dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Bardzo, bardzo dziękuję naszemu forumowemu koledze Michałowi / Michał 4x4 /, za ofiarowanie mi fajnego zestawu modelu PZL 11C. Jestem bardzo szczęśliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Dziękuję koledze Romanowi (RomanJ4) za cenne uwagi i wydatną pomoc w wyborze małej tokarki do mojego warsztatu-modelarni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 3 godziny temu, ahaweto napisał: małej tokarki do mojego warsztatu-modelarn Mów szybko ile i gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Tutaj https://metaltechnics.pl/sklep/tokarki/tokarki-konwencjonalne/tytan-520/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heli Fun Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Z tej serii o silnikach i paliwach, mój startowy podręcznik wg którego robiłem paliwo do samozapłonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Chciałem tu bardzo podziękować koledze z forum - Modevil - za bardzo fajne 2 silniczki Eflite'a i komplet 4 baterii turnigy - przekazane i przysłane zupełnie gratis!!! Będą b przydatne w realizacji (mam nadzieję!) moich planów budowy mikro-gigantów w przyszłym roku i sprawiły mi wielką radość!!! Dzięki raz jeszcze Pozdr, M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiekrc Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Jarku wielkie DZIĘKI za pomoc w zakupie silnika Turningy TR-111cc Silnik super..Pozdrawiam Tosiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiekrc Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 3 godziny temu, tosiekrc napisał: Jarku *996 * wielkie DZIĘKI za pomoc w zakupie silnika Turningy TR-111cc Silnik super..Pozdrawiam Tosiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Chciałem podziękować Waldemarowi " Waldibruch " za podarowanie oryginalnego symulatora RF wraz z aparaturą, a dodatkowo dołożył do paczki w pełni funkcjonalną drugą aparaturę z odbiornikiem , którą już wspomogłem jednego z modelarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Rzadko kiedy jest okazja pisać w tym temacie , bo rzadko można coś dostać za nic od obcej osoby . Jestem zaszokowany więc--------------------> Bardzo duże podziękowania dla Daniela darod07 z Rumi za prezent w postaci odbiornika FS-IA6B darmowo i bezinteresownie razem z przesyłką . Nie wiedziałem , że jeszcze takie ludzie są w tym kraju . Wraca wiara w ludzi . VID_20220802_161456.mp4 Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Franciszku niech odbiornik działa jak najdłużej. Udanych lotów. Pozdrawiam Daniel. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek_O. Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Chciałbym podziękować koledze Piotrowi(Piotr Jet) za pomoc w sprowadzeniu modelu do Polski. Zaoferował swój transport, umówił się ze sprzedającym, pojechał specjalnie po mój model, , spakował i dowiózł. Poświęcił na to swój wolny dzień.Jeszcze raz za pomoc bardzo gorąco , bardzo dziękuję !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Jurku cieszą mnie Twoję podziękowania. Jak Ci mówiłem osobiście: od tego ma się kolegów! Leżało to w moich możliwościach to pomogłem. Polecam się na przyszłość.??? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Chciałem podziękować myśle, że wiadomemu Jarkowi za podarowanie dwóch książek z przesyłką gratis, dzięki Jarek!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 WIELKIE, WIELKIE podziękowania dla kolegi Jarka996 za wielokrotną pomoc. Kiedyś, dawno już, pomógł mi zakupić pierścienie do silników z GB. Później podarował śmigła, przesyłając na swój koszt...! Teraz pomógł zakupić i sprowadzić modele oraz podarował mi kilka modeli i sporo akcesoriów zupełnie gratis!!! WIELKIE DZIĘKI JARKU! Takich bezinteresownych ludzi juz teraz niewielu można spotkać... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 17 godzin temu, merlin71 napisał: Takich bezinteresownych ludzi juz teraz niewielu można spotkać... Chyba jest wielu, tylko moze sie nie chca ujawnic ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Wielkie podziękowania dla Kolegi @modelpiotrek za podarowanie odbiorników, modułu i anteny. Na 100% się nie zmarnują. Antena po zmianie gwintu nada się do mojej Futabki. Jeszcze raz dziękuje Piotrze. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Również dla Kolegi @m2z podziękowania za podarowanie nadajnika Robbe Futaba FC 18 Nadajnik rozmontowałem, wymyłem wszystkie plastiki, przeczyściłem mechanizmy drążków, zdemontowałem dodatkowe przełaczniki i potencjometry które będą zamontowane ponownie ale w innej konfiguracji. Musze załatwić obodowę modułu w.cz ponieważ ta w nadajniku ma ułamane zatrzaski. Nie jest to jakiś problem. Muszę załatwić sobie kilka odbiorników PCM do 12FG a te będą również współpracować z FC18. Dziękuję jeszcze raz. Radio po wyczyszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi