Emhyrion Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Prosty jak na Ciebie, w porównaniu do, czy w ogóle prosty? Bo wiesz, jakoś nie potrafię sobie wyobrazić Ciebie robiącego latawiec bez udziwnień
Bartek Piękoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dla zainteresowanych relacją z modyfikacji w pigułce i przedkładających druk nad ekran komputera : RC Przegląd Modelarski 1/2015 (109)
robertus Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Fiu fiu. Światowy człowiek z Ciebie gratuluję.
robertus Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Wcale nie kpię. Gratuluję szczerze, zasłużyłeś, choćby za ogrom pracy jaki w niego włożyłeś i to widać. Zazdroszczę, ale tak w pozytywnym sensie, z dużą sympatią.
Bartek Piękoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2015 Robert, no co ty ! Z tym kpiarzem to było z DUPO (Dużym Przymrużeniem Oka) .
awot Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Gratuluję prasowego debiutu! No i modelu też. Rafał.
Bartek Piękoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 Gratuluję prasowego debiutu! No i modelu też. Rafał. Dziękuje bardzo. (chociaż to nie debiut ).
Bartek Piękoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Pierwsze loty w sezonie 2015. Wreszcie z Jimmym w kokpicie . Poradził sobie nieźle https://www.youtube.com/watch?v=julNH3yaGxg 1
AndyCopter Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Model całkiem niezły a i oblot interesujący A coż to za dźwięk w modelu ?
Bartek Piękoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Model całkiem niezły a i oblot interesujący A coż to za dźwięk w modelu ? Dźwięk silnika i śmigła. Edit: Andrzej, teraz dopiero pomyślałem, że mogło Ci chodzić o dźwięk buzzera, takie pikanie . Tak?
rajaner Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Model wykonany z wielką dokładnością,a i sam lot super. Jeszcze raz GRATULACJE.
stema Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dziękuję, że nie wstawiłeś "muzyczki" do filmu. Zazwyczaj potem pięknego filmu nie da się oglądać, a dla modelarzy przy oglądaniu ważne są dźwięki prawdziwe z modelu. 1
AndyCopter Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dźwięk silnika i śmigła. Edit: Andrzej, teraz dopiero pomyślałem, że mogło Ci chodzić o dźwięk buzzera, takie pikanie . Tak? Start, od 1:15. Jak dla mnie, to nie tylko silnik elektryczny było słychać
Bartek Piękoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dziękuję, że nie wstawiłeś "muzyczki" do filmu. Zazwyczaj potem pięknego filmu nie da się oglądać, a dla modelarzy przy oglądaniu ważne są dźwięki prawdziwe z modelu. Ja też wolę posłuchać modelu, niezależnie od tego jak brzmi. Start, od 1:15. Jak dla mnie, to nie tylko silnik elektryczny było słychać Motolotniarze .
Emhyrion Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 i pomyśleć, że to miała być podłoga... Fajnie lata Zrób chowane podwozie
Bartek Piękoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 i pomyśleć, że to miała być podłoga... Fajnie lata Gratulacje należą się Jimmy'emu. Wziął maszynę w swoje ręce i zaczyna nią naprawdę latać. Nie jest to już lot autobusu, nie? Pierwszy lot na filmie był dla regulacji, bo przestawił mi się SW i zadzierał w górę jak winda. Poza tym pakiet był 25C. Drugi lot to już pakiet 35-ka (do tego nowszy) i czuć różnicę. Chociaż to co na filmie, to jeszcze nie jest to, co tym modelem można. Martwi mnie tylko, że silnik gorący, ale może przyzwyczajony do spokojniejszego latania, muszę się teraz przestawić....? O co kaman z podłogą? Zrób chowane podwozie Przekonałeś mnie
awot Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Bartek, to co pokazałeś na przykładzie Corsaira jest niekrasnoludzkie!!! Po obejrzeniu relacji z budowy i filmów z lotów ciśnie się na usta fundamentalne pytanie "jak żyć panie premierze, jak żyć!" W aluzji do podłogi chodzi chyba o to, że "zmarnowałeś" tyle podkładu pod panele podłogowe... Gratuluję pięknego modelu. Rafał.
robertus Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Możesz też okleić go Markowa folią matową. Wagi za dużo nie przybędzie a wzmocni poszycie na drobne urazy.
Rekomendowane odpowiedzi