sbogdan1 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 16 minut temu, Marek_Spy napisał: no to fatalnie , trzeba odbiornik wymontować i podłączyć do nadajnika Marek bądź co bądź w mojej ocenie chcąc poczynić wszelakie operacje na firmware odbiornik nie powinien mieć podpiętych jakichkolwiek urządzeń. https://77hobby.pl/uaktualnienie-firmware-urzadzen-smart-port-przez-opentx-21-n-20.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 To tak ku przestrodze (i może pewnie ku małej uciesze przeciwników FrSky ) wrzucę to co dzisiaj zobaczyłem w moim X9D+, a to że zajrzałem do niego również jest pewną usterką. Ale dobra, rozłożyłem, bo lewe pokrętło S1 zaczęło mi coś nierówno pracować i nie chciało za każdym razem łapać centrum, oraz podczas poruszania lewym drążkiem czasem zmieniało się położenie S1. Stwierdziłem, że zobaczę, poruszam kabelkami i ewentualnie popsikam czymś potencjometr. Niestety albo stety jest on zamknięty, ale popsikałem poruszałem, odpiąłem i przeczyściłem styki na płytce no i ten temat na razie naprawiony, bo już ładnie centruje i wszystko działa. Ale pierwsze co zobaczyłem po otwarciu to taka kuleczka ?. Już chyba kiedyś ktoś wrzucał tutaj podobne zdjęcie także chyba warto otwierać przy zakupie i sprawdzać, jak długo to tam było nie wiem, pewnie od nowości (tj. od września), chyba nic nie zepsuło, ale mimo wszystko słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Już kiedyś o tym pisałem ,takie kuleczki z cyny to prawie norma dlatego nowe radio otwieram i sprawdzam kabelki i czyszczę płytkę z ciał obcych. Sprawdzam też płytkę pod lupą czy gdzieś coś nie zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjb Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Mam pytanie do Was odnośnie zestawow Taranisa X9D, czy jest to na tyle chodliwa aparatura że brak jej na stanie w sklepach czy producent już ich nie robi? Chodzi mi o te pierwsze wersje ktore były sprzedawane z odbiornikami i pakietami. Bo w tych najnowszych nawet pakietu w zestawie nie ma co mnie trochę irytuje.Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zawsze można wybrać inną markę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Mozna tylko po co Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Bo spotkanie z poirytowanym modelarzem może popsuć całą wizytę na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjb Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Bo spotkanie z poirytowanym modelarzem może popsuć całą wizytę na lotnisku.To miało być zabawne? Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 15 godzin temu, lukaszjb napisał: To miało być zabawne? Myślę, że tak i w mojej ocenie jest. Trochę więcej luzu kolego, hobby to ma być przyjemność.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Ale dlaczego poirytowanym? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 1 minutę temu, Marek_Spy napisał: Ale dlaczego poirytowanym? 18 godzin temu, lukaszjb napisał: Bo w tych najnowszych nawet pakietu w zestawie nie ma co mnie trochę irytuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Z powodu pakietu sie irytowac? Troche bez sensu a radio jest super z oprogramowaniem OpenTX, oczywiscie to moje zdanie. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 1 minutę temu, Marek_Spy napisał: Z powodu pakietu sie irytowac? Troche bez sensu Mnie nie musisz tłumaczyć. Ja używałem Taranisa i tak z lipo 1,3Ah 2s (+ kilka naładowanych w zapasie w plecaku) mimo, że miałem oryginalne aku (nigdy nie użyte ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Mam ori i jest ok, zawsze mozna dowolny aku zastosować, moze mu chodzi ze ma wiecej za mniej? Taka promocja w pakiecie. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjb Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 No raczej wiekszosc producentow ma pakiet w ofercie, to tak jakby kupic rower bez kol. W swoim starym Hitecu mam pakiet nimh 1300 ktory wystarcza na okolo 350 min pracy. Wiec wyglada to niezle, w sklepie frsky jeszcze trzeba doplacic za zgrzewanie ogniw bo nie posiadają dedykowanych pakietow. Dlatego szukam zestawu ktory pracuje po wyjęciu z pudelka , ktore notabene miały bardzo atrakcyjne ceny.Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Wiedzialem Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, lukaszjb napisał: No raczej wiekszosc producentow ma pakiet w ofercie, to tak jakby kupic rower bez kol. W swoim starym Hitecu mam pakiet nimh 1300 ktory wystarcza na okolo 350 min pracy. Wiec wyglada to niezle, w sklepie frsky jeszcze trzeba doplacic za zgrzewanie ogniw bo nie posiadają dedykowanych pakietow. Dlatego szukam zestawu ktory pracuje po wyjęciu z pudelka , ktore notabene miały bardzo atrakcyjne ceny. Czasu nie cofniesz a takie coś to tylko było w Erze. Już Ci napisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 To tak jak dodatkowe opcje w samochodzie. Jeden klik w komputerze i już masz. Dziękuję, plus 1000zł. Tak, koło zapasowe jest za dopłatą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 ale silniki jeszcze w standardzie dają. Nawet jakiś litr paliwa na dnie zazwyczaj jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi