Vesla Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 To teraz w górę z nim :-) tylko ustaw sterowanie klapami na płynną regulację :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Zeszło mi trochę, brak czasu. Ale poszedł jak po szynach. Tylko odrobina trymowania na wysokości. Polatałem, 5 minut spokojnego latania na pół gwizdka. Weszło do pakietu 2200mAh. PS. Model niesamowicie szybuje. Musiałem robić drugie podejście bo nie chciał zwolnić, tylko leciał i leciał i leciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Bardzo ładnie lata. Na wietrze nieco halsuje , ale coś za coś - leciutki wyszedł. Gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Dzisiejsze latanie. W pewnym momencie odkleiła się klapa, czy tez kierownica regulująca przepływ powietrza we wlocie (w oryginale) i zamknęła jeden z dolotów. Delikatnie, co by nie przegrzać silnika wylądowałem bez przeszkód. Tu już odważniej. Dolną brzechwę muszę poprawić. Jakiś mocniejszy magnes by się przydał. Poza tym pokusiłem się o beczki i pętle. Bardzo dobrze się prowadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Piękna ta Twoja 23-ka. Takie projekty udowadniają tylko, że nie trzeba kupować gotowca żeby latać ładnym modelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Piękna ta Twoja 23-ka. Takie projekty udowadniają tylko, że nie trzeba kupować gotowca żeby latać ładnym modelem. Oj Wiesław, Wiesław. Przed Twoim urodzeniem nikt nie pomyślał, że można kupić gotowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Troche na tym padole już biegam i pamiętam jak kiedyś w Składnicy Harcerskiej kupowało się materiały nie gotowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Przegląd floty siedząc w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Znowu zgubiłem brzechwę, na szczęście znalazłem. Muszę zmienić magnesy na silniejsze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Pięknie, czas na podwieszenie rakiet(: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Kilka zdjęć z lotu, dzięki wsparciu Jarka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Wszystko co dobre, musi się kiedyś skończyć. Po 6 latach służby MiG-23 odszedł za tęczowy most i to z przytupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 16 minut temu, robertus napisał: Wszystko co dobre, musi się kiedyś skończyć. Po 6 latach służby MiG-23 odszedł za tęczowy most i to z przytupem szkoda wielka...ale te oklaski i głosy w tle .....porazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Eee tam, zawsze tak jest na piknikach. Najpierw Ooooo, a potem oklaski. Nic złego. Nikt nikomu źle nie życzy. Nie takie modele się rozbijają, albo ulegają uszkodzeniom. Suma summarum, ale się rozsmarował na trawie. Takie hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Szkoda. W tym roku niebo nie było zbyt życzliwe i mimo piękniej pogody do piachu poszło sporo modeli. Niestety taki urok tego sportu. Powiedz czym planuje zastąpić ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Bardzo chodzi mi po głowie taki Mustang. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 O tak tak ? na pewno będziesz zadowolony, jak rozpiętość chodzi ci po głowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Zapraszam tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 W dniu 25.07.2021 o 12:25, robertus napisał: Wszystko co dobre, musi się kiedyś skończyć. Po 6 latach służby MiG-23 odszedł za tęczowy most i to z przytupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziga Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Dzień dobry wszystkim modelarzom, rozpoczynam nowy wątek w istniejącym temacie bo wydaje się być to logiczne ponieważ rozoczynam budowę modelu Miga z tych samych palnów co Robertus i nikt nie będzie szukał nowego tematu tylko2 w 1 Po kontakcie z konstruktorem i rysownikiem panów zostały wydrukowane i podklejone na karton ze starych kalendarzy zostały ponumerowane i pomniejszone o grubość poszycia jak to widać na zdjęciach, depron 3, 6 i 9 mm zakupiony i ten nie równy pojedynek rozpoczęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi