cZyNo Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 jak żona sie dowiedziała że zapisałem sie na zawody, to kazała mi iść latać...a mi sie nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Być może pod koniec lipca jak uda się nazbierać odpowiednią ilość chętnych do polatania to będziesz mógł przetestować się przed tymi zawodami na które się zapisałeś jako pierwszy. Są plany zrobienia zawodów o Puchar Konrada w lipcu. Miejsce inne niż ostatnio, ale fajne tyle, że trochę za Wrockiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 koniec lipca to kobiety, rowery, ryby, grzyby, gitarra i takie tam. chociaż nudną Maxę też sobie zabiorę, na jednoosobowe treningi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 No i tu jest własnie ambaras coby pasowało wszystkim. Już oficjalnie. Proponowane terminy na zawody jednodniowe to 18 lipca, na dwu dniowe (lub jedno) 25 i/lub 26 lipca lub już w sierpniu 1 i/lub 2 sierpnia. Jestem otwarty na każdy termin, ale czym dalej tym trawa będzie wyższa. Teraz ponoć jest skoszona i będzie idealnie przypominać lotnisko (pastwisko) na SAMBA CUP Teren zaje.ście duży, praktycznie poza szeregiem drzew za plecami żadnych przeszkód. W tym wypadku żadnych ograniczeń ilości zawodników nie będzie. Będzie mógł wziąć udział praktycznie każdy kto dysponuje odpowiednim modelem. Licencja nie będzie wymagana tylko ubezpieczenie modelarskie. No bez tego to chyba strach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Ten 25-26 dałbym radę ogarnąć Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 ja tylko 18ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Ja 18-go nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Koledzy trawa w tym roku rośnie jak na drożdżach, czym szybciej rozegracie te zawody tym lepiej. Pod koniec lipca może być już po kolana. Władek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Po naszej wizycie będzie do kostek.Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Wojcio tego terenu nie jesteś w stanie ogarnąć ma on powierzchnię prawie Okęcia jak sięgnąć okiem nawet kretowiska nie zobaczysz tak pielęgnowany teren. To chyba tak przygotowany teren pod lądowisko dla Pani Marszałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Ja w przyszłym tygodniu jadę na zawody do Czech, a za dwa na Chorwację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Ja z chęcią także spróbuję swoich sił i chętnie się poduczę co nieco ;). Konradowi już pisałem wcześniej, iż mógłbym przywieźć agregat. Myślę, że może się przydać ;). Co do terminów to raczej każdy pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Damian bardzo chętnie polatamy wspólnie. Jak tylko uda się skompletować jakąś ekipę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Ja dzisiaj wybrałem się na trening do kolegi z Czech. Lataliśmy koło Ostravy. Pogoda super, termika bardzo intensywna. Mogłem sobie porównać Jantara z Pretige'm. Wnioski, jest bardzo dobrze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Panowie czy ktoś byłby chętny wybrać się ze mną na zawody w dniach 8-9 sierpnia w Czechach. W sumie bardzo blisko Kudowy bo raptem z 50km. Trzeba się przetrzeć przed SAMBA CUP. https://stoupak.cz/souteze/detailudalosti/265/-/horice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 No myślałem że to ja jakiś inny jestem i 2x zarejestrowałem Jarka ale widzę, że to chyba nie halo z tą aplikacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Lotnisko w Horicach jest fajne. A jak jeszcze otworzą bude z piwem i jedzeniem! To będzie bal! Kilku znajomych widzę na liście...więc również nie widzę podstaw żeby sie nie zapisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 2 minuty temu, cZyNo napisał: A jak jeszcze otworzą bude z piwem i jedzeniem! No ma tak właśnie być. 3 minuty temu, cZyNo napisał: To będzie bal! I tego się boję. Za chudy w uszach jestem na bal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Zrobiliśmy z Konradem milowy krok rozpoznawczy nowej miejscówki w Starym Jaworze, która ma potencjał terenowy na organizację Eurotour F5J w Polsce. Rozległe, termiczne, jednorodne, po prostu wymarzone miejsce do latania Polataliśmy tam dzisiaj i było mega świetnie. Pozdrowienia dla Władka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Brawo WY !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi