Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sage Opublikowano 4 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 Maja 2023 W dniu 2.05.2023 o 07:28, sbogdan1 napisał: Miejscówka u chłopków jest bezbłędna jak i cała ekipa. Nie byłoby takiej miejscówki gdyby nie Pasjonaci którzy ją stworzyli. Tym razem troszkę o nich, modelarzach z wielka pasją. Jeszcze kilka obiecanych fotek z majówki spędzonej na Wyrach. 10 1
Irek M Opublikowano 4 Maja 2023 Opublikowano 4 Maja 2023 Witam. Pare miesięcy temu zapytałem czy któryś z kolegów mógłby pokazać się na naszym szkolnym festynie rodzinnym w dniu 3 czerwca. Dwóch czy trzech, a może i więcej kolegów wyraziło chęć pokazani się ze swoimi modelami. Ma to być jedną z atrakcji więc oczywiście tylko statyczny pokaz. Mowa była o dużych modelach bo to przyciąga publikę ? Więc czas na jakieś konkrety więc prosiłbym o ostateczną deklarację. W grę wchodziłby też pokaz akrobacji śmigłowcem - boisko 40x20m w tym czasie byłoby do dyspozycji pilota. Boisko w przestrzeni do 100m wysokości.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darod07 Opublikowano 5 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Maja 2023 Będę w pełnym rynsztunku 6
Krzysiek67 Opublikowano 5 Maja 2023 Opublikowano 5 Maja 2023 Cześć, od której godziny planowana jest ta impreza? Postaram się też przybyć z modelem, ale na 100% nie mogę jeszcze powiedzieć bo grafik z pracy na czerwiec będę miał dopiero ok. 20 maja.
Sage Opublikowano 5 Maja 2023 Opublikowano 5 Maja 2023 Ahoj, jeśli tylko sprawy zawodowe pozwolą, z przyjemnością przyjadę ze śmiglowcami klasy 450 i 700. Ten drugi z napędem spalinowym. Niestety potwierdzić będe mógł dopiero pod koniec maja. Taka praca.
Irek M Opublikowano 5 Maja 2023 Opublikowano 5 Maja 2023 Oczywiście wszystko rozumiem dlatego piszę miesiąc wcześniej by ogarnąć priorytety ? Niestety na 100% wiem, że nie będzie kolegi Irka ze swymi olbrzymami ? Ale jest małe ale. byłaby do dyspozycji przyczepka z Fokkerem Dr1, którą musielibyśmy zabrać od Irka. Dla mnie to trochę kłopotliwe bo nigdy nie ciągnąłem przyczepy, nie miałbym gdzie zostawić na noc pod blokiem. Więc może któryś z kolegów, który w odpowiednim czasie uzna, że na 100 % będzie obecny?
darod07 Opublikowano 6 Maja 2023 Opublikowano 6 Maja 2023 W dniu 5.05.2023 o 22:08, Irek M napisał: Oczywiście wszystko rozumiem dlatego piszę miesiąc wcześniej by ogarnąć priorytety ? Niestety na 100% wiem, że nie będzie kolegi Irka ze swymi olbrzymami ? Ale jest małe ale. byłaby do dyspozycji przyczepka z Fokkerem Dr1, którą musielibyśmy zabrać od Irka. Dla mnie to trochę kłopotliwe bo nigdy nie ciągnąłem przyczepy, nie miałbym gdzie zostawić na noc pod blokiem. Więc może któryś z kolegów, który w odpowiednim czasie uzna, że na 100 % będzie obecny? Rozmawiałem już z Irkiem. Mogę zabrać przyczepkę tym bardziej że mam prawie po drodze...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. P.i.o. Opublikowano 7 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Maja 2023 Polataliśmy dzisiaj w Kazimierzu. Irku, dziękujemy za zaproszenie. Muszę powiedzieć, że modele z Kazimierza zrobiły na nas wrażenie. Oto kilka fotek ze spotkania. cd. 6
Iras 11 Opublikowano 7 Maja 2023 Opublikowano 7 Maja 2023 Piotrek zdjęcia super , fajnie latało się wspólnie , miło spędzony czas , Dawno u nas na lotnisku nie było tylu modelarzy na raz ,
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. P.i.o. Opublikowano 7 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Maja 2023 kazimierz3.mp4 kaziemierz 2.mp4 kazimierz1.mp4 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Andrzej Klos Opublikowano 8 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 Maja 2023 W dniu 12.01.2023 o 07:23, Sage napisał: Cześć Andrzej, Narobiłeś tym zdjęciem apetytu . Może masz więcej ? Robie porzadek w swich szpargalach i znalazlem cos takiego - SZD 1992. W srodku sp January Roman. Ja jestem ten wysoki i przystojny. Wraz z kolega z RPA chcielismy zalozyc firme consulting - wytrzymalosc materialow, drgania etc uzywajac Metody Elemetow Skonczonych. Odwiedzilsmy klika powazniejszych zakladow przemyslowych w tym SZD. Ale to byl 1992, kompletny balagan po upadzie komuny. Nie mieli pieniedzy nawet na zakup tuszu do drukarki, doslownie. 5
Sage Opublikowano 8 Maja 2023 Opublikowano 8 Maja 2023 Andrzej, kolejne interesujące zdjęcie. Mógłbyś nam tu dużo opowiedzieć. January Roman, pilot oblatywacz w SZD w Bielsku. Zdjęcie z roku 1992. W 1993 zrobił swój ostatni lot doświadczalny, próbę awaryjnego lądowania ... Cierpliwie czekamy na więcej . 1
pietrku Opublikowano 10 Maja 2023 Opublikowano 10 Maja 2023 Pilot legenda. Kojarzę jego przygodę po skoku ratowniczym z Jantara. Po oderwaniu skrzydeł skoczył i po otwarciu prawie wypadł z uprzęży spadochronu. Opis walki o utrzymanie się działał mocno na wyobraźnię wtedy.
Krzysiek67 Opublikowano 14 Maja 2023 Opublikowano 14 Maja 2023 Parę fotek z Chwarzna, odbył się oblot Piotra Piperka po remoncie. 4
Sage Opublikowano 18 Maja 2023 Opublikowano 18 Maja 2023 Ciekawy film o naszym Jantarze klasy otwartej i problemach rozwoju. 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sage Opublikowano 21 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Maja 2023 Sobotnie popołudnie na chwarznieńskim polu i 2 nasze Piperki Pawnee z H9. Jeden ciągle jeszcze w oryginalnym malowaniu, drugi w malowaniu większego brata też z H9. Przewietrzyliśmy też nasze heliki z Piotrem. 8 1
Irek M Opublikowano 24 Maja 2023 Opublikowano 24 Maja 2023 Czy koledzy, którzy uzależniali swoje uczestnictwo w "moim" szkolnym festynie od swych zajęć zawodowych mogą już coś powiedzieć czy to jeszcze jest niewiadomą?
Sage Opublikowano 25 Maja 2023 Opublikowano 25 Maja 2023 23 godziny temu, Irek M napisał: Czy koledzy, którzy uzależniali swoje uczestnictwo w "moim" szkolnym festynie od swych zajęć zawodowych mogą już coś powiedzieć czy to jeszcze jest niewiadomą? Kończę urlop 31 maja. Będe mógł się określić 29-30 czy będe jeszcze w domu i mógł uczestniczyć w festynie. Jak tylko będe coś wiedział zaraz dam znać.
Rekomendowane odpowiedzi