ksdl Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Spróbuj może zadać pytanie u źródła: Aneta Grajda Handel i Marketing Tel. kom.: 515 087 805 aneta.grajda@libella.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Epoxydowy kej gospodarczy Dragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Wygląda na to, że udało mi się namierzyć Distal Classic: https://topmagnesy.com/pl/kleje/111-klej-distal-classic-61-g.html I oferta tego samego sprzedawcy na Allegro: https://allegro.pl/oferta/klej-epoksydowy-distal-classic-61g-9440592502 Cena odpowiednia do braku produktu na rynku, ale moim zdaniem i tak warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Epoksydowy klej gospodarczy Dragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Faktycznie nie doczytałem z tym UHU. Jakoś byłem przekonany, że to taki sam klej jak prawie wszystkie czyli szybkowiążący. Nie ma jednak już problemu, bo kupiłem Distal. Mimo, że 2x droższy niż wcześniej to i tak 2x tańszy od UHU. A jestem do niego przyzwyczajony - odpowiada mi gęstość, lekkie "płynięcie" i kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Też sobie zakupiłem,dzięki za link :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Libella przestała produkować Distal,czy na stałe czas pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 W dniu 8.07.2020 o 14:39, dariuszj napisał: bo kupiłem Distal. Mimo, że 2x droższy niż wcześniej to i tak 2x tańszy od UHU dodałbym, że i 2x lepszy. Darek -dzięki za namiary kupiłem 4szt distalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Poświęciłem kilka minut próbując dodzwonić się do Libelli. Na 8 wykonanych telefonów odebrany został jeden. Przeczytałem o firmie i jej właścicielu. Może mniej modlitwy a więcej dystrybucji ? Klej Classic jest dostępny w firmie Magnes w Warszawie .Rapid jest nie produkowany-na razie.Firma wysyła pocztą zamówiony towar a' 27zł opakowanie 61gr. Telefon 502350552. A może jeszcze nie mają odgniotów od spoczywania na laurach ? Coś to wygląda na polityką zarządu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Distal pojawił sie na allegro. Tutaj jeden ze sprzedawców https://allegro.pl/uzytkownik/docent02/srodki-do-napraw-i-zabezpieczania-kleje-253187?bmatch=cl-dict55-ctx-aut-1-3-1106 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Tu też jest od tego sprzedawcy kupowałem . https://allegro.pl/oferta/klej-epoksydowy-distal-classic-61g-9440592502 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Pojawił się , pojawił tylko według mnie cena chyba znacznie wyższa , w Olsztynie 24zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 No cena faktycznie trochę zaporowa,ale distal to klej nie do podbicia przez inne nowoczesne kleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 zdrożał względem poprzednich cen -ale i tak jest o połowę tańszy niż inne -"prawie porównywalne" jednak w sumie gorsze kleje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Kupiłem na Wolumenie w Soltroniku Classica za 20plnów. Podobno schodzi jak ciepłe bułeczki a producent ma problemy z zamówieniami. Także kupujmy puki jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Witam, jakby ktoś szukał to distal classic (długo wiążący) jest dostępny w sklepie stacjonarnym modelarnia.pl w Krakowie na ul. Grzegórzeckiej. Byłem dzisiaj i widziałem przy okazji innych zakupów. Nie ma stronie internetowej sklepu, trzeba dzwonić albo podjechać jak ma ktoś możliwość. Jest około 7-8 sztuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Czy ktoś wie czy gdzieś można jeszcze kupić Distal Rapid ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Obawiam się ze nigdzie.Zwykłego też nie ma.Firma Libella upadła.Myślę że UE kołchoz maczał w tym palce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Rada nadzorcza przez kilka ostatnich lat przyjmowała na prezesów swoich znajomych emerytów którym nie zależało na firmie ale żeby jeszcze dorobić do emerytury. Prezesi nie zajmowali się rozwojem firmy ale plotkami które dostarczała im pani Bożena i tak to się skończyło że firma mając bardzo duże długi została sprzedana. To pewnie wina kołchozu UE ,kazała im zatrudniać znajomych znajomego ,a do tego zarobki nie adekwatne do zysków firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi