Konrad_P Opublikowano 1 Stycznia 2021 Opublikowano 1 Stycznia 2021 31 minut temu, d9Jacek napisał: a ja powiem NIECH ŻYJE I ROZKWITA CENZURA , tak trzymać tow. K . tak trzymać?️?️?️ No cóż jak widać nie wytrzymałeś żeby nie obrazić kogoś choćby przez jeden dzień. Na tą chwile oficjalnie na dwa tygodnie masz cenzurę. 1
Konrad_P Opublikowano 2 Stycznia 2021 Opublikowano 2 Stycznia 2021 UWAGA Ponieważ co poniektórzy panowie nie potrafią dyskutować na argumenty co niesie za sobą przytyki i sugestie personalne watek zostaje zamknięty. Nie mniej jeśli ktoś będzie miał jakąś bardzo istotną informację za lub przeciw i napisze ją w sposób neutralny to taka wypowiedź będzie mogła się ukazać. W tej sprawie proszę o informację na PW wówczas otworzę wątek. 1
jarek996 Opublikowano 18 Marca 2021 Opublikowano 18 Marca 2021 Godzinę temu, Viper napisał: Bardzo dziękuję za czyszczenie, tylko czemu przy okazji wyczyszczono moje nowe doniesienie o zaszczepieniu Rodziców??? Więc jeszcze raz (chyba że mam już nie informować)? Albo MOJE o mojej mamie ? Blizszych informacji ( poza SWOIM szczepieniem ) miec nie mozna .
jarek996 Opublikowano 18 Marca 2021 Opublikowano 18 Marca 2021 5 godzin temu, Viper napisał: nie mam żadnych powiązań z jakąkolwiek firmą farmaceutyczną Nie masz ? A co robi na skrzydelku Twojego modelu ( ktory wypuszczsz lewa raczka ) mala nalepka : 1 1
d9Jacek Opublikowano 19 Marca 2021 Opublikowano 19 Marca 2021 13 minut temu, Patryk Sokol napisał: A tak poważniej - czy to znaczy, że zaakceptowałeś sensowność szczepień na poważnie....nigdy nie podważałem sensowności szczepień jako takich....podważałem zdecydowanie coś innego ...i w tej kwestii zdania nie zmieniłem
d9Jacek Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 2 godziny temu, tytan12 napisał: ciekawa sprawa nie wiem co o tym myśleć. Witku, mało ciekawa sprawa bo jest to absolutnie niezgodne z przepisami i ChPL.( Charakterystyka Produktu Leczniczego ) Jest to nielegalne w swietle obowiazujących przepisów. A wg prawa to jak zaszczepienie dwiema pojedyńczymi dawkami !!!!! Awanturuj się bo to kanał eidt skarga w punkcie szczepien oraz zawiadomienie Okręgowej Izby Lekarskiej 1
robertus Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 Zadzwoń i dowiedz się, może ktoś się pomylił.
Shock Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 Przecież niedawno oficjalnie wypowiadano się w mediach że szczepionki będą łączone i nie ma to ponoć znaczenia tak wiec nie wiem czy to takie nielegalne... A w majówkę szczepiono mobilnie jednodawkową szczepionką a np. Dania wycofała się z jej stosowania ...?
Konrad_P Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 1 minutę temu, Shock napisał: Przecież niedawno oficjalnie wypowiadano się w mediach że szczepionki będą łączone Z tego co wiem Niemcy już od początku kwietnia łączą Astrę z Pfaizerem. Tak więc byłbym spokojny ale zadzwonić i zapytać się czy to nie pomyłka zawsze można bo nic nie kosztuje.
d9Jacek Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 2 minuty temu, Konrad_P napisał: Niemcy już od początku kwietnia łączą Astrę z Pfaizerem. Tak więc byłbym spokojny Konrad, przeczytaj dokładnie to co napisałem.. nie piszę co wiem ale wiem co piszę 7 minut temu, Shock napisał: nie ma to ponoć znaczenia tak wiec nie wiem czy to takie nielegalne... Rafał, jest ot nielegalne... i znaczenie jednak ma
Shock Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 Nie dyskutuję bo nie mam pojęcia, widzę że zaczynają to stosować więc nie ma podstaw by Ci wierzyć...
Shock Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 No i po krzyku choć ciekawe czy będą łączyć ?
d9Jacek Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 2 minuty temu, Shock napisał: więc nie ma podstaw by Ci wierzyć no to nie wierz , Twoja sprawa, nie mozna nikomu narzucac wiary... dla mnie to możesz pierwszą dawke przyjąc Pfizera a drugą przeciwko HpV.... i to szczepionka i to szczepionka 1 1
302_Osh Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 Nad czym ta dyskusja? Zdaje się, że przed szczepieniem podpisywaliście zgodę na szczepienie konkretnym preparatem? Czy nie wiecie, co podpisaliście? Nie wypisujcie bzdur w kolejnym covidwątku. 1
Viper Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 Pierwszy raz słyszę o łączeniu różnych preparatów. Mimo iż nie było mnie kilka dni, a w zasadzie byłem szczęśliwy biegając z pieskiem z dala od cywilizacji, mediów, tv i internetu, to nie wydaje mi się bym coś przegapił. Dobrze, że akcja szczepień przyspiesza, aczkolwiek delikatnie rzecz ujmując pewien rozgardiasz panuje, więc tak jak w wypadku powyżej wszelkie takie "atrakcje" składałbym na karb błędu systemu/ludzkiego, a nie nowych standardów postepowania. To trochę tak jak naprawiać volvo częściami bmw, i to i to samochód i to i to służy do poruszania, ale jakby niekoniecznie jedno z drugim jest kompatybilne. 1 1
Gość Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 Naprawić Volvo innymi częsciami niż oryginalne? Raczej nie wykonalne Przynajmniej w tym moim.
Patryk Sokol Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 3 minuty temu, Viper napisał: Przygotuj sobie na wszelki wypadek ciepłą pidżamkę lub dresik, termos ciepłej herbatki, coś przeciwgorączkowego i poczekaj co będzie, a nawet jak będzie po dobie, najwyżej dwóch będziesz znowu w formie. Mnie druga dawka nieco zmęczyła, dałem Małżonce tę samą radę i przeszła w miarę bezproblemowo, oby więc u Ciebie było tak samo Pidżamkę to chyba muszę sobie kupić specjalnie na tę okazję
enter1978 Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 Nie chcę być pesymistą , ale temat o szczepieniach powikłaniach itp , to pomyślałem że wspomnę. Koleżanka juz zaszczepiona dwoma dawkami , właśnie pisze z żoną. Jest w kwarantannie , ma potwierdzony covid i ma problemy z oddychaniem , ogólnie choroba ją rozkłada, i coś tam u niej sytuacja kiepsko zaczyna wyglądać. Jest nauczycielką to domyslam się że szczepiona Astra Zenecą
Rekomendowane odpowiedzi