Konrad_P Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 31 minut temu, d9Jacek napisał: a ja powiem NIECH ŻYJE I ROZKWITA CENZURA , tak trzymać tow. K . tak trzymać?️?️?️ No cóż jak widać nie wytrzymałeś żeby nie obrazić kogoś choćby przez jeden dzień. Na tą chwile oficjalnie na dwa tygodnie masz cenzurę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 UWAGA Ponieważ co poniektórzy panowie nie potrafią dyskutować na argumenty co niesie za sobą przytyki i sugestie personalne watek zostaje zamknięty. Nie mniej jeśli ktoś będzie miał jakąś bardzo istotną informację za lub przeciw i napisze ją w sposób neutralny to taka wypowiedź będzie mogła się ukazać. W tej sprawie proszę o informację na PW wówczas otworzę wątek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Godzinę temu, Viper napisał: Bardzo dziękuję za czyszczenie, tylko czemu przy okazji wyczyszczono moje nowe doniesienie o zaszczepieniu Rodziców??? Więc jeszcze raz (chyba że mam już nie informować)? Albo MOJE o mojej mamie ? Blizszych informacji ( poza SWOIM szczepieniem ) miec nie mozna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 5 godzin temu, Viper napisał: nie mam żadnych powiązań z jakąkolwiek firmą farmaceutyczną Nie masz ? A co robi na skrzydelku Twojego modelu ( ktory wypuszczsz lewa raczka ) mala nalepka : 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 13 minut temu, Patryk Sokol napisał: A tak poważniej - czy to znaczy, że zaakceptowałeś sensowność szczepień na poważnie....nigdy nie podważałem sensowności szczepień jako takich....podważałem zdecydowanie coś innego ...i w tej kwestii zdania nie zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Znowu Konradowi narobiliście roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 2 godziny temu, tytan12 napisał: ciekawa sprawa nie wiem co o tym myśleć. Witku, mało ciekawa sprawa bo jest to absolutnie niezgodne z przepisami i ChPL.( Charakterystyka Produktu Leczniczego ) Jest to nielegalne w swietle obowiazujących przepisów. A wg prawa to jak zaszczepienie dwiema pojedyńczymi dawkami !!!!! Awanturuj się bo to kanał eidt skarga w punkcie szczepien oraz zawiadomienie Okręgowej Izby Lekarskiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Zadzwoń i dowiedz się, może ktoś się pomylił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Przecież niedawno oficjalnie wypowiadano się w mediach że szczepionki będą łączone i nie ma to ponoć znaczenia tak wiec nie wiem czy to takie nielegalne... A w majówkę szczepiono mobilnie jednodawkową szczepionką a np. Dania wycofała się z jej stosowania ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 1 minutę temu, Shock napisał: Przecież niedawno oficjalnie wypowiadano się w mediach że szczepionki będą łączone Z tego co wiem Niemcy już od początku kwietnia łączą Astrę z Pfaizerem. Tak więc byłbym spokojny ale zadzwonić i zapytać się czy to nie pomyłka zawsze można bo nic nie kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 2 minuty temu, Konrad_P napisał: Niemcy już od początku kwietnia łączą Astrę z Pfaizerem. Tak więc byłbym spokojny Konrad, przeczytaj dokładnie to co napisałem.. nie piszę co wiem ale wiem co piszę 7 minut temu, Shock napisał: nie ma to ponoć znaczenia tak wiec nie wiem czy to takie nielegalne... Rafał, jest ot nielegalne... i znaczenie jednak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Nie dyskutuję bo nie mam pojęcia, widzę że zaczynają to stosować więc nie ma podstaw by Ci wierzyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 No i po krzyku choć ciekawe czy będą łączyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 2 minuty temu, Shock napisał: więc nie ma podstaw by Ci wierzyć no to nie wierz , Twoja sprawa, nie mozna nikomu narzucac wiary... dla mnie to możesz pierwszą dawke przyjąc Pfizera a drugą przeciwko HpV.... i to szczepionka i to szczepionka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Nad czym ta dyskusja? Zdaje się, że przed szczepieniem podpisywaliście zgodę na szczepienie konkretnym preparatem? Czy nie wiecie, co podpisaliście? Nie wypisujcie bzdur w kolejnym covidwątku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Pierwszy raz słyszę o łączeniu różnych preparatów. Mimo iż nie było mnie kilka dni, a w zasadzie byłem szczęśliwy biegając z pieskiem z dala od cywilizacji, mediów, tv i internetu, to nie wydaje mi się bym coś przegapił. Dobrze, że akcja szczepień przyspiesza, aczkolwiek delikatnie rzecz ujmując pewien rozgardiasz panuje, więc tak jak w wypadku powyżej wszelkie takie "atrakcje" składałbym na karb błędu systemu/ludzkiego, a nie nowych standardów postepowania. To trochę tak jak naprawiać volvo częściami bmw, i to i to samochód i to i to służy do poruszania, ale jakby niekoniecznie jedno z drugim jest kompatybilne. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Naprawić Volvo innymi częsciami niż oryginalne? Raczej nie wykonalne Przynajmniej w tym moim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 3 minuty temu, Viper napisał: Przygotuj sobie na wszelki wypadek ciepłą pidżamkę lub dresik, termos ciepłej herbatki, coś przeciwgorączkowego i poczekaj co będzie, a nawet jak będzie po dobie, najwyżej dwóch będziesz znowu w formie. Mnie druga dawka nieco zmęczyła, dałem Małżonce tę samą radę i przeszła w miarę bezproblemowo, oby więc u Ciebie było tak samo Pidżamkę to chyba muszę sobie kupić specjalnie na tę okazję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Nie chcę być pesymistą , ale temat o szczepieniach powikłaniach itp , to pomyślałem że wspomnę. Koleżanka juz zaszczepiona dwoma dawkami , właśnie pisze z żoną. Jest w kwarantannie , ma potwierdzony covid i ma problemy z oddychaniem , ogólnie choroba ją rozkłada, i coś tam u niej sytuacja kiepsko zaczyna wyglądać. Jest nauczycielką to domyslam się że szczepiona Astra Zenecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi