jarek996 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Sebastianek to potrafi sie wydrzec !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 A mnie dziś jarają takie klimaty, zresztą uwielbiam Sharon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 2 minuty temu, Shock napisał: uwielbiam Sharon... Sharon Stone ? Tez uwielbiam ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Tą bez majtek z pamiętnej sceny ? Ja tam nic nie dojrzałem... Ale nie o tą chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 W dniu 30.05.2020 o 22:02, jarek996 napisał: Sharon Stone hmm.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olador Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Niemen & Kciuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Nie znacie się na muzyce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Stardust cool... Posłuchajcie tego Aktualnie mój favorit jeśli chodzi o wiosło No i taka piękna piosenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 https://www.youtube.com/watch?v=pqcAidqgqmU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Stardust w propozycjach przypomniał mi takie kawałki: Niewiele kapel ma wiodące wiosło basowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Stardust cool... Posłuchajcie tego Aktualnie mój favorit jeśli chodzi o wiosło No i taka piękna piosenka I taka kapela z dyni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 W dniu 5.06.2020 o 16:56, paulusr napisał: Stardust cool... Posłuchajcie tego Budgie - legenda Arystokraci są super, wariacka muzyka z odrobiną poczucia humoru. Widziałem ich na żywo 2 razy. Beller i Minnemann, grają też z Satrianim. Jarek wcześniej wrzucił Gilberta, tu gra razem z Minnemannem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Skoro padło nazwisko Satrianiego, to nie może zabraknąć tego utworu A skoro już jesteśmy przy czołówce gitarzystów, to trzeba wspomnieć o Jefie Becku i tym co zrobił na gitarze z pierwotnie już fajnym utworem Beatlesów " A day in the life" Dla fanów Becka polecam cały koncert "Live at Ronnie Scott`s" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Beck daje radę. Fajnie, że pojawia się w propozycjach Gilbert. Ma swój styl chłopak. Uwielbiam "Fuzz universe". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Beck rulez Coś trochę innego, wokalistka obdarzona bardzo ciekawym głosem, czyli Joss Stone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Dla mnie sklad skladow ( OK , kazdy ma pewnie swoj , ale to jest MOJ ? ) to wystepowal z Davidem Lee Rothem podczas trasy promujacej plyte "Eat Em And Smile" . Vai , Sheehan , Bisonette no i sam mistrz DLR. On ( tez moim zdaniem ) zdefiniowal co to naprawde znaczy byc FRONTMANEM ! https://www.youtube.com/watch?v=C8XnCVA5-6I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 A teeen skład! Zgadzam się. Pamiętam jak 89 lub w 90 dymałem 250 km na Centralny tylko po to by kupić plakat DLR który wisiał w jednym z pawilonów dworca. Brat mi powiedział. Udało się - kupiłem. Odtąd miałem swoją "małpę kochaną" Wtedy grałem "Skyscrapera" a w poldku mojego ojca nie było stereo with the big guitar.... Eat'em and smile dotarł do mnie kilka lat później i także uważam, że Big Trouble jest best of the best. Ale zobaczcie przez te lata działo się /nie tylko w Japoni/ Muzycy tworzyli różne projekty - lepsze i gorsze ale cholerna Nirvana opanowała rynek i nie było tego słychać /nie mam nic do Nirvany/ Dio z Aldrichem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi