Shock Opublikowano 30 Maja 2020 Opublikowano 30 Maja 2020 A mnie dziś jarają takie klimaty, zresztą uwielbiam Sharon...
jarek996 Opublikowano 30 Maja 2020 Opublikowano 30 Maja 2020 2 minuty temu, Shock napisał: uwielbiam Sharon... Sharon Stone ? Tez uwielbiam ? 1
Shock Opublikowano 30 Maja 2020 Opublikowano 30 Maja 2020 Tą bez majtek z pamiętnej sceny ? Ja tam nic nie dojrzałem... Ale nie o tą chodzi ?
d9Jacek Opublikowano 1 Czerwca 2020 Opublikowano 1 Czerwca 2020 W dniu 30.05.2020 o 22:02, jarek996 napisał: Sharon Stone hmm..........
paulusr Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Stardust cool... Posłuchajcie tego Aktualnie mój favorit jeśli chodzi o wiosło No i taka piękna piosenka
jarek996 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 https://www.youtube.com/watch?v=pqcAidqgqmU
Granacik Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Stardust w propozycjach przypomniał mi takie kawałki: Niewiele kapel ma wiodące wiosło basowe.
paulusr Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Stardust cool... Posłuchajcie tego Aktualnie mój favorit jeśli chodzi o wiosło No i taka piękna piosenka I taka kapela z dyni 1
MASK Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 W dniu 5.06.2020 o 16:56, paulusr napisał: Stardust cool... Posłuchajcie tego Budgie - legenda Arystokraci są super, wariacka muzyka z odrobiną poczucia humoru. Widziałem ich na żywo 2 razy. Beller i Minnemann, grają też z Satrianim. Jarek wcześniej wrzucił Gilberta, tu gra razem z Minnemannem:
Viper Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Skoro padło nazwisko Satrianiego, to nie może zabraknąć tego utworu A skoro już jesteśmy przy czołówce gitarzystów, to trzeba wspomnieć o Jefie Becku i tym co zrobił na gitarze z pierwotnie już fajnym utworem Beatlesów " A day in the life" Dla fanów Becka polecam cały koncert "Live at Ronnie Scott`s" 1
paulusr Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Beck daje radę. Fajnie, że pojawia się w propozycjach Gilbert. Ma swój styl chłopak. Uwielbiam "Fuzz universe".
Viper Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Beck rulez Coś trochę innego, wokalistka obdarzona bardzo ciekawym głosem, czyli Joss Stone
jarek996 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Dla mnie sklad skladow ( OK , kazdy ma pewnie swoj , ale to jest MOJ ? ) to wystepowal z Davidem Lee Rothem podczas trasy promujacej plyte "Eat Em And Smile" . Vai , Sheehan , Bisonette no i sam mistrz DLR. On ( tez moim zdaniem ) zdefiniowal co to naprawde znaczy byc FRONTMANEM ! https://www.youtube.com/watch?v=C8XnCVA5-6I
paulusr Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 A teeen skład! Zgadzam się. Pamiętam jak 89 lub w 90 dymałem 250 km na Centralny tylko po to by kupić plakat DLR który wisiał w jednym z pawilonów dworca. Brat mi powiedział. Udało się - kupiłem. Odtąd miałem swoją "małpę kochaną" Wtedy grałem "Skyscrapera" a w poldku mojego ojca nie było stereo with the big guitar.... Eat'em and smile dotarł do mnie kilka lat później i także uważam, że Big Trouble jest best of the best. Ale zobaczcie przez te lata działo się /nie tylko w Japoni/ Muzycy tworzyli różne projekty - lepsze i gorsze ale cholerna Nirvana opanowała rynek i nie było tego słychać /nie mam nic do Nirvany/ Dio z Aldrichem
Rekomendowane odpowiedzi