Emhyrion Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Bartek, błagam, przestań już. normalnie nie mogę na to patrzeć...
Kamil2000 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jakie przestań piękna maszyna chętnie zobacze w pełni ukończony model
Xeo Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 To jest niekończąca się opowieść :-D Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
Masło Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Niedługo okaże się, że ta makieta silnika działa...
Bartek Piękoś Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Kabina skończona. Dojdzie jeszcze Jimmy 1
dukeroger Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 wiesz co? te zegary to teraz odstaja tak nie mozna, tyle rozbudzonych nadzieji... ZROB COS z TYM!
Elkojote Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Przecież to tylko szablon pod ręczne malowanie !
robertus Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 W sumie chłopaki mają trochę racji. Bartku, zrób na kartoniku jeszcze raz taki wydruk. Wytnij zegary a całość pomaluj na kolor kokpitu. Tarcze zegarom można by poszukać lepsze i polakierować je, żeby sprawiały wrażenie szybki. Może się przyda kokpit http://www.navalaviationmuseum.org/nnam/virtualtour/?x=null&y=null&fov=null#MUSEUM/COCKPITS/FG-1/FG-1
TeBe Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 A ja liczyłem na to, że chociaż obrotomierz będzie działał
marcelizor Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 W końcu miałem okazję obejrzeć model na żywo. Gdyby był kryty papierem, nie było by takiego efektu, zmieniam więc zdanie na ten temat . Szkoda tylko, że przez to jest tak delikatny. W Wilczych dość mocno dokuczał wiatr, więc zdaje się tylko raz widziałem go w powietrzu, a Bartek wolał latać FunCubem
Bartek Piękoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zegary można poprawić, chociaż na żywo to tak nie wygląda jak na zdjęciach. Na zdjęciach widać paskudnie raster po wydruku. Na wilczolaskańskiej ziemi Latał, raz w sobotę, i dwa razy w niedzielę, ale do zdjęć muszę dopiero dotrzeć. Podobno ktoś robił i chyba kręcił film. A wiatr, tak jak Marcin pisze, faktycznie był utrudnieniem, w dodatku, w sobotę wzdłuż pasa, za to w niedzielę jego kierunek był dość zmienny, ale głównie w poprzek pasa. Za każdym razem startowałem z duszą na ramieniu, ale obyło się bez strat. Bardzo się z tego cieszę.
ysu Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Bartku, musisz jeszcze zbudować płytę lotniska w skali, żeby pokazać łączenia płyt betonowych w odpowiednich odległościach, przystrzygać regularnie trawkę w tych łączeniach, no i oczywiście hangar z epoki:-)
Bartek Piękoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jimmy rośnie, dojrzewa i niedługo pójdzie do wojska. Zwłaszcza, że w Europie wojna... Głowa gotowa do malowania
przemo Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nie gadam ze zboczeńcami ... Bartek jesteś niemożliwy ... jednym słowem idź się przebadaj jak na to patrzę to nie mogę uwierzyć w metamorfozę tej figurki .... masz Pan fach w ręku, zazdroszczę Bartku i czekam na więcej pozdrawiam
Bartek Piękoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dzięki za dobre słowo. A tu jeszcze takie coś - maski do symboli zestrzeleń. Robię to na raty, bo straszna dziubanina, ale dziś skończę.
Bartek Piękoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Pierwsza przymiarka zębów
dukeroger Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 lepiej zrob przymiarke oczu bo sie moze przysnic co do pilota to licze ze jak w jaku 130 bedzie ruszal glowa i reka
Bartek Piękoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2014 lepiej zrob przymiarke oczu bo sie moze przysnic co do pilota to licze ze jak w jaku 130 bedzie ruszal glowa i reka Piotrze, niestety mam złe wieści. Pilot niczym nie będzie ruszał (na 99%), a oczy będą malowane jako jedna z ostatnich rzeczy. Jednakowoż, especially for you
Rekomendowane odpowiedzi