Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest niekończąca się opowieść :-D

Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk

Opublikowano

W sumie chłopaki mają trochę racji. Bartku, zrób na kartoniku jeszcze raz taki wydruk. Wytnij zegary a całość pomaluj na kolor kokpitu.

Tarcze zegarom można by poszukać lepsze i polakierować je, żeby sprawiały wrażenie szybki.

Może się przyda kokpit

http://www.navalaviationmuseum.org/nnam/virtualtour/?x=null&y=null&fov=null#MUSEUM/COCKPITS/FG-1/FG-1

Opublikowano

W końcu miałem okazję obejrzeć model na żywo. Gdyby był kryty papierem, nie było by takiego efektu, zmieniam więc zdanie na ten temat ;) . Szkoda tylko, że przez to jest tak delikatny. W Wilczych dość mocno dokuczał wiatr, więc zdaje się tylko raz widziałem go w powietrzu, a Bartek wolał latać FunCubem :)  

Opublikowano

Zegary można poprawić, chociaż na żywo to tak nie wygląda jak na zdjęciach. Na zdjęciach widać paskudnie raster po wydruku.

Na wilczolaskańskiej ziemi
post-11729-0-40723200-1408352385_thumb.jpg

post-11729-0-56872600-1408352617_thumb.jpg

Latał, raz w sobotę, i dwa razy w niedzielę, ale do zdjęć muszę dopiero dotrzeć. Podobno ktoś robił i chyba kręcił film. A wiatr, tak jak Marcin pisze, faktycznie był utrudnieniem, w dodatku, w sobotę wzdłuż pasa, za to w niedzielę jego kierunek był dość zmienny, ale głównie w poprzek pasa. Za każdym razem startowałem z duszą na ramieniu, ale obyło się bez strat. Bardzo się z tego cieszę.

Opublikowano

Bartku, musisz jeszcze zbudować płytę lotniska w skali, żeby pokazać łączenia płyt betonowych w odpowiednich odległościach, przystrzygać regularnie trawkę w tych łączeniach, no i oczywiście hangar z epoki:-)

Opublikowano

Nie gadam ze zboczeńcami :P ... Bartek jesteś niemożliwy ... jednym słowem idź się przebadaj ;) jak na to patrzę to nie mogę uwierzyć w metamorfozę tej figurki .... masz Pan fach w ręku, zazdroszczę Bartku i czekam na więcej ;) pozdrawiam

Opublikowano

lepiej zrob przymiarke oczu bo sie moze przysnic ;)

co do pilota to licze ze jak w jaku 130 bedzie ruszal glowa i reka ;)

Piotrze, niestety mam złe wieści. Pilot niczym nie będzie ruszał (na 99%), a oczy będą malowane jako jedna z ostatnich rzeczy.

Jednakowoż, especially for you ;)

post-11729-0-31273400-1409148276_thumb.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.