Grzesiek Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Pozwoliłem sobie przenieść tą wypowiedz tutaj. Myślę ze możemy poskładać kondolencje rodzinie Wielkiego twórcy repliki SiM 2b. 6 godzin temu, symon5 napisał: Niestety z tego co wyczytałem projekt nie zostanie ukończony ,spoczywaj w pokoju Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 przykre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Maniek wierzę że kiedyś się spodkamy w gronie modelarskim.Tyn czasem Zdrowaś Mario....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Umarł MARIUSZ BROŻEK...Wielki Człowiek Polskiego Modelarstwa. LEGENDA. Jeżeli odejdzie taki MODELARZ, to to jest strata dla nas wszystkich. Podobno nie ma ludzi niezastąpionych. Jednak są i takim człowiekiem był Mariusz....Już sobie wyobrażam co się dzieje w środowisku tych, co na lince latają. Bez MARIUSZA, to już nie będzie tak, jak było. Choć nie było nam dane poznać się osobiście i choć wirtualnie prywatnie prowadziliśmy różne dyskusje, wymianę wiedzy, czasem spory...A i tak był mi bliski, bo nadawaliśmy na jednej fali . I choć zarzekał się, mnie odwiedzi w mojej zagraconej modelarni, to jednak nie zdążył... Bez MARIUSZA Polskie Modelarstwo już będzie inne, już nie takie jak było. I SIMA już chyba nikt nie odtworzy. JEDEN WIELKI ŻAL! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 R.I.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Bardzo smutna wiadomość, wielka strata [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jarek996 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 13 godzin temu, AndrzejC napisał: I SIMA już chyba nikt nie odtworzy. JEDEN WIELKI ŻAL! A mnie sie wydaje , ze Mariusz ucieszylby sie bardzo , gdyby ktos jego ( i Pawla ) "dzielo" doprowadzil do konca ! Ochlonmy troszke i mysle , ze Pawel skonczy ten projekt ( ku pamieci Mariusza ). Spoczywaj w (s)pokoju kolego !!! 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Wspaniali ludzie zawsze odchodzą zbyt wcześnie... Spokój Jego duszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art_c Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Wielka szkoda, kondolencje dla najbliższych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Wielka strata ....! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Bardzo smutna wiadomość, spoczywaj w (s)pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeknowak Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Przykro .Nie poznałem osobiście ale często pan Mariusz rozmawiał ze mną przez Messenger. Spokojnego spoczynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Wielka strata , wielki fachowiec , śledziłem jego projekt z zapałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfic_77 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 [*]Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Niech spoczywa w pokoju. Szkoda Wspaniałego Człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon250 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Szkoda, takich ludzi nie da się zastąpić, bluesky [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi