rajaner Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Mam nadzieję że pogoda dopisze,zrobisz film i zdjęcia. Nie tylko ja ale pewnie wszyscy są ciekawi jak wygląda model po odnowie w locie.
Bartek Piękoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 Filmik obrobię wieczorkiem, jak w domu się trochę zrobi spokojniej Zdjęcia powiększają się po kliknięciu. Moje z wczoraj Zdjęcia z dzisiejszego latania, zrobione przez Andrzeja Lista startowa Rotacja... Na kursie, na ścieżce...
TeBe Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 To teraz do gablotki za szkło i nie rozbijaj już więcej
Bartek Piękoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 Dzięki Stefan. Z wrzucania filmu na YT dzisiaj niestety nici. Nie wiem o co chodzi, a jutro pewnie bez problemu YT go zassie. Zawsze tak jest. Musi się film "uleżeć" czy co?
rajaner Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Aż nie chce się wierzyć że to model z podkładów. Zrobił bym tak jak radzi Tomasz,naprawdę super.
Bartek Piękoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Opublikowano 12 Listopada 2014 Dzięki, Andrzej. Czy trzeba być jakimś użytkownikiem premium YT, żeby móc wybrać miniaturę wyświetlanego na YT filmu? Wiecie , ten kadr początkowy.Wybór jest ew. spośród trzech, proponowanych przez YT, ale na tym koniec. Edit: Już sobie z tym poradziłem. Filmik z wczoraj.
krzysiekcrs Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Piękna maszyna, prezentuje się niesamowicie, lotniska też masz niezły kawał, jakiej aparatury (tx) używasz ?
Bartek Piękoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Opublikowano 12 Listopada 2014 Dzięki, Krzysztof. Aurora 9 (ta bez "X" )
TeBe Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Dzięki, Andrzej. Czy trzeba być jakimś użytkownikiem premium YT, żeby móc wybrać miniaturę wyświetlanego na YT filmu? Wiecie , ten kadr początkowy.Wybór jest ew. spośród trzech, proponowanych przez YT, ale na tym koniec. Możesz jako miniaturę załadować swoje zdjęcie.
Bartek Piękoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Opublikowano 12 Listopada 2014 Zweryfikowałem konto YT, pojawiła się opcja "wstaw niestandardową miniaturę". Wstawiłem, ustawiłem jako domyślną i na razie bez zmian. Wyświetla się pole i kawałek nieba. Może muszę poczekać na jakieś odświeżenie.
TeBe Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Plik zdjęcia nie może być większy niż 2MB.
Bartek Piękoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Opublikowano 12 Listopada 2014 Żadne z 2 zdjęć, które wstawiłem, nie ma więcej niż 1MB. Edyta: O.k., nowe miniatury już się pojawiły. Chyba faktycznie musiały się "uleżeć"
robertus Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Proponowałbym Ci zrobić film z budowy modelu. Taki ze 3 minuty góra, ze zdjęciami jak to paczka podkładów zmienia się w takie cudo. Przykład mojego Su-22
Bartek Piękoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Opublikowano 13 Listopada 2014 Robert, świetny film. Ja sam o filmie nie myślałem. Jednak jakby było zainteresowanie, to jasne, coś tam sprokuruję . Natomiast na pewno zrobię rzecz prostszą, tzn. spis treści . Może uda się taki interaktywny, "klikalny". Nie śmiejcie się, myślę, że to fajny pomysł. Ja mam czasem problem w znalezieniu czegoś w tym wątku. A może niejeden znalazłby tu coś dla siebie. Jednak na czyimś miejscu, patrząc na 42 strony, mógłbym się zniechęcić. Dla mnie spis treści byłby ułatwieniem.
robertus Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Bardzo dobry pomysł. na rcgroups w pierwszym poście są takie informacje, pomocne w nawigowaniu. A film zrób.
Bartek Piękoś Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 Namalowane słoneczka zestrzeleń 1
krzysiekcrs Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 ale za to doprowadzany do perfekcji , chyba powinieneś się z tym przenieść do działu makiety to masz ode mnie kokpit
Bartek Piękoś Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 ... to masz ode mnie kokpit Dzięki. Bardzo się przyda.
Rekomendowane odpowiedzi